Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 165

Thread: Call of Duty: Infinite Warfare

1. #21 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Eu cred ca va fi disponibil si separat candva in 2017, dar sigur sigur nu stiu acum. Ref preorders, important e sa fie cat mai transparenta treaba, eventual sa ai parte si de un beta si atunci stii de la bun inceput ce obtii. Daca mai sunt si niste goodies exclusive (si nu doar cateva chestii digitale fara importanta prea mare) pe langa conditiile de mai sus, eu zic ca devine destul de safe. Nu mai vrea nimeni azi sa dea teapa cu preordere pentru ca imaginea negativa se propaga rapid si se mentine in constiina oamenilor asa ca tind sa cred ca din ce in ce mai multe companii vor pune accent pe transparenta si eventual beta-uri ca sa vada lumea ce si cum.

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ahaha, auzi ma la el!

3. #23 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Well
    Those dislikes...

4. #24 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    MWR nu se va vinde separat. Face parte din Legacy / Legacy Pro edition.
    Banuiesc ca editiile "Legacy/Legacy Pro" nu-s la pretul de 50-60$...?

5. #25 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Legacy e 390 pe PS4 pe store-ul RO.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

6. #26 SP
    Scratch, Scratch, Scratch.
    Attached Images Attached Images call-duty-infinite-warfare-targer-rservation-cards-1.jpg

7. #27 SP
    E timpul sa folosim change.org pt ceea ce conteaza cu adevarat.

https://www.change.org/p/make-cod-gr...are-remastered

8. #28 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ce oameni..haha!

9. #29 SP
    The Call of Duty franchise has a few various developers pumping out installments to the behemoth series. Because of the multitude of developers all dabbling their fingers into the development process for their take on the first-person shooter series, it can be a bit overwhelming for players constantly having to adjust their playstyle to match what the developers had in mind. When it comes to the release of Call of Duty: Infinite Warfare, the movement system will stay similar to the previous release of Call of Duty: Black Ops III.

10. #30 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    True story
    Attached Images Attached Images 13325665_1057274164310580_1388672952256209027_n.jpg

11. #31 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    O mizerie oricum.. ce fac astia cu MW la "pachet" cu IW. Nu mai stiu ce sa mai inventeze frate.. daca tot voiau sa-si umfle vanzarile, ar fi putut sa tina chestia asta doar la inceput. Nu e ca si cum nu pot face asta, ci pur si simplu nu vor.
    Asta da tupeu/pozitie de forta au baietii daca isi permit asa ceva cu cei care le cumpara produsele

12. #32 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    vad ca nu mai zice nimeni nimic

13. #33 SP
    Member zulander's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    vad ca nu mai zice nimeni nimic
    Ce sa mai zici, cand l-a prezentat Sony imediat dupa titlurile lor VR, ma jur am zic ca e un indie VR, total neimpresionat, pana si Titanfall 2 care a prezentat doar un mash-up de gameplay arata muuult mai bine si mai fun.

Cred ca pana la urma o sa scoata baietii ModernWarfare standalone ca altfel nu ii vad bine la vanzari anul asta.

14. #34 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nu cred ca vor lua decizia asta. poate la anul sa-l ofere separat. eu nu am asemenea semnale, deci nu va asteptati.

cat despre demoul nou, deja lumea incepe sa reactioneze pozitiv. peste tot pe unde am citit comentarii trendul este clar pozitiv. o sa fie si mai bine dupa SDCC cand vor arata zombies si vor da lovitura de gratie cu mp-ul in septembrie la CODXP (mai ales pentru ca lumea nu se asteapta la ceea ce urmeaza sa fie anuntat ref mecanici de mp). ideea e multi si-au format o parere pe baza unui trailer care arata ff putine lucruri si nu spune mai nimic, dar pana se lanseaza jocul, multi vor decide sa ia legacy in primul rand pentru IW si apoi pentru MWR de ce, nu pot ca sa zic. pentru mine e oarecum amuzanta toata chestia asta si consider ca toata campania de hate este una benefica, mai ales pentru ca IW (compania) are niste planuri foarte misto si cand lumea o sa le afle totul se va intoarce in favoarea lor.

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by zulander View Post
    Cred ca pana la urma o sa scoata baietii ModernWarfare standalone ca altfel nu ii vad bine la vanzari anul asta.
    Eu ii cred in stare sa nu lanseze deloc MW separat, iar la capitolul vanzari, chiar daca va fi mai slab decat Bo3 lumea tot il va cumpara.

16. #36 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ba, nu știu cum sunt alții, pe mine m-au surprins într-un mod plăcut cu acel gameplay din conferința Sony.

17. #37 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

18. #38 SP
    Large scale battles?
    Asta ar fi interesant...

19. #39 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Zombies in Spaceland :

20. #40 SP
    Exact ce trebe! atmosfera din trailer imi aduce aminte de piesa asta:

hahaha! can't wait!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast