Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Alegere Consola Xbox 360 vs. PS3 !!!

1. #1 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

Talking Alegere Consola Xbox 360 vs. PS3 !!!

Momentan dispun de suma de 650 ron,dar pot sa mai fac rost de 800 ron luni.
    Ce ma sfatuiti sa i-mi iau Xobx 360 pro 60GB azi + cateva jocuri de diferenta sau un PS3 de 80GB !?

Multumesc Anticipat ~!~

2. #2 SP
    Senior Member huber's Avatar
    eu ti-as recomanda ps3 .

3. #3 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu ti-as fi recomandat sa pui intrebarea asta la Ghidul Cumparatorului.

4. #4 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    PS3-ul nu costa 1500ron cumva?

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    eu ti-as fi recomandat sa nu deschizi thread pe tema asta

6. #6 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu am dat 1400 ron pe unu de 160 gb + un joc din magazin!

7. #7 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca iti permiti jocuri merita ps3
    @Taw eu a inteles de la el ca are 650 si mai face rost de 800=> 1450 RON

8. #8 SP
    Member padawan's Avatar
    Cineva sa inchida thraed-ul inainte sa degenereze asa cum s-a intamplat ...altundeva

9. #9 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Threadul asta trebuie inchis pana nu degenereaza in altceva...
    Offtopic:Ce erau pe alte vremuri...numai intrebarile astea nu si le puneau oamenii:Ce consola sa si cumpere..
    http://www.trilulilu.ro/Masterxxl/ac8f473786d9a5
    Nu a mers cu embed,ia la rand fiecare topic citeste si vei descoperi singur iti garantez

10. #10 SP
    Member maniac360's Avatar
    Eu le am pe amandoua si recomand ps3. Mentionez ca nu am avut nici un fel de probleme cu xbox-ul (pe care-l am de mai bine de 1 an si jumatate) dar imi place mult mai mult ps3-ul.

11. #11 SP
    Banned nurv's Avatar
    Daca vrei mai mult jocuri, XBOX 360. Daca vrei mai mult centru multimedia, PS3. Jocurile de PS3 sunt ceva mai slabute [visual] decat jocurile de xbox 360, iar exclusivitatile PS3 sunt extrem de putine. Mergi pe xbox 360, la gameshop, 3 ani garantie si nu iti faci probleme de RRoD. xbox 360 se poate moda, lucru f important pentru unii...

12. #12 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Eu iti recomand mai bine sa te gandesti ce fel de jocuri iti plac. Sa te gandesti daca ti-ai dori sa joci vreun anume joc si apoi sa compari. Cauata si tu pe google. Iata vreo doua rezultate

PlayStation Direct: PS3 VS XBOX 360: Exclusive Games for 2008! (cu mentiunea ca FF XIII va fi lansat si pe XBOX)

The top 12 EXCLUSIVE Xbox 360 games of 2008 - Sherdog Mixed Martial Arts Forums

Cumparati consola in functie de ce jocuri iti plac.

13. #13 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Jocurile de PS3 sunt ceva mai slabute [visual] decat jocurile de xbox 360, iar exclusivitatile PS3 sunt extrem de putine.
    Cum poti sa faci asemenea afirmatii? Ia numara tu exclusivitatile alea bune de pe fiecare consola plus ce mai apare in 2009 si vezi care consola are mai multe. Jocurile de PS3 arata identic cu cele de 360. Tu ai ramas la porturile alea praf de la lansare?

14. #14 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    [quote=istrategie;41556]numara exclusivitatile alea bune de pe fiecare consola plus ce mai apare in 2009 si vezi care consola are mai multe.

Pai mai bine ar fi sa compilezi tu o astfel de lista. Sunt sigur ca putem oferi un sfat cuiva bazat pe experienta noastra cu consolele fara sa se ajunga la o discutie de genul consola mea e mai tare ca a ta. Uite eu voi incerca sa fac o lista cu exclusivitatile de XBOX si astept si pe altcineva sa faca lista de PS3. Nu trebuie sa cream o competitie intre aceste jocuri. Fiecare isi alege si joaca ce ii place.

Mass Effect
    Too Human
    Lost Odyssey
    Infinite Undiscovery
    Blue Dragon
    Halo 3
    Gears of War 1 & 2
    Left for Dead
    Fable 2
    Forza Motorsport 2
    The Last Remnant
    Ninja Gaiden 2

Vor aparea in curand:

Alan Wake
    Halo Wars
    Splinter Cell Conviction
    Mass Effect 2 & 3
    Cry On

15. #15 SP
    Member felixxx's Avatar
    ideal e sa le ai pe amandoua dar in acest moment fapturl ca un xbox360 costa aproape de jumatate din cat costa un ps3 ar trebui sa te indrepte spre xbox360. iti mai raman si bani de jocuri iar diferentele (sau exclusivitatile) despre care se vorbeste aici sunt in ambele tabere. fiecare consola are plusurile si minusurile ei, restul sunt 'versuri'...

16. #16 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Convinction e exclusive xbox 360??

17. #17 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    eu ti-as fi recomandat sa nu deschizi thread pe tema asta
    asemenea

18. #18 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Convinction e exclusive xbox 360??
    Nu. Este pe Xbox 360 si PC.

Eu urasc VS. Threads asa ca nu voi alimenta discutia. Eu nu am avut probleme cu PS3-ul si mi se pare o consola foarte buna, deci o recomand cu caldura.

19. #19 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Suna a flame thread-ul asta, iti recomand sa-ti iei ce-ti place tie mai mult, parerile sint impartite. Tot timpul vor exista divergente pe tema asta.

20. #20 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Multumesc mult pt. sfaturi. Pana la urma mi-am luat un ps3 de 80gb cu dualshock3 si mi-am mai luat bioshock pt. el.
    Pur si simplu mi-a placut mai mult ps3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast