Gamescom announcement trailer:
Originally Posted by Techland
Salutare , sunt pe aici jucatori de dying light 2 (ps5) !?
Ca idee pt fanii seriei dying light 1 /2 cum vedeti the beast din perspectiva voastra ? Evident momentan doar din ce vedem in prezentare .
Amanat cu 4 saptamani, pentru 19 septembrie:
Dying Light: The Beast Release Date Moves to September 19 ● Pilgrim OutpostWe understand that this may be disappointing, but our experience has shown how important the first impression is.
With just four additional weeks, we can address final details that make all the difference between good and great.
Areas we want to improve include finetuning the balance of gameplay elements, looking into clarity of UI, increasing the quality of physics, as well as tweaking cutscenes and player animations further as well as adding last little details.
L-am jucat vreo ora de curiozitate sa vad cum e. Imi place ce vad, diferit mult fata de Dying Light 2 care nu a fost ce trebuie (am renuntat la jumatatea jocului). Parkour-ul este ok, iar modul the beast efectiv ii distruge pe zombalai. Este o continuare a povestii din primul joc si arata ce s-a intamplat cu caracterul principal. Vreau sa ma intorc in el dar prima oara sa termin cu Silent Hill F.
Per total din cat am apucat sa joc pare un joc bun spre foarte bun.
Vad ca nu prea se discuta despre jocul asta. Nu e nimeni care il joaca? Dupa foarte mult timp intr-un joc open world mi se pare ca nu pierd timpul de pomana facand side-questuri. Efectiv e o placere sa le fac, sunt atat de bine gandite si atat de misto incat te pierzi in ele. Am 17 ore in joc si pana acum nici un side-quest nu mi s-a parut repetitiv sau plictisitor. Efectiv tot ceea ce faci in joc are un rost. Recunosc, nu prea merg in dark zone sa caut resurse pentru ca aproape fiecare locatie e copy-paste, totul asezat la fel si devine repetitiv, dar nici nu am simtit nevoia de resurse in plus. Gasesc tot ce am nevoie facand side-urile si questurile principale. Bineinteles, nu e un joc perfect, grafica in mare parte e ok dar sunt multe locuri in care se vede rezolutia slaba din pacate. Per total e un joc super distractiv, e o placere sa le zbori bucati de carne din fata sau sa zbori membrele zombalailor![]()
By Madutzzu14 in forum Console Club
By Clopotarul in forum Console Club
By flaviud in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By qonquez in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By OEE in forum Videos
Bookmarks