Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Pacific Drive

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Pacific Drive

    Pacific Drive announcement trailer:
    Quote Originally Posted by Ironwood Studios
    Born from the rhythm of an engine, Pacific Drive is a run-based first-person driving survival game. As you explore the Zone, your car is your lifeline: scavenge resources to maintain and improve your car — as long as you keep it running, it will protect you from the surrounding dangers.

    In 1955, the United States government seized a region of the Pacific Northwest by eminent domain. The Olympic Peninsula became the staging ground for promising new technologies, but these utopian creations came at great cost: severe radiation, environmental collapse, and supernatural horrors. The government walled off the area and established the Olympic Exclusion Zone. What happened inside was never disclosed.

    2023.
    Attached Images Attached Images 553adde0160e1423ae52ab8a5006851112a7a95e-scaled.jpg 52356154823_8462b1f1a3_o.jpg 52355909716_bb8cdc65d9_o.jpg 52356336500_28df6778ed_o.jpg 52354966897_a57a1a7423_o.jpg

  2. #2 SP
    Member codpin's Avatar
    Cel mai interesant joc dupa GOW de la prezentarea Sony. Pare misto ideea si mi-a dat un vibe de Stalker. That's enough for me!

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incep sa apara reviews si pare bun
    ACG:

    SkillUp:

  4. #4 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Si mie mi se pare un joc interesant, chiar inca de cand a aparut primul trailer.
    Am auzit insa cum ca un minus ar fi performanta jocului Cum ca pe PS5 cel putin ar fi undeva pe la 45-50 fps, foarte rar sa atinga un 60 fps, o problema si mai mare pe parcus care pentru multi ar face imposibil progresul/finalizarea jocului, loading time-uri mai maricele decat media jocurilor pe consola, etc.

    Daca poate confirma sau infirma cineva, sunt lucruri care personal m-ar face sa mai astept 1-2 luni in speranta de patch-uri/fix-uri pana sa achizitionez jocul.

  5. #5 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Câteva păreri spoiler-free:


    Am avut un timp superb petrecut în Pacific Drive, îmi place la nebunie.

    Se creează o legătură specială între protagonist și mașină, chiar te face sa îți pese de mașină și să vrei sa faci cat mai multe upgrade-uri de performanță și cosmetice.

    La început mi-a creat o părere destul de slabă fiindcă mi se părea complicat tot procesul de upgrade, resurse, etc. Are anumite elemente RPG, însă sunt soft, din fericire. Pentru cei care nu sunt jucători de RPG-uri, este posibil ca la început să vi se pară putin prea complex procesul de crafting, upgrade, storage, abilități, etc. După ce le înțelegeți, totul va părea intuitiv si rapid.

    Va dau un exemplu interesant de interacțiune din joc. In portbagaj poți pune cutii de depozitare și aduni in ele diferite resurse pentru upgrade-uri, viața, etc. In garajul tau principal ai un "aspirator magic" care aspiră automat tot ceea este langa el pentru a depozita tot ceea ce ai strâns, sper că are capacitatea nelