Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 110

Thread: Black Friday 2024

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Livrat de eMag nu inseamna si vandut de eMag. Sunt multi comercianti care aleg sa aibe profit mai mic, dar sa nu-si bata capul cu depozitarea si livrarea produselor, astfel ca isi trimit produsele in depozitul eMag, iar cei de la eMag se ocupa de tot restul - tinut la temperatura corecta, impachetat, livrat si totul in timp bun.

Dar da, din pacate sunt multe astfel de practici, cu marit pret inainte de BF, desi parca se daduse legea aia de 30 zile inainte de reducere, sau ceva de genu.

Ce ma "enerveaza" e ca sunt produse pe care le-am tot urmarit si sunt reduse acum, inainte de BF, cu fff putin, iar asta inseamna ca de BF nu vor mai fi reduse asa cum ar trebui.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Apropo, livrat de eMag nu înseamnă neapărat vândut de eMag.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Livrat de eMag nu inseamna si vandut de eMag.
    Thanks guys. Normal ca nu inseamna asta, dar daca gasiti voi pe eMag vreo bifa la filtre care sa fie "Vandut si livrat de eMAG", primiti de la mine un super premiu! Eu v-am zis cum procedez ca sa ajung doar la produsele livrate de eMag (ca sa nu ma incurc cu marketplaceri), dupa care pot sa vad linistit ce e vandut direct de ei.

P.S. Am totusi aproape 1000 de comenzi la eMag... cred ca am ceva experienta.
    Attached Images Attached Images 2024-11-05_100145.jpg

3. #23 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Și eu am căutat asta la un moment (vândut de eMag), dar nu cred că există acum. Nu sunt sigur nici că a existat, poate pe la început când eMag livra doar propriile produse. Din ce am văzut pe pricy.ro (care nu e blocat de rețeaua de muncă, unde sunt multe altele blocate), Pedigree Dentastix talie mare n-a fost niciodată mai jos de 84 de lei anul ăsta. A fost 59 de lei anul trecut pe 13 noiembrie. Am vaga impresie că prețul a fost mic după Black Friday la eMag. Alt instrument pentru urmărirea prețurilor nu am, compari.ro sau price.ro nu oferă atât de facil diagrama de prețuri.

Este dovedit că de Black Friday eMag oferă (poate) un singur produs cu reducere reală în fiecare categorie.
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-11-05-10-26-16-pedigree-dentastix-l-xl-megapack-recompense-ca-ini-7buc-x-8-2..png

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Și eu am căutat asta la un moment (vândut de eMag), dar nu cred că există acum. Nu sunt sigur nici că a existat, poate pe la început când eMag livra doar propriile produse. Din ce am văzut pe pricy.ro (care nu e blocat de rețeaua de muncă, unde sunt multe altele blocate), Pedigree Dentastix talie mare n-a fost niciodată mai jos de 84 de lei anul ăsta. A fost 59 de lei anul trecut pe 13 noiembrie. Am vaga impresie că prețul a fost mic după Black Friday la eMag. Alt instrument pentru urmărirea prețurilor nu am, compari.ro sau price.ro nu oferă atât de facil diagrama de prețuri.
    2 chestiuni de zis aici:
    1. Ai grija ca pricy.ro este considerat spyware (extensia de browser), de aceea e si blocat de antivirusi and co.
    2. Vezi ca in comparatoare si istorice de obicei iti apare doar pretul intreg de pe site. Nu se iau in considerare reducerile extra. Si poti avea reducere de Genius (doar din aplicatie), sau reducere aplicata separat (cei 20% de care ziceam).

M-ai facut curios si am verificat istoricul. Am cumparat de 20x acel pachet anul acesta (deh, 5 catei). Pretul variaza intre 99 lei si 116 lei. Daca te duci pe comanda, iti apare tot pretul intreg (99 - 116 lei). Insa daca descarci factura, o sa vezi ca acolo ai separat discount-ul. 99 lei cu discount 20% = 79.2 lei. Cu alte cuvinte, da-i 2 palme lui pricy.ro, care iti arata cel mai mic pret 84 lei.

Bine, si noi aici, facem analogia celor 4-5-10 lei diferenta. Dar se poate aplica la orice produs, de valoare mult mai mare. Sau, la volum mai mare. De exp. eu daca as fi cumparat de 20x la pretul full, fara discount, as fi pierdut 400 de lei pana acum. Si asta de la un singur produs. Daca le aduni, la final de an incepi sa realizezi ca merita sa te agiti sa cumperi cu acele discount-uri - salvezi o gramada de bani.

5. #25 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Daca gasesti ca in ultimele 30 de zile ai achizitionat produsul la un pret, ma refer la pretul afisat pe site nu final de pe factura, si acum ei au pus ca pret de plecare pt reducere mai mare decat acel pret pentru a umfla procentul, atunci din spirit civic ii poti reclama la ANPC si vor fi amendati.

DAR .... deja sunt extrem de putin probabile situatiile de genul pt ca mai ales cei mari au deja servicii implementate care le dau notificari in cazul in care apar astfel de situtii(ma refer la produsele vandute direct de ei).

Pe langa asta, atat Emag cat si altii pentru a nu mai fi prinsi pe picior gresit, la sugestia celor de la ANPC cu care au contract de "Aliniere la legislatie", au abordat varianta cu cupoane de extra reducere si alte chestii similare care nu sunt prinse in legislatie.

Concluzia e ca da, pot exista produse, uneori chiar multe, care prin combinatia discount + extra voucher sa fi fost la un pret mai bun in urma cu cateva saptamani decat in perioada BF

P.S. asta nu inseamna ca e teapa BF la noi. Doar ca iarba nu e chiar asa de verde cum se zice

6. #26 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Pricy sau oricare alt site nu poate lua în considerare prețul redus datorită eMag Genius sau vreunei promoții care ține de cont. Nici nu cred că site-ul e chiar 100% bun. Eu am setat niște alerte de prețuri și m-a ajutat când căutam anvelope. De cele mai multe ori îmi notez undeva evoluția prețurilor atunci când mă interesează ceva.

Nu știu care antivirus consideră pricy spyware. Cât timp firewall-ul de la muncă, pe care-l consider mai restrictiv decât un antivirus normal, mă lasă să-l folosesc, consider că e ok. Acasă am Bitdefender și nu mi-a spus nimic. Modalitate prin care extrage prețurile sau cum funcționează poate părea spyware. Crawling-ul îl face cu siguranță anonim cumva, fără vreun cont.

Cât timp cumpărăm cu cap, chiar vom face economii reale. Pricy nu are mereu prețurile corecte pe site-uri, am observat asta personal. Sau prețul afișat de extensie nu e cel real, ori e mai mare, ori mai mic. Îl consider un fel de instrument adiacent, adevărata documentare o facem noi. De-asta e bine să nu credem tot ce spun comercianții. Mă mai sună uneori tata că a văzut nu știu ce ofertă la nu știu ce produs și i-am spus mereu că nu așa se cumpără, că trebuie să faci o minimă căutare înainte pe ceva timp, mai ales pentru produse mai scumpe. I-am spus mereu să mă anunțe din timp că vrea ceva și că mă voi interesa eu înainte.

Cum rămâne cu ANPC? S-a spus și la TV că organizațiile guvernamentale vor urmări și vor amenda comercianții online dacă măresc prețurile înainte de Black Friday. Pun pariu că eMag ar spune că prețul mai mare afișat e de la un comerciant asupra căruia nu are control.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @tmihai20: nu inteleg ce treaba are firewall-ul cu modul in care colecteaza extensia pricy datele tale. Firewall-ul stie 2 moduri de lucru: ori blocheaza, ori ii da voie. Daca i-ai dat voie, aleluia, nu e ca un antivirus care sa verifice datele trimise/primite... Anyway, incearca sa vezi ce pachete trimite extensia si mai discutam dupa. La un moment dat a fost si scoasa din Chrome Web Store pentru ca avea acces inclusiv la setarile tale (deci nu-l putea opri nimeni sa traga datele de card, parole, etc.). Mie mi-a detectat-o ca spyware NOD32 si Kaspersky. Si chiar daca nu ar fi facut-o, dupa ce am vazut cum urmareste fiecare pagina in care intri, eu i-am dat jet. Tu desigur, o poti folosi linistit in continuare.

ANPC in ultima vreme e aproape degeaba. Eu la ultimele 3 reclamatii nu am primit niciun fel de raspuns. Si oricum, pentru mine ANPC-ul e aproape zero, intrucat peste 90% din achizitii le fac pe PJ, iar ANPC nu are treaba decat cu PF.

8. #28 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am prins o informație de pe alt forum. Nu știu cât este de reală și cel care a postat-o este a spus că nu e definitivată.
    Attached Images Attached Images photo_2024-11-06_13-16-43-2-.jpg

9. #29 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    intrebarea mea de acolo, daca e legit, e ar merita mai mult un acel HP Victus 15 cu i5 si 4060 la 3k sau un ps5 pro la 4k?

10. #30 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am mai pus mâna pe ceva, era pe Google Drive-ul cuiva.
    Attached Images Attached Images catalog-emag-bf-2024.pdf

11. #31 SP
    Member adin33's Avatar
    Pe ce site sunt aceste reduceri? Mulțumesc frumos.

12. #32 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Quote Originally Posted by adin33 View Post
    Pe ce site sunt aceste reduceri? Mulțumesc frumos.
    Scrie în numele pdf-ului, eMag.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

13. #33 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Apare Motorola g04 la promo BF. Acum apare si PS5 digital la 1900 lei

14. #34 SP
    Manager paul's Avatar
    Ofertele apar aici daca sunteti autentificati in cont si puteti sa le adaugati la favorite: https://www.emag.ro/blackfriday .

15. #35 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Nu știu cât de real este. Catalogul emag.
    Attached Images Attached Images 49c329559323877b5a29afd94b80aead.jpg

16. #36 SP
    Manager paul's Avatar
    A fost postat mai sus, doar ca e .pdf, in fine, ti-am modificat postarea, cand folositi Tapatalk alegeti Attachments/Files, nu Gallery cand urcati poze.

17. #37 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Pare sa se confirme in mare parte catalogul scurs pe surse. O diferenta care o vad e ca PS5 Slim la 1900 e genius only.

Is curios daca Altex nu o sa "fure" din oferte cum au facut si anul trecut de ex, chiar la PS5 parca

18. #38 SP
    Manager paul's Avatar

19. #39 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ce rau imi pare ca nu am nevoie de TV nou : https://altex.ro/televizor-oled-evo-...HDOLED65G42LW/

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Ce rau imi pare ca nu am nevoie de TV nou : https://altex.ro/televizor-oled-evo-...HDOLED65G42LW/
    Cu banii aceia prefer sa-mi iau un LED clasic de 90", si stau si fara frica sa nu se arda pixeli, oricat ar merge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast