18 Lire. Aveam mai multe items de luat, care nu-si prea justificau shipping-ul. Cu 1.8Kg in plus, i solved it :)
Printable View
18 Lire. Aveam mai multe items de luat, care nu-si prea justificau shipping-ul. Cu 1.8Kg in plus, i solved it :)
Tot astazi mi-au ajuns si mie produsele de la emag, prin DPD. A mai ramas un produs de la Flanco, comandat duminica trecuta, de care n-am mai auzit nimic.
Am primit aspiratorul si S4 (noi) . De la emag mai am Z2'ul si SSD'ul, de la Altex cardurile comandate ieri :)
S4 ai cumparat cu 1 leu sau cat o fost atunci seara?
Da, s4 ,aspirator si z2 :D
Eu inca astept routerul de la eMag, Asus AC 1900. Am primit mail cat si sms ca s-a contramandat livrarea pentru alte zile. :) Adica saptamana viitoare va ajunge, ca luni nu se munceste. Pana un alta, din tainele eMag, tot de BF urmaream X6-le la un pret decent, dar nu l-au ieftinit deloc, fapt pentru care si acum e la pret de ''BF''. Faza cea mai tare e ca telefonul nou costa mai putin decat resigilatul. :) eMag.
Haleluia, a sosit DPD cu laptop-ul meu dupa doar 10 zile de la comanda :) si ca sa-si ceara scuze pentru intarziere am primit si un plic ( cu bule) GOL in care cred eu ca trebuia sa fie garantia :)) Damn.
Eh cel putin sunt mandru de el lucios foc :x
eu inca mai astept produse de la BF...sunt pe drum cica
Mi-a aterizat si mie, astazi, un router luat de la Flanco, prin Fan Courier. Mi l-a ladat omul in f mare graba. Am descoperit, ca n-am factura, garantie nimic. Era doar o foaie pe care era scris de mana prenumele meu, strada si numarul. Vad ca site-ul de la Flanco nu este ca cel al eMag-ului, sa poti descarca factura si garantia. Le-am dat un mail, sunt curios daca raspund...
Eu inca mai astept tv-ul... Greu de tot se misca
Atentie la comenzile Flanco de black friday. Daca nu primiti factura si certificat garantie contactati-i imediat in scris pe mail si reclamati problema. Conform termenilor si conditiilor de pe site, daca in 48 de ore de la primirea pachetului nu reclamati acest lucru, cererile viitoare nu vor fi luate in considerare.
Am un prieten care a primit un laptop defect de la ei. Deoarece a fost plecat din Bucuresti, a deschis pachetul dupa o saptamana, fara factura, fara garantie, doar un bon de plata ramburs de la curier. Laptopul are probleme cu cooler-ul. A facut cerere de retur si ramane de vazut cum rezolva problema, dar pe site-ul lor scrie clar ca daca nu se reclama in 48 de ore lipsa certificatului, atunci nu mai accepta astfel de reclamatii ulterioare.
cum e cu livrarile de la emag? ati primit? eu inca astept de pe 21.
Daca nu ma insel s-a modificat legea, nu mai este de 10 zile pt. comenzile online, ci de 14 zile. Oricum la o saptamana se incadreaza.
Cat despre lipsa facturilor si a garantiilor... cine mama naibii a inventat treaba asta la romani? Nu-ti trimite factura pentru ca "poti sa ti-o descarci singur de pe site". Chiar asa de "fomisti" am ajuns incat sa mai scazi de la cheltuiala un print? Si daca nu ma insel, cred ca e si ilegal...
Eu inca astept TV-ul :)) Cargus la pamant ...
Livetext de la sediul Cargus ! Inca mai vin colete de la emag de blackfriday
Cica astazi se livreaza SSD-ul de 99 de lei de la emag. Cel Putin asa zice in SMS