Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Outcast 2 - A New Beginning

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Outcast 2 - A New Beginning

    Outcast 2 is developed by the original team behind the first Outcast Adventure - Appeal Studios from Belgium.

    The open-world action-adventure features fast-paced 3rd person combat as well as a non-linear Science-Fantasy story with dynamic plot progress based on player actions.
    Annoucement trailer:

    World trailer:

    Features in Outcast 2 - A New Beginning

    To save Adelpha, you will …

    - use your jetpack to jump, air-dash, glide, and quickly traverse the fantastic in-game open world
    - combine dozens of different modules to create your own personal weapon for taking down the robot invaders
    - have total control to approach the story at your own pace in this non-linear world
    - explore the world without boundaries, discover hidden temples and dangerous wildlife
    - get familiar with the Talan culture while helping them free their villages and gain access to ancient Talan powers that use forces of nature to destroy your enemies
    - experience a beautiful, hand-crafted world accompanied by an epic soundtrack by Outcast's original composer, Lennie Moore
    PS5, XS, PC.
    Coming soon.
    Attached Images Attached Images oc2_6_windtemple_4k.png oc2_5_temple02_4k-1.png oc2_4_prokriana_4k.png oc2_3_emea_4k.png oc2_2_desan_4k.png oc2_1_temple01_4k.png

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata bine
    Daca pastreaza gradul de libertate si ingeniozitate din 1, care la vremea respectiva m-a dat pe spate, are potential foarte mare

  3. #3 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu pot să cred, ce mă bucur de stire, Ulukai Ulukai!! Am jucat prima parte acum circa 20 de ani si mi-a plăcut enorm iar când am văzut că există un remake l-am cumpărat de pe PS store cu gândul că poate nu imi va mai plăcea dar am zis ca developerii merită banii mei pt bucuria care mi-au oferit-o când am fost mai tânăr dar l-am gustat din plin chiar si după atâta timp, what a blast from the past!!

    Se zicea pe vremea aia ca se lucrează la a doua parte dar până la urmă a fost anulat, mă bucur însă că se face acuma si mai ales ca se face de același studio si echipă!!

  4. #4 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ulukai!


  5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Welcome to Adelpha:

  6. #6 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Oai, Ulukai!! Daca va avea si atmosfera si feeling-ul din prima parte va fi super.....Dolotai Kez Okar! Nu au zis cand va fi lansarea?

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Combat trailer


    Chiar arata bine si fun - are asa un vibe de Ratchet and Clank in combat...

  8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 15 martie 2024.
    Attached Images Attached Images gagwnrsw4aa9uas.jpg

  9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Culture and exploration:

  10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Lansare in 15 martie 2024.
    Pentru cei care nu am jucat primul joc, este la super reducere remakeul pe PlayStation Store si GOG, la ~7 lei.

  11. #11 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    \La 7 lei merită toti banii deși poate un asa old school ca si Outcast nu este pentru toată lumea sau pt generație mai tânără care nu a avut contact cu originalul dar poate totusi ma insel si l-ar gusta o audiență mult mai mare decât cred.
    Eu am luat remake-ul dupa ce a apărut , am aflat de el din greșeală fiindca nu stiam ca se face, l-am luat cu gândul că poate nu imi va mai plăcea dar am zis ca developerii merită banii mei pt bucuria care mi-au oferit-o când am fost mai tânăr si cand l-am jucat gratuit ca de cumpărăt in vremea aia nici nu aveam de unde si guess what, l-am gustat la fel de mult ca si prima oara cand l-am jucat acum circa 24 de ani, a blast from the past!!

    Dolotai Kez Okaar!

  12. #12 SP
    Manager paul's Avatar
    Demo pentru Outcast 2 disponibil:

  13. #13 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am jucat demo-ul, sunt trei optiuni in acest demo, Exploration, Combat si Story fiecare optiune limitata la 20 de minute, dupa mine o mare prostie acest demo, adica alegi story mode si iti merge time-rul de la 20 de minute in jos, daca freci menta prea mult si te mai uiti pe acolo la una alta nu apuci sa faci nimica.
    Puteau sa bage o portiune de harta cu cateva misiuni si sa te poti invartii pe acolo cat vrei dar asa si daca stai pe loc se duce timpul si poti sa joci fiecare optiune a demo-ului de 2-a ori si apoi nu-l mai poti accesa, deci sincer nu prea iti dai seama de joc din demo, iti faci o impresie vaga. Nu am mai vazut demo asa limitat, lasa-ma frate sa stau linistit sa ma uit la un peisaj cat vreau eu, nu ma grabii sa fac o misiune ca vezi doamne se scurge timpul, mai bine nu scoteau nici un demo!
    Grafica este meh pentru 2024, gameplay poate va fi bun, habar nu am. Prima parte a avut atmosfera, poveste si gameplay bun, asta ma tem sa nu fie prea repetitiv, ma mai enerva cand ii impuscam pe aia pe acolo sarea numere din ei, ce naiba, nu joc loterie.

  14. #14 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat si eu cele 20 de minute din Exploration si sunt impresionat, dar astept niste reviews si pareri despre restul jocului.

    Da, este cam clunky pe partea de control, cel putin pana te obisnuiesti - mie mi-a luat vreo 10 minute - si da, are frame drops mai ales cand e totul "deschis" si intorci camera.

    Pe de alta parte, desi pare la o simpla vedere, un joc depasit tehnologic pentru 2024, mie mi se pare ca arata incredibil de bine - e super detaliat, vegetatia se misca si la super mare departare, iar AO este la fel, prezent si la super mare departare. Iar vegetatia si apa arata chiar bine, iar cladirire, din ce am vazut, sunt foarte detaliate.

    Am pierdut vreo 5 minute sa merg pe unde am vazut cu ochii si sa zbor, apoi m-am dus la acel templu care are si o portiune subacvatica si am facut acele 3 secvente de parkour de care este nevoie pentru a termina acel challenge si chiar mi-a placut.

    Acum ramane de vazut daca se va replica lucru asta de 100 de ori in joc sau daca vor fi puzzles/challenges noi + de vazut mecanica RPG si ce presupune ea si cum se aplica in poveste sau lume - astea sunt lucruri pe care le voi vedea in cateva reviews.

    Dar world traversal prin acea mecanica de zburat (depinde si aici cat de greu o deblochezi ca mecanica si cele 3 niveluri de boost/jump) chiar mi-a placut si vad sa ai multe posibilitati sa faci misiunile, cand ai si verticalitatea data de asta.

  15. #15 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gameplay deep dive:

  16. #16 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 67 - PS5
    - xx - XSX
    - 70 - PC

    OpenCritic:
    - 69

    Recenzii video:
    IGN:

    ACG:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 22-07-2014, 04:58
  2. Replies: 0 Last Post: 09-04-2014, 02:06
  3. Replies: 0 Last Post: 26-04-2012, 11:43
  4. Replies: 0 Last Post: 09-02-2012, 10:27
  5. Adventure Island: The Beginning Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 1 Last Post: 29-05-2009, 00:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts