A probat (testat) cineva caschetele astea? sau ce visati noaptea, ziua postati pe forum?
"Caschete" n-am testat, insa m-am jucat cateva ore cu Samsung Gear VR (varianta pt. Note 4) si Gear VR 2015 (varianta cu S6). Din pacate acolo jocurile sunt foarte limitate... nu e suficienta putere pentru a simti cu adevarat experiente "realiste" (poate doar in cazul concertelor 3D sau a plimbarilor prin diverse zone ale lumii). Daca un Gear VR e super ok pt. cei care calatoresc mult (in avion de exp. poti sa stai ore bune in cinema, pe un ecran imens), as spune ca e mai mult indicat pt. 3D Movies decat pentru 3D games. Desi unele sunt chiar interesante si chiar iti dau un gol in stomac.
Oricum au postat pe-aici oameni care chiar au testat Oculus, chiar daca in faze beta... Ce te face sa crezi ca se posteaza ce se viseaza?!?
---------- Post added 10-01-2016 at 15:34 ----------
Sorry guys, am facut un pic de curatenie... Nu stiu ce s-a intamplat cu threadul acesta de a adunat toate ciudateniile. Va rog sa postati on-topic. Thanks!
VR la CES 2015:
Din ce vad eu aici, HTC nu se lasa mai prejos si promite mult, sa dea mos technology sa si livreze promisiunile:
HTC Vive Pre VR headset release date and pricing rumours, plus specs - New Product - PC Advisor
ps. controllerele sunt strange AF!
Cred ca Vive îl va depăși pe Rift la pret, dacă tehnologia e pe la acelasi nivel. HTC nu își permite sa piardă bani, în timp ce Facebook are un sac fără fund. Nasoala poziție pt ei, după reacțiile la pretul Rift-ului.
De asemenea, cred ca e nerealist planul HTC de a lansa în aprilie. Nici măcar n-au avut consumer version la CES. Oculus a avut prototip CV1 gata vara trecuta..
Adevarat dar dupa ce vor fi toate optiunile pe piata se vor stabiliza preturile in functie de competitori si este posibil sa mai scada. Cine are bani pusi deoparte pt. asa ceva ar proceda intelept sa nu se grabeasca imo.
Si sa nu uitam ca pe langa sacul fara fund Oculus ii are pe alde Carmack, Zuckerberg, Abrash, Palmer & Co... Nu mai vorbim de faptul ca la Oculus se lucreaza de vreo 4 ani, pe cand la Vive de-abia de 2 (asta dupa ce au fost refuzati de cei de la Oculus). S-ar putea sa fie un avantaj ca-i au pe cei de la Steam in spate, dar nu se pune nimeni cu nenea Carmack.
Si-a facut cineva Google Cardboard de aici? Vreau sa-mi fac si eu dar nu stiu exact de unde as putea sa-mi cumpar toate materialele (mai ales lentilele corespunzatoare), are cineva idee?
Cred ca e mai simplu sa-ti cumperi. Prima generatie e cam 20-30 ron (eu am luat cu 25 ron de aici, prin vara trecuta) si gen 2 e 70-80 ron (am vz pe olx).
Cred ca te costa mai mult materialele, sincer.
Serios? Pai daca te costa mai mult materialele, ce profit au cei care vand asa ceva? Si cu 25-30 nu prea am vazut, mai degraba 50.
Hai ca incepe pre-orderul si pentru HTC Vive (29 Februarie)! Nu stim pret, ci doar ca se va livra in Aprilie...
HTC Vive pre-orders open February 29th
Taiwanese news channel, Focus Taiwan, reports that foreign brokers have estimated the HTC Vive to be priced around $ 1500. According the brokers, the VR headset from HTC uses advanced spatial recognition features resulting in a more expensive price, compared to its rivals. On top of that, its wireless controllers will allow consumers to have a level of immersion not seen in VR headsets.
HTC Vive more expensive than its rival due to advances features & higher level of immersion
The report from Focus mentions, that due to the high price, that the Vive will sell no more than 1 million units this year at most.
Nu cred, dar hai...
PlayStation VR to Cost $299
A Sony representative has stated that PlayStation VR will cost $299 without the Playstation Move controllers or the Playstation Camera, half the price of the PC's Oculus Rift. A more expensive $400 version of the headset will include both the Playstation Move controllers and the Playstation camera.
Am camera, am Move, da domnu sa fie adevarat (dar sunt 99% sigur ca nu e) and I'm golden!
Cu alte cuvinte varianta de 399$ in Romania va fi undeva peste 2000 RON. Or sa se bata romanii pe pachet!![]()
Bookmarks