Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Electronic Entertainment Expo - E3 (1995-2023)

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Lightbulb Electronic Entertainment Expo - E3 (1995-2023)

    Astazi, ESA (Entertainment Software Association), a anuntat ca E3 este anulat de tot. 26 de editii, dintre care una doar in format digital, in 29 ani.

    RIP E3!
    Attached Images Attached Images gbj6etuxgaa46kq.jpg

  2. #2 SP
    Member olteanug's Avatar
    WOW.....nope!

    Rest in pieces. A fost ceva bun la început. Dar după 2011-2012, a devenit prea cringe ca să-mi mai pese.

    Putem să comparăm E3 2009 când dezvăluiau God of War III cu.......E3 2017?

    Cât de bad-ass era! Să arăți cum Kratos îi smulgea capul unui zeu sau ochiul unui ciclop sau cornul unei himere ca să i-o înfingă în cap.....la o sală cu mii de spectatori!


    Și ce a ajuns! Urși panda, Bebe Rexha, dansatoare, cringe......

  3. #3 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Pacat, a fost pana la urma zeci de ani cel mai asteptat eveniment anual de Gaming, aici parea ca se dadea ora exacta pentru jocurile video odata pe an dar intr-adevar directia din ultimii ani nu mi se parea una buna si nici macar cu o sansa sa revina la mai bine pe viitor, eu unul cel putin am vazut mai multe minute de compilatii de "memes" si "cringe" din ultimele editii (ca sa rad macar) decat gameplay sau trailers.

    Editiile mai vechi da, chiar au dat foarte multe momente memorabile si care o sa defineasca mereu acest segment.

  4. #4 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Avem The Game Awards care e ok. Știu că E3 există de mult, dar e vina organizatorilor că nu au reușit să mențină și să găsească sponsori. Și nu putem judeca o singură prezentare a unui joc legat de muzică. Problema este că asta se caută și asta are succes acum. Unii (ca mine) ar vrea prezentări ca prin 2006, dar lumea s-a schimbat. Acum TikTok, Instagram și Twitch conduc lumea. YouTube a rămas și el pentru că are sute de mii de creatori de conținut care țin serviciul în picioare.

    E un lucru bun că a dispărut E3? Cu siguranță nu. Asta se întâmplă cu evenimente care nu mai știu să se adapteze. Am un coleg de muncă căruia îi plăcea să meargă acolo (are rude la care să stea). E timpul să descărcăm sau să ne uităm la prezentările E3 memorabile și să ne amintim cum a fost. Eu am deja niște prezentări descărcate de pe YouTube. Voi căuta și altele.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  5. #5 SP
    Member olteanug's Avatar
    Fiecare companie are evenimentul ei acum. Cred că mai mult din cauza că nu mai veneau companiile să facă prezentări la E3 (costuri) s-a anulat definitiv, nu pentru că se transforma într-un spectacol grotesc de cringe ce nu mai avea legătură cu gamingul.

    • EA cu EA Play e în iunie-iulie.
    • Ubisoft Forward e în septembrie.
    • Gamescom e în august
    • Xbox Games Showcase parcă e prin octombrie (cu Bethesda, Microsoft, Blizzard included).
    • Blizzard are Blizzcon separat tot prin toamnă.
    • Sony are showcase prin mai.
    • Nintendo, Capcom, Konami, Square Enix, Bandai, Sega le au pe ale lor în Japonia.
    • Mai sunt Comic Con, Pax, Game Awards etc.
    • Companiile mici vor transmite online.
    • Rockstar nu are nevoie de E3 sau de conferințe din astea din moment ce jocurile sale se vând garantat. Ei sunt acum la un nivel la care nu mai au nevoie să facă publicitate disperată.

  6. #6 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Da, și asta e adevărat. La E3 se prezentau și tehnologii noi, nu doar jocuri, dar și scrie companii au evenimente proprii. Azi am văzut o reclamă la GT7 pe canalul unui fotograf de mașini. Destul de făină prezentarea fotografului.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  7. #7 SP
    Member olteanug's Avatar
    Păi legat de tehnologie, Microsoft poate să-și prezinte tehnologiile cu Windows 12, AI, cloud, telefoanele și supercomputere cuantice la conferința de Xbox dacă vrea.
    Poate să cheme Apple și Amazon să prezinte ceva facilități de gaming pentru iPhone sau drone de la Amazon.

