Deschisesem acu' vreun an si ceva un thread asemanator pe "vechiul" CGF si am zis sa o fac si aici pentru ca mie unul mi se pare foarte interesant domeniul. So, voice acting... ce spuneti?Personal am incercat cu dialoguri din mai multe jocuri, flimulete s-au adunat de-a lungul timpului... Dintre toate cel mai reusit mi s-a parut, pentru mine personal, voice acting-ul din Soul Reaver, un joc pe care l-am jucat in draci la propriu la vremea lui, un joc care si-a pus amprenta si unul din nu foarte multele care intr-adevar m-au impresionat de-a lungul "carierei" mele ca si gamer...
![]()
So here it is, doua filmulete, primul de prin 2005 si al doilea mai recent, de anul trecut, ambele din Soul Reaver, 2 si 1. Haideti sa radem, sa ne amuzam si de ce nu sa participam fiecare cu cate ceva. Astept pareri, bune, proaste sau cum or fi eleEnjoy!

Personal am incercat cu dialoguri din mai multe jocuri, flimulete s-au adunat de-a lungul timpului... Dintre toate cel mai reusit mi s-a parut, pentru mine personal, voice acting-ul din Soul Reaver, un joc pe care l-am jucat in draci la propriu la vremea lui, un joc care si-a pus amprenta si unul din nu foarte multele care intr-adevar m-au impresionat de-a lungul "carierei" mele ca si gamer...
Enjoy!
. Mult mai ok cel de al 2-lea, chiar apropiat de original.Ar mai fi mers un pic mai mult "flow" dar e ok si asa

Bookmarks