Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 31 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 LastLast
Results 581 to 600 of 611

Thread: Black Friday 2014

1. #581 SP
    Admin MonkY's Avatar
    18 Lire. Aveam mai multe items de luat, care nu-si prea justificau shipping-ul. Cu 1.8Kg in plus, i solved it

2. #582 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Eu am comandat acest produs : Asus RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router, USB 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n - eMAG.ro

mi-au spus ca v-a fi livrat intre 24-26 , nici un raspuns de la ei nici pana in ziua de azi , maine o sa le dau un telefon
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ironia sortii. Mie mi-a venit acelasi router acum 3 zile, dar am facut deja cerere sa-l ia inapoi. Dupa ce am incercat 4-5 versiuni de firmware, incercat cu Merlin... nu am reusit sa prind peste 500Mbps (pe RDS Gigabit). Ciudat, pentru ca pe aceeasi conexiune, cu un router mai slab dpdvd hardware (AC66U), sare de 700Mbps. Poate voi veti avea mai mult noroc. Sper sa nu-l primiti pe-al meu la resigilate
    Hai ca pana la urma i-am ma idat o sansa... in ideea ca poate e busit cel pe care l-am primit (tot nu-mi venea sa cred ca un AC68U e mai slab decat un AC66U). Si bine am facut. Cu AC68U se sare usor de 900Mbps (pe RDS, desigur).
    Attached Images Attached Images 2014-11-29_201429-rds-gigabit-nokis.png

3. #583 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Tot astazi mi-au ajuns si mie produsele de la emag, prin DPD. A mai ramas un produs de la Flanco, comandat duminica trecuta, de care n-am mai auzit nimic.

4. #584 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Am primit aspiratorul si S4 (noi) . De la emag mai am Z2'ul si SSD'ul, de la Altex cardurile comandate ieri
    Attached Images Attached Images akujzmfh.jpg

5. #585 SP
    Junior Member eyesburner's Avatar
    S4 ai cumparat cu 1 leu sau cat o fost atunci seara?

6. #586 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Da, s4 ,aspirator si z2

7. #587 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu inca astept routerul de la eMag, Asus AC 1900. Am primit mail cat si sms ca s-a contramandat livrarea pentru alte zile. Adica saptamana viitoare va ajunge, ca luni nu se munceste. Pana un alta, din tainele eMag, tot de BF urmaream X6-le la un pret decent, dar nu l-au ieftinit deloc, fapt pentru care si acum e la pret de ''BF''. Faza cea mai tare e ca telefonul nou costa mai putin decat resigilatul. eMag.
    Attached Images Attached Images 000922.jpg

8. #588 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Hai ca pana la urma i-am ma idat o sansa... in ideea ca poate e busit cel pe care l-am primit (tot nu-mi venea sa cred ca un AC68U e mai slab decat un AC66U). Si bine am facut. Cu AC68U se sare usor de 900Mbps (pe RDS, desigur).

Ce i-ai facut de si-a revenit ? sau ai primit altul la schimb? Am si eu acelasi router si nu sare de 300

9. #589 SP
    Member b615dub's Avatar
    Haleluia, a sosit DPD cu laptop-ul meu dupa doar 10 zile de la comanda si ca sa-si ceara scuze pentru intarziere am primit si un plic ( cu bule) GOL in care cred eu ca trebuia sa fie garantia Damn.

Eh cel putin sunt mandru de el lucios foc

10. #590 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu inca mai astept produse de la BF...sunt pe drum cica

11. #591 SP
    Mi-a aterizat si mie, astazi, un router luat de la Flanco, prin Fan Courier. Mi l-a ladat omul in f mare graba. Am descoperit, ca n-am factura, garantie nimic. Era doar o foaie pe care era scris de mana prenumele meu, strada si numarul. Vad ca site-ul de la Flanco nu este ca cel al eMag-ului, sa poti descarca factura si garantia. Le-am dat un mail, sunt curios daca raspund...

12. #592 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Eu inca mai astept tv-ul... Greu de tot se misca

13. #593 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Mi-a aterizat si mie, astazi, un router luat de la Flanco, prin Fan Courier. Mi l-a ladat omul in f mare graba. Am descoperit, ca n-am factura, garantie nimic. Era doar o foaie pe care era scris de mana prenumele meu, strada si numarul. Vad ca site-ul de la Flanco nu este ca cel al eMag-ului, sa poti descarca factura si garantia. Le-am dat un mail, sunt curios daca raspund...
    Atentie la comenzile Flanco de black friday. Daca nu primiti factura si certificat garantie contactati-i imediat in scris pe mail si reclamati problema. Conform termenilor si conditiilor de pe site, daca in 48 de ore de la primirea pachetului nu reclamati acest lucru, cererile viitoare nu vor fi luate in considerare.

Am un prieten care a primit un laptop defect de la ei. Deoarece a fost plecat din Bucuresti, a deschis pachetul dupa o saptamana, fara factura, fara garantie, doar un bon de plata ramburs de la curier. Laptopul are probleme cu cooler-ul. A facut cerere de retur si ramane de vazut cum rezolva problema, dar pe site-ul lor scrie clar ca daca nu se reclama in 48 de ore lipsa certificatului, atunci nu mai accepta astfel de reclamatii ulterioare.

14. #594 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    cum e cu livrarile de la emag? ati primit? eu inca astept de pe 21.

15. #595 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Atentie la comenzile Flanco de black friday. Daca nu primiti factura si certificat garantie contactati-i imediat in scris pe mail si reclamati problema. Conform termenilor si conditiilor de pe site, daca in 48 de ore de la primirea pachetului nu reclamati acest lucru, cererile viitoare nu vor fi luate in considerare.

Am un prieten care a primit un laptop defect de la ei. Deoarece a fost plecat din Bucuresti, a deschis pachetul dupa o saptamana, fara factura, fara garantie, doar un bon de plata ramburs de la curier. Laptopul are probleme cu cooler-ul. A facut cerere de retur si ramane de vazut cum rezolva problema, dar pe site-ul lor scrie clar ca daca nu se reclama in 48 de ore lipsa certificatului, atunci nu mai accepta astfel de reclamatii ulterioare.

Imposibil. Are drept de retur in 10 zile fiind comanda online.

16. #596 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca nu ma insel s-a modificat legea, nu mai este de 10 zile pt. comenzile online, ci de 14 zile. Oricum la o saptamana se incadreaza.

Cat despre lipsa facturilor si a garantiilor... cine mama naibii a inventat treaba asta la romani? Nu-ti trimite factura pentru ca "poti sa ti-o descarci singur de pe site". Chiar asa de "fomisti" am ajuns incat sa mai scazi de la cheltuiala un print? Si daca nu ma insel, cred ca e si ilegal...

17. #597 SP
    Eu inca astept TV-ul Cargus la pamant ...

18. #598 SP
    Daca nu ma insel s-a modificat legea, nu mai este de 10 zile pt. comenzile online, ci de 14 zile. Oricum la o saptamana se incadreaza.

Cat despre lipsa facturilor si a garantiilor... cine mama naibii a inventat treaba asta la romani? Nu-ti trimite factura pentru ca "poti sa ti-o descarci singur de pe site". Chiar asa de "fomisti" am ajuns incat sa mai scazi de la cheltuiala un print? Si daca nu ma insel, cred ca e si ilegal...
    Eu la Flanco nu am gasit-o nicio online, ca la emag. Le-am dat mail de 3 zile si n-au raspuns. I-am sunat, am stat 20 de min on hold si nimic... stiu sa le zic pas pe viitor.

19. #599 SP
    Livetext de la sediul Cargus ! Inca mai vin colete de la emag de blackfriday
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1417780476.747091.jpg

20. #600 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Cica astazi se livreaza SSD-ul de 99 de lei de la emag. Cel Putin asa zice in SMS

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 31 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 LastLast