    Sony și companiile japoneze o vor face la ele în Japonia, Coreea de Sud cu Samsung și poate la convenții de prin America.

    Ubisoft Forward văd că e ceva mai degrabă online.....că cine ar da 100-200$ pe un bilet să se ducă să vadă un trailer la un alt Assassins Creed, Far Cry sau Watch Dogs, sau la nu știu ce tehnologii când Europa e cam în urmă la capitolul ăsta față de japonezi și americani.
    EA Live, la fel, e online.....cine ar da bani pe un bilet la conferința organizată de Worst American Company, doar pentru un trailer la FIFA și DLC la Sims 4?

    Să vedem ce o rezerva viitorul.
    Dar în orice caz, concurența o să fie mai dură acum că au decis să-și facă fiecare publicitate în curtea lui. Poate însemna jocuri mai bune și mai multe inovații.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RIP E3... You will be missed!
    Attached Images Attached Images rip_e3_small.jpg

  9. #9 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Pacat ca s-a terminat asa, fara un ultim show de la care sa ne luam la revedere. Mizeria aia din pandemie a fost ceva ce vreau sa uit rapid.
    Pentru mine E3 era adevaratul revelion, acel eveniment anual catre care you look forward to in fiecare an, fara exceptie.

    Pe de alta parte, asa este, din moment ce fiecare companie are show-ul ei, nu prea mai era relevant.
    Consider ca o parte din vina o au si porcii astia care vor sa ne vanda abonamente la bax, era normal ca dupa un trailer de GTA VI sau STALKER 2 prezentat pe aceeasi scena inainte de orice 'random title' sa nu mai intereseze pe nimeni mizeriile lor incluse in tot felul de subscriptii.

    Imi e teama sa nu se intample la fel si cu Gamescom, curand.

  10. #10 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Intotdeauna va ramane in inima mea conferinta aia de la Konami. Absolut S U P E R B
    https://youtu.be/l1vmrMAqeWM?t=1

  11. #11 SP
    Member olteanug's Avatar
    E3 era mort, chiar în stadiu de putrefacție în ultimii zece ani.
    Băiatu ăsta, GCN, a evaluat foarte bine două dintre cele mai proaste ediții - 2017 și 2018. Din partea mea, ducă-se E3-ul. Pentru americani și-a pierdut clar farmecul care a fost în anii 1995-2011/2012.
    Cred că gamingul o va duce bine mersi și fără o convenție comună la care să participe toate companiile. Vedeți anii 1985-1995, cică considerată epoca de aur a gamingului. Și s-a putut trăi în ultimii trei ani fără E3. Vreau mai multă competiție și mai multe inovații, deci nu e rău că fiecare companie face fiecare conferința ei.

    Mai reușite decât conferințele în sine au fost evaluările.



  12. #12 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    RIP E3... You will be missed!
    De asemenea: Console Games Booth Babes Mania!.

  13. #13 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Vremuri frumoase.
    Astea erau din 2008-2011, când încă era normalitate. Dacă ar veni feministele (mă refer exclusiv la alea din valul 4/post-2012) și ar vedea fotografiile alea acum, ar acuza că E3 era sexist, toxic masculinity și exploata corpurile femeilor frumoase, expuse ca la vitrinele din cartierul roșu, iar cele mai neatractive erau ignorate.

    În comparație cu Comic Con (am fost anul trecut, în septembrie 2022 - costumele erau bune, ingenioase, însă nu era nimic sexy), E3-urile din anii 2000 erau „wild”.
    Poate la campionatul mondial de esports din 2013 de la Sala Polivalentă a mai fost ceva similar. Erau fete drăguțe de la noi, îmbrăcate în Katarina din LoL (avea doar pantalonii, sutienul și săbiile la ea....lol + părul vopsit roșcat), dar și jucătoare din Canada, cu care mă fotografiam și cu care mă îmbrățișam (un hugs inofensiv, care acum ar fi considerat hărțuire sexuală după standardele actuale).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 28-10-2013, 07:29
  2. Eurogamer expo 2013 By SepticEye in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 27-09-2013, 23:36
  3. PS4 playable la Eurogamer Expo 2013! By MonkY in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 01-08-2013, 19:38
  4. Zvon: Electronic Arts se prabuseste! By raduadelin in forum Console News
    Replies: 66 Last Post: 03-09-2012, 15:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts