Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 142

Thread: Aliens vs. Predator

1. #41 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jucat cateva meciuri, cateva cu Alien si unul cu Predator. Mi se pare destul de bun, dar matchmaking-ul e infect, stai o gramada pana gaseste un meci, daca gaseste. Alien mi-au placut cel mai mult, Predator nu mi-a placut asa de tare. Marine banuiesc ca e soldatul pe care-l intalnim in orice joc. Grafica e destul de buna, desi nu se ridica la nivelul altor jocuri aparute pana acum.
    Daca in jocul full nu vor mai fi probleme cu matchmaking-ul si singleplayer-ul va oferi multe ore de joc si multa distractie, atunci jocul este un must-have pentru mine.

2. #42 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Imi creste barba alba pana cand se conecteaza la un server.

3. #43 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Am jucat cateva meciuri, cateva cu Alien si unul cu Predator. Mi se pare destul de bun, dar matchmaking-ul e infect, stai o gramada pana gaseste un meci, daca gaseste. Alien mi-au placut cel mai mult, Predator nu mi-a placut asa de tare. Marine banuiesc ca e soldatul pe care-l intalnim in orice joc.
    ...ei bine să știi că e foarte bun

Eu am nimerit de 2 ori cu el și de 2 ori am ieșit pe primul loc. Oricum...am văzut că e pe clase. Ultima clasă e destul de...bazată

Pe predator odată ce-ai pus arma...mai greu scapă. C�t despre alien...e cam haotic el așa...dar p�nă la urmă face el greșeli și

4. #44 SP
    Member FusioN's Avatar
    Pe PC o sa fie servere dedicate si nu o sa mai fie nevoie de matchmaking,totusi inca nu pot sa ma hotarasc daca sa il iau...

5. #45 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    joaca cineva pe psn ? haideti ca am chef

6. #46 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu incerc de 30 minute. Nici o sansa.

7. #47 SP
    Hai sa jucam mai multi, poate ne strangem destul de multi.
    Eu acum intru.

8. #48 SP
    pai mie imi arata join friends and so on. nu am putea sa facem noi un server ?

9. #49 SP
    V-am dat invite, dar n-ati intrat.
    Server doar pentru noi nu se poate, cel putin in demo.

10. #50 SP
    nu merge deloc. am incercat sa ma conectez dar imi da connection timed out

m-am conectat la un server timp de 2 minute ca marine. yeeeeeey

11. #51 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ma bag si eu daca faceti...am reusit sa ma conectez pe server cu oblio , alienu rulz ...desi am ametit in draci la cat m-am urcat pe pereti si sarit podea/perete tavan/podea ....dizzy,dar de bine de rau am reusit sa ies pe locu 2

12. #52 SP
    Sper ca rezolva problema cu serverele in full, altfel jocul isi pierde tot farmecul daca stai 30min sa intri intr-un meci.

13. #53 SP
    am reusit sa joc acu mai bine cu caine_rau si damn, jocul e chiar tare. am jucat cu marine si feelingul e la fel ca la jocurile vechi. in momentul in care auzeam radarul tremuram de frica. eu raman online pe psn poate mai ma leg de niste jocuri. cei doritori sa imi dea add

14. #54 SP
    Member FusioN's Avatar
    "We've identified an issue with the matchmaking system that is causing the very long wait times to get into a PC game, and hope to release an update shortly which addresses this.

In the meantime players can ease connection issues by getting together with a group of players before entering matchmaking."

Presupun ca o sa fie update si pe console

15. #55 SP
    Ce 30 de minute ca eu am avut si PC-ul si PS3-ul sa caute server o ora.Jocu' e superb ..pana acum am reusit sa joc cu Alien si Marine,ce senzatie ai cand esti marine si se aude pulsu ala in urechi si stai pitit intr-un colt cu frica in oase de unde vine...tavan..podea..perete

16. #56 SP
    am avut acum un meci ca alien. e mult prea greu, cel putin pentru mine. SYZYGY norocosule, tu ai fost marine

17. #57 SP
    Pai vezi ca poti sa alegi mispare,eu de 2 ori am avut optiunea sa aleg Alien sau Marine,am ales Marine ca nu am apucat sa joc cu el meanie.Si e super bun alienu nu au prea lucrat ei la animatia alien-ului da fie...zici ca face moonwalk cand vine spre mine un alien

18. #58 SP
    )
    am dat si de 2 buguri. am omorat un alien si saracu ramasese blocat in perete. si celalalt tot la alien, doar ca levita.

19. #59 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by urioc View Post
    )
    am dat si de 2 buguri. am omorat un alien si saracu ramasese blocat in perete. si celalalt tot la alien, doar ca levita.
    ...lag.

Eu am omor�t un marine cu un alien și a rămas animația cum trăgea �n timp ce era mort...

20. #60 SP
    probabil. oricum era funny

SYZYGY explica-mi si mie cum ai reusit sa folosesti armele la predator. eu luam batul, il selectam din D-PAD dar doar atat. nu ramanea selectat..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast