E posibil sa ai PS4 Pro si sa te ajute hardware-ul mai mult, eu am PS4 normal.Eu i-am dat si un rebuild database, un fel de defragmantare pt PS4, nicio imbunatatire vizibila! Problema scaderii frame-urilor in Destiny era si mai veche la mine, la Wrath of The Machine Raid, la partea cu Siege Engine ... pateam la fel. Chestia e ca si meniul sacadeaza / se agata uneori la mine ... cred ca o sa-i dau un factory reset la un moment dat.
Si apoi o curatare de praf pe care nu am facut-o niciodata de cand am luat PS4. Cine stie ce o fi prin el si nu mai e in parametri.

Eu i-am dat si un rebuild database, un fel de defragmantare pt PS4, nicio imbunatatire vizibila! Problema scaderii frame-urilor in Destiny era si mai veche la mine, la Wrath of The Machine Raid, la partea cu Siege Engine ... pateam la fel. Chestia e ca si meniul sacadeaza / se agata uneori la mine ... cred ca o sa-i dau un factory reset la un moment dat.
, iar pe hunter (main-ul meu acum) tot vanez shards of galanor, mainile exotice pt blade barrage.

Cu casti, nici atat. Mai mult un moft, avand in vedere ca am fost mai atent la ce si cum face, odata cumparata noua consola.

Bookmarks