Oameni buni, ati uitat de Black Friday?
Iaca unde vor fi reduceri, in unele locuri au inceput deja:
Lista magazinelor participante la Black Friday Romania 2014
Oameni buni, ati uitat de Black Friday?
Iaca unde vor fi reduceri, in unele locuri au inceput deja:
Lista magazinelor participante la Black Friday Romania 2014
Am inteles ca mai adauga in 20 noiembrie. Asta a mai ramas la Altex, sunt din nou primii, chiar si inaintea de "sarbatoare":
Sper sa gasesc si Ps+ de BF. Vreau sa-mi iau si un telefon, ori la liber(emag, altex) ori la abonament de la vodafone. Problema e ca nu stiu nimic de BF la vodafone... De 3 luni tot vorbesc la un nokia1100, rad si prietenii de mine, dar macar ma tine bateria mai mult decat telefoanele lor.
Emag si-a schimbat deja rubrica dedicata BF, avem ceva mai multe info
Ghid de supravietuire Black Friday 2014 eMAG.ro - eMAG.ro
Oferta BF de la Flanco aici: https://drive.google.com/file/d/0B-Y...ew?usp=sharing
La eMag vor avea consola PS4 la 999 RON din anumite surse. Daca gasiti un pret bun de BF la PS+ pe un an, va rog sa postati aici, mie imi expira subscriptia in ianuarie si as vrea sa-mi iau pe un an.
Stiu ca este devreme dar pana acuma, cei de la Flanco au cele mai bune reduceri, oricum mai ramane de vazut pana maine seara. Iar despre Altex, au oferte mai bune cand nu este BlackFriday ci doar o zi normala de reduceri.
Foarte slabe reducerile de la Altex, multe produse/reduceri identice cu cele oferite de Flanco. Ah, daca va ganditi sa va luati Philips-ul ala de 40 inch 4K, sa stiti ca are un input lag ingrozitor, atat pe consola cat si pe laptop, chiar si in Game mode.
Eu nu cred, in cel mai bun caz un PS4 simplu la vreo 13 milioane. Sau fac si ei cum au facut colegii de la Altex, pun un produs la un pret foarte mic cu mențiunea, stoc epuizat...Americanii au anunțat PS4 cu TLOU si GTA5 la 400$
Carrefour:
Black Friday - Carrefour Online
Daca vedeti ceva promotii pentru Xbox Live sau PS+ va rog postati, luna viitoare trebuie sa le prelungesc.
Bookmarks