Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 331

Thread: For Honor

1. #121 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mah, nu stiu ce sa zic. Combat-ul e reusit si diferit intr-un mod oarecum pozitiv si in mod clar inspirat din Infinity Blade, dar pentru un joc ce la origini ar trebui sa fie foarte accesibil si simplu, a fost super complicat de developeri.

Nu stiu, poate am imbatranit eu, dar prefer oricand un joc ce-mi ofera o usurinta mai mare in lucrurile de baza (movement, combat) si sa-mi puna neuronu la treaba cu alte lucruri (puzzles, mecanica de joc).

Dar da, clar ma bucur ca am ocazia a particip in Alpha. O sa incerc sa intru si in Beta, sa vad daca schimba ceva intre ele. Si macar asa stiu ca jocul nu merita si merg mai departe

2. #122 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Cred ca e cel mai penibil combat de hack n' slash experimentat de mine in ultimii 10 ani. Absolut penibil. Demo/alpha/beta asta e extrem de binevenit, imi garanteaza ca nu dau banii pe tampenii. Cum poti sa futi un joc cu vikingi, samurai si cavaleri medievali e dincolo de puterea mea de a intelege. Intr-un fel mi-e si mila de individul ala care a prezentat jocul la E3 cu barba and all. Instant delete.
    Damn...asa rau este! N-am apucat inca sa-l incerc, deseara o sa-l butonez si eu otara sa vad cum e. Daca nu e bun asta e...Nioh tata

3. #123 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Ok, combatul se bazeaza pe intuitia atacului, element care este nascut din experienta pe campul de lupta a unui luptator. Problema este ca in acest joc intuitia atacului se duce la gunoi daca nimeresti sa lupti impotriva unui luptator cu atacuri rapide pe care le spameaza in toate directiile pentru ca nu poti sa intuiesti in ce directie vei fi atacat, mai ales ca, ferestrele de parry in care poti prinde un parry de succes sunt mult mai mici decat ferestrele in care iti intra un atac de succes. Asa cum spun si colegii de mai sus daca nimeresti versus mai multi inamici trebuie sa fugi pentru ca unul dintre ei te tine ocupat si celalalt te incarca de atacuri puternice la care nu ai nicio replica pentru ca nu exista sa ataci in mai multe directii datorita lock onului pe un singur inamic, esti practic mancare pentru ciori. Tacticizarea asta a combatului si transpunerea ei intr-un joc unde elementul cheie este fun-ul inainte de toate mi se pare ca nu are rost. Parerea mea este ca daca faceau combat-ul in stilul Chivalry Medieval Warfare era un joc superb, era si fun si putin tactic si puteai sa ai o sansa vs doi iamici.

4. #124 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ideea e sa apesi ca un disperat cat te tine bara aia de stamina fast hit, eventual sa alergi in inamic sa-l dai de pamant sau sa-l arunci de la un balcon si gata (practic te c**i pe sistemul lor de blocat , un sistem prea greoi) .. iar la gramada ar trebui ca dodgeul ala sa functioneze mai bine , in rest nu inteleg ce rost au puterile alea..

in fine , cred ca o sa fie ok campania , dar MP-ul este stupid si obositor .. ramai un un gust de shaorma luata din colt.

5. #125 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Mai are cineva vre-o invitație pentru PS4? Mulțumesc

6. #126 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Cred ca e cel mai penibil combat de hack n' slash experimentat de mine in ultimii 10 ani. Absolut penibil. Demo/alpha/beta asta e extrem de binevenit, imi garanteaza ca nu dau banii pe tampenii. Cum poti sa futi un joc cu vikingi, samurai si cavaleri medievali e dincolo de puterea mea de a intelege. Intr-un fel mi-e si mila de individul ala care a prezentat jocul la E3 cu barba and all. Instant delete.
    Eh cum poți... Ubisoft

7. #127 SP
    Member nire's Avatar
    Pentru cine vrea sa invete mai multe despre joc.

8. #128 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Cat mai tine closed alpha? Mai are evtl. careva inca un cod si pentru mine? (PS4)

9. #129 SP
    Member DiablQ's Avatar
    S.o închis serverele de la Ubi sau e de la mine?

Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

10. #130 SP
    Din cate stiu, tine pana pe 19. Poate e mentenanta, ceva.

11. #131 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Closed Beta - Ianuarie 26 pana pe 29.

Puteti sa va inregistrati aici.

For Honor: Beta Registration | Ubisoft (US)

12. #132 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Cei care au participat la sesiunea alpha au intrare automata.

13. #133 SP
    Senior Member nina's Avatar
    il poti pre download si poti trimite invitatii
    daca n-a jucat cineva alpha,ii dau invite

14. #134 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Eu vreau, dacă poți

15. #135 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    As vrea si eu un invite pe PC daca se poate.

Multumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #136 SP
    Senior Member nina's Avatar
    doar pe xbox one pot

17. #137 SP
    Am si eu 2 locuri libere la invitatii de Xbox One. Cine vrea, PM plz cu gamertag-u si adresa de mail de la contul uplay.

18. #138 SP
    Am primit codul de acces in beta, insa nu merge sa-l introduc din browser.

Primesc eroarea "Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page".

Nu mai merge din profilul de Xbox de pe browser sau trebuie neaparat din consola?

19. #139 SP
    Ba merge din ambele din cate stiu. Eu daca am participat la alpha, intru direct in beta, fara cod...

20. #140 SP
    Atunci ma voi uita si pe consola, sa vad ce gasesc. Si eu am participat la testarea alpha.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast