Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: Console Games in 2017

  1. #1 SP
    Banned Templier's Avatar

    Lightbulb Console Games in 2017

    Fellow gamers,

    Incheiem un an care sper ca a fost ok pentru toata lumea. Ne-am mai luat un joc sau altul, o consola sau alta, ne-am marit colectiile sau le-am regandit si ne-am reprofilat.

    Site-ul a reusit sa stranga banii necesari pt hosting (sau pt ce avea nevoie) si o sa mai avem inca un an pe acest site. Tin sa le multumesc tuturor celor care au participat la concursul Loot Crate si celor care au donat bani (sub orice forma) acestei comunitati.

    Sper ca in anul urmator sa incercam sa gasim niste solutii de a strange banii necesari site-ului sau sa incercam sa ne mobilizam sa facem niste evenimente ca si o comunitate. Mi-ar placea daca am putea sa ne vedem pe la Comic Con sau alte evenimente related, la bere sau de ce nu si on-line in party-uri.

    Astept pareri/opinii pt anul 2017 in ceea ce priveste comunitatea Console Games!

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul nu am reusit sa fiu atat de activ anul acesta (mutarea la tara nu a fost asa usoara cum m-am asteptat), insa ma bucur ca am reusit printre picaturi sa strangem ce era necesar pt. hosting. Prin urmare, pe 2017 avem hosting-ul asigurat, dar sper sa putem gasi un sponsor care sa aduca ceva mai mult (mi-e dor de niste premii speciale, de niste concursuri si turnee serioase). De editori nu mai zic... se simte lipsa news-urilor. Dar, ma bucur ca pe forum se suplineste lipsa stirilor. De multe ori gamerii nostrii pun noutatile mai repede decat o fac altii pe bani. And that's a good thing!

    Poate reusim sa ne gasim totusi un local (cum era La Historia) unde sa putem sa punem de niste intalnire consolistice. Well, a fost anul maimutei... sa vedem ce ne va aduce anul cocosului. Eu va doresc de-acum sa aveti parte de un an mult mai bun, si sa ne vedem cu bine in 2017!

  3. #3 SP
    Banned Templier's Avatar
    Nu ar trebui sa iti faci griji.Toti am inteles ca a fost un an mai greu pt tine dar tocmai asta inseamna sa faci parte dintr-o comunitate, atunci cand unul are o problema iti vin altii in ajutor (sau cel putin asa gandesc eu).
    Sper ca in 2017 sa fie mai multi useri implicati in mai multe aspecte ce tin de site (licitatii, concursuri, intalniri,...)!

    P.S. as aprecia daca ati fi activi si sa comentati, orice idee e binevenita

  4. #4 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Eu inca sunt la inceputuri dar ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate prietenoasa, baietii mi-au fost de ajutor. Sper sa pot sa contribui si eu anul viitor, am avut un an incarcat dar reusit din aproape toate punctele de vedere. Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu hostingul, sper sa o ducem cat mai mult din acest punct de vedere si sa reusim sa facem ceva cu totul special.

  5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ma bucur teribil sa vad ca s-a reusit strangerea banilor in proportie de 100% si ca nu-l mai aud pe MonkY cum spune "pun eu diferenta". Este forumul nostru si noi trebuie sa avem grija de el.

    Este o placere sa intru zilnic (chiar daca mai rar in ultima perioada din cauza problemelor personale) si sa schimb niste idei cu persoane cu care impartasesc aceleasi pasiuni.

    A fost un an greu pentru marea majoritate a noastra si e bine ca totusi am reusit sa o scoatem la capat cu anumite lucruri, hosting-ul fiind unul dintre ele

    La Multi Ani guys si la mai multi ani impreuna

  6. #6 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Va fi un an mai bun 2017 pentru ConsoleGames Romania. Personal as avea cateva recomandari/sfaturi/idei:
    - este nevoie de review-eri pentru jocuri ASAP
    - stirile sa fie micsorate (de multe ori nu ai ce spune in 500 de cuvinte, iar un link sau cateva poze dureaza mult mai putin pentru a fi postate)
    - cand avem un concurs cu premii (nu am mai avut de 1000 de ani ) sa reusesca sa atraga noi useri de pe Facebook & Co...
    - bazarul sa ramana pe bani si in 2017
    Cam atat guys, va multumesc ca ati reusit sa ma suportati si in 2016, mai mult ca sigur nu ma voi schimba nici in 2016 S!

  7. #7 SP
    Member eneea's Avatar
    Eu m-am bucurat ca anul asta am ajusn prin Bcuuresti de ComicCon si m-am intalnit cu o parte dintre consolisti la o bere .
    Pentru anul viitor imi propun sa scriu mai multe stiri pt site am gandita si o rubrica saptamanala, am inceput sa-mi intru in mana si cu review-urile si am doua pe tzeava .
    Nu ma pricep la marketing si nu stiu daca-s in grad sa fac propuneri dintr-astea, mai ales ca nu stiu exact ce s-a facut pana acum dar:
    - mi-ar placea ca studiorile mari care sunt reprezentate serios in Romania (Ubi, Acti & Co) sa ne trimita 1-2 copii de jocuri pt review, sau pt concursuri, etc. Stiu ca H0stile ne-a mai ajutat si la ComicCon ne-a dat consolistilor niste goodies si o copii de Overwatch, sa-i dea Sony trofee si MS achievemtns pt asta ...dar cred de la restul nu am primit nimic.
    -poate ar trebui sa ne facem un fel de prezentare de genul cine suntem si ce vrem si sa facem o "oferta" comerciantilor de console & games si nu numai (Altex, MediaGalaxy, etc) sa ne vina ceva cash si de la ei.

    Repet, nu stiu ce s-a facut pana acum si nici exact cum s-ar putea face chestiile astea si nici nu stiu cine are relatii pe la companiile enumerate care sa ne deschida o usa.

  8. #8 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^ideile de sus sunt bune, ne trebuie mai multa vizibilitate, atat pe social media cat si in fata "baietilor mari". N-avem niste baieti priceputi la marketing pe-aici?

  9. #9 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Nu stiu ce planuri aveti in ceea ce priveste concursul "Loot Crate", insa parerea mea este ca ar trebui tinut o data la 6 luni.

  10. #10 SP
    Banned Templier's Avatar
    Nu cred ca il mai fac. O sa deschid anunt pe Bazar sa vand ce am castigat la concurs anul asta

  11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Nu stiu ce planuri aveti in ceea ce priveste concursul "Loot Crate", insa parerea mea este ca ar trebui tinut o data la 6 luni.
    Degeaba-l tii odata la 6 luni, daca au participat 10 oameni cand s-a tinut odata pe an.

  12. #12 SP
    Banned Templier's Avatar
    daca vrea altcineva sa se ocupe de LC ar fi super dar in cazul meu sunt mici sanse sa mai fac inca o editie. in plus au fost multi care s-au inscris in ultimile zile ...

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, hai ca anul viitor ma ocup eu de LC! Am niste idei cool dar sper sa le si pot pune in practica! Si da, si eu cred ca ar fi bun de 2 ori pe an... mai ales la cum am eu in cap nebunia asta. Insa o sa caut si un sponsor special pt. asta. Promit!

  14. #14 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Viața lungă va doresc tuturor si bineînțeles frumoasă. Nu dau sfaturi, nu vin nici cu idei, doar cu o părere. Văd că Bazarul a pornit din nou? Dacă văd bine înseamnă că nu înțeleg nimic, la fel cum nu am înțeles nici data trecută.

    PS: Hai sa vin cu o propunere, mi-ar plăcea să îl văd pe Templier moderator pe aria Gaming. Merită!!!

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: multumim! La ce anume te referi cand spui de Bazar ca "a pornit din nou"? Nu a fost oprit niciodata... insa nu pot posta decat userii care au Premium Membership, sau sunt Traderi. Sau VIP. Din cate stiu limitarea nu a fost scoasa... daca poti fi mai specific, please let me know!

    P.S. De la anul ar trebui sa facem o restructurare... sunt ceva oameni pe-aici care nu au mai avut timp de CG... sunt altii care vor sa faca mai mult. Eu unul m-as da pe mine afara (stiind ca n-am mai fost asa activ), dar ma uit ca inca am 100% activity si ma gandesc cu groaza ce inseamna asta...

  16. #16 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atunci e greșeala mea, am si spus, dacă am văzut bine, se pare ca nu am văzut. Era cineva care nu părea user premium. Mea culpa! Când se resetează donațiile o sa vin si eu cu prima licitație pentru forum, nu vreau să mai las pe ultima suta de metri ajutorul meu. Pentru anul viitor puteți conta pe mine fără niciun dubiu. Este locul unde am întâlnit mulți oameni deosebiți, pe ceilalți nu-i mai bag in seamă. Cu sinceritate îți spun, mulțumesc pentru că acest proiect a prins viață si a fost menținut atâția ani. Sa ne auzim cu bine în noul an, sper sa ajung sa va vad si live anul viitor, mi-ar face plăcere. Baftă băieți si fete!

    PS: Problemele tale personale au contat si vor conta mai mult indiferent de ce spun unii sau alții. Da, ți-am simțit lipsa, ești prea dur cu tine. Fara tine nu exista acest "copil" frumos, CG.

  17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa ne auzim cu bine si sa aveti parte de sarbatorile cele mai fericite!

    P.S. Cred ca stiu ce ai vazut (mi-a atras si Templier atentia la asta): unii useri chiar daca devin Premium sau Traderi, prefera sa-si seteze culoarea ca fiind cea standard (albastru). E optiunea lor, dar da... e cateoda bizar sa vezi useri albastrii pornind threaduri pe Bazar. Eh, noi sa fim sanatosi!
    Attached Images Attached Images achristmasstory.gif homealone.gif nationallampoon.gif not.gif spirit.gif truth.gif turbo_man.gif

  18. #18 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    În loc de Loot Crate, ar fi mișto un Secret Santa în perioada asta (la anu ca acum e târziu). Fiecare contribuie cu niște bănuți pentru înscriere şi cu cadoul propriu-zis. Plus ca toată lumea primește ceva so its a win-win.

  19. #19 SP
    Banned Templier's Avatar
    in afara de LC si Secret Santa mai aveti si alte idei pt concursuri?
    cum sa mobilizam mai multa lume pt concursuri?

  20. #20 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chestia e ca aceste concursuri nu fac decât să bage în ecuație aceiași oameni care erau si până acum. Eu zic ca un scop pe 2017 ar trebui sa fie sa aducem nu numai oameni noi, ci sponsori, vizibilitate. Nu stiu cum am putea face asta din păcate...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Console Games - Donatii By MonkY in forum Console Club
    Replies: 609 Last Post: 12-03-2018, 01:23
  2. Console Fighting Games By MonkY in forum Console Club
    Replies: 13 Last Post: 22-01-2009, 19:06

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts