Originally Posted by Super Evil Megacorp
Apple Arcade - 4 mai 2023.
Switch - 17 iulie 2024.
PC (EGS, Steam) - 6 noiembrie 2024.
PS4, PS5 - 20 mai 2025.
XONE, XS - 24 iunie 2025.
Originally Posted by Super Evil Megacorp
Apple Arcade - 4 mai 2023.
Switch - 17 iulie 2024.
PC (EGS, Steam) - 6 noiembrie 2024.
PS4, PS5 - 20 mai 2025.
XONE, XS - 24 iunie 2025.
Consider ca acesti eroi mi-au marcat copilaria mai mult decat Batman, Spiderman sau altii ca ei. And yet, nu s-a incumetat nici o companie pana astazi sa faca un joc serios cu TMNT, in genul Spiderman de pe PlayStation sau seria Batman.
Nu inteleg de ce, regret teribil asta, nu pot decat sa-mi imaginez un joc 3rd person action-adventure la calitatea Marvel's Spiderman PS4/PS5 in care poti sa faci switch intre testoase, povestea ar putea fi destul de solida cu putina imaginatie iar efectele vizuale dupa parerea mea ar putea fi mai spectaculoase decat la Spiderman sau Batman.
I simply don't get it... nu zic ca jocul prezentat aici arata rau, dar este al N-lea joc indie style desen animat cu TMNT, mi se pare ca pur si simplu ii ridiculizeaza si nu inteleg lipsa totala de interes in a dezvolta un joc serios cu ei...
Nu stiu daca ai observat anuntul, dar se lucreaza la TMNT: The Last Ronin, care e posibil sa se asemene cu ceea ce-ti doresti:
Developer-ul Black Forest nu a avut proiecte foarte impresionante pana acum, dar cam asa au fost si Rocksteady inainte sa lanseze jocurile Arkham.
Ca sa te enervez Xander, n-ai ce sa scoti mai mult din TMNT. La ce "villains" sunt si ce "caractere" sunt prin desene, ma mir cum Konami au putut scoate arcade-ul ala in 1989. Nu poti compara cu Batman/Spider-Man/Superman/X-Men unde este o alta seriozitate, alt univers mult mai complex. Tmnt e pentru copii, mereu Krank,Shredder si cei doi idioti.
Mie imi pare rau pentru The Pirates of Dark Water. Aici s-ar fi putut face ceva (inca nu e timpul pierdut) cu adevarat remarcabil.
Bookmarks