Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 106

Thread: Black Friday 2024

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

2. #2 SP
    Member AccenT's Avatar
    La flanco au huse pt iPhone cu 50% reducere.

3. #3 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Vreau sa iau xiaomi redmibook 16 pro 2024 daca i se va face reducere sau unul de gaming numai daca e ceea ce imi convine insa prioritar e xiaomi.

4. #4 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Pentru cine este interesat de scule audio de calitate, AVStore incep pe 7 Noiembrie BF. De asemenea unele produse au "descopera pretul de BF" si le poti comanda direct la acel pret:

http://www.avstore.ro/descoperablackfriday/

Magazin HI-FI serios din Bucuresti.

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    - Philips din 8 noiembrie: Oferte de Black Friday 2024 | Philips
    - ITGalaxy din 8 noiembrie: Newsletter - ITGalaxy.ro
    - Joom din 1 noiembrie: Acces timpuriu la soldare: Reducere de Noiembrie Negru în octombrie

N-are legatura cu BF, dar sunt reduceri la resigilate in Bucuresti:
    Quote Originally Posted by Altex
    Intre 24-30 octombrie 2024, te asteptam in Altex Orhideea si Altex Plaza Romania cu reduceri de pana la 50%, la mii de produse resigilate, expuse in magazin sau produse din game mai vechi.

Campania se desfasoara conform regulamentului disponibil aici
    Vindem tot | Altex

Lista cu produse in acest fisier Excel, dar fara pret: https://mediacdn.altex.ro/media/cust...indem_tot.xlsx.
    Attached Images Attached Images lp-cms_2602e528.jpg

7. #7 SP
    Member AccenT's Avatar
    A fost cineva la unul din cele doua magazine Altex si ne-ar putea spune daca sunt diferente de pret fata de ce e pe site?

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Campania se desfasoara in magazine, pe site sunt preturile nereduse.

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Black Friday la Altex incepe joi, 31 octombrie:
    - ora 09:00 pe site
    - ora 07:00 in aplicatie

Quote Originally Posted by Altex
    Pana la 40% REDUCERE la entertainment si gaming
    Black Friday teasing
    Attached Images Attached Images ent_de8fe262.png catalog-oferte-altex-black-friday-31-octombrie-2024.jpg

10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Altex, primul val - 31 octombrie-6 noiembrie:
    - Motorola Edge 40 Neo: 1.4991.299 lei
    - OnePlus Nord 4: 2.799 2.399 lei
    - Aspirator vertical DYSON V15 Detect Absolute 2023: 3.299 2.999 lei
    - Laptop Gaming ASUS TUF A15: 3.699 2.699 lei
    - TV LG OLED 4K UHDOLED55B43LA: 5.999 3.999 lei

- Series S black: 1.799 1.499 lei
    - Switch: 1.649 1.499 lei
    - panourile laterale PS5 / PS5 Slim la reducere

- Stray PS4/PS5 - 129,90 79,24 lei
    - Mario + Rabbids: Sparks of Hope - 109,12 66,56 lei
    - Assassin's Creed Origins PS4 - 69,90 49,63 lei
    - Call of Duty: Modern Warfare 2 PS5 - 339,90 169,95 lei
    - Sonic Superstars PS4/Switch - 269,90 134,95 lei
    - Just Dance 2024 Switch - 208,71 118,96 lei
    - Assassin's Creed Odyssey PS4 - 69,90 59,41 lei
    - Persona 3 Reload PS5 - 339,90 169,95 lei
    - Prince of Persia: The Last Crown Switch - 139,90 99,33 lei
    - Prince of Persia: The Last Crown PS4 - 139,90 99,52 lei
    - Prince of Persia: The Last Crown PS5 - 139,90 109,12 lei

11. #11 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Am luat de la altex asta vara jocuri ps5 la preturi mult mai ok decat ce au ei acuma la oferta.

12. #12 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Din cate am inteles asta e doar primul val, vor mai adauga oferte pe parcursul lunii Noiembrie.

13. #13 SP
    Banned capel's Avatar
    Nu mai e Black Friday.
    Au început ofertele de azi, deci ar fi Black Thursday.
    Dar de fapt, e Black Month că țin reducerile toată luna noiembrie.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A inceput Black Friday si pe Ozone.ro.

15. #15 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    pe partea de gaming, Warhammer 40,000: Space Marine II la 250ron imi pare singura chestie interesanta de acolo

16. #16 SP

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Haideti sa va dau un exemplu banal, sa intelegeti mai bine cum merge treaba cu Black Fraierday, cel putin la unele produse (din pacate la foarte multe se intampla la fel). Ce vedeti in imagine, e un produs pe care eu il cumpar de zeci de ori pe an (e unul din favoritele cateilor mei). Pachetul acesta, tot anul a fost 99 lei (maxim), iar saptamanal sau la 2 saptamani, apare promotie cu 20% reducere. Cu alte cuvinte eu le cumpar doar la 79.2 lei (atentie, vorbesc de produs vandut si livrat de eMag, nu marketplacer sau altceva!). Si iata cum de cateva zile (ca doar se apropie BF-ul), s-a facut brusc 144.99 lei. Practic s-a dublat pretul. Ma astept ca de BF, eMag sa vina cu o super "reducere" de 40%, cu alte cuvinte sa ajunga la 86.99 lei. Deci super pret de BF, mai scump decat in restul anului. And that's how you do business for dummies!
    Attached Images Attached Images emag_black_friday_teapa.jpg

18. #18 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu e vanduta de Emag cutia aia la 150. Singurele vandute de emag sunt cele de talie medie la 80 de lei.

Oricum, Black Fraierday functioneaza fix asa cum ai zis tu, indiferent cine vinde mancarea pentru catei. Exista un numar mic de produse cu reduceri masive, probabil vandute chiar in pierdere, menite sa atraga oamenii pe site-ul respectiv in speranta ca vor cumpara si altceva (astea se vand la Emag in primele minute de obicei). Mai exista si cateva produse cu reduceri mici dar reale, asa cum gasim si in restul anului. Si apoi exista si produse care se vand mai scump, normal, ca sa isi recupereze pierderea primelor produse, marketing, profit etc.

Singurul mod in care facem noi mega afacere e daca cumparam produsele din prima categorie. Cu alte cuvinte black friday nu e perioada in care cumperi ceea ce ai ravnit tu tot anul dar mai ieftin, ci e perioada in care cumperi ce vor ei sa puna la super reducere, daca te intereseaza.

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Nu e vanduta de Emag cutia aia la 150. Singurele vandute de emag sunt cele de talie medie la 80 de lei.
    Trust me please, eu cand iau chestii de genul, caut produsul, bifez "Livrate de eMAG" si dupa ma uit la ce si cum, pentru ca la unele produse nu am chef sa ma incurc cu third parties (mai ales ca la mine aici nu toti livreaza gratuit). Imi pare rau ca in screenshot nu am prins si partea cu cine vinde.

Acum intr-adevar daca fac acelasi lucru, nu mai apare produsul (Detastix talie mare), semn ca eMag a retras produsul. Poate si datorita faptului ca le-am scris si lor despre asta? Oricum e bizar cum un produs care a fost non-stop, tot anul in stoc si vandut de ei, brusc acum fix inainte de BF nu mai apare...

Anyway, e doar un exemplu. Ce voiam eu sa spun, e ca daca aveti niste produse in minte pe care le cautati la preturi bune de BF, verificati-le acum inainte pretul. Si daca nu stiti cat au fost de-a lungul anului, vedeti un comparator de pret (gen compari.ro, price.ro) sau un istoric la acel pret (gen pricy.ro - atentie insa, mie mi l-au detectat ca spyware).

20. #20 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Chiar de când am început să cumpăr chestii în mod serios am urmărit prețurile cu mult timp înainte de Black Friday. Uneori am așteptat chiar și ani, cum e cazul acum cu TV-ul OLED pe care-l urmăresc. Apropo, livrat de eMag nu înseamnă neapărat vândut de eMag.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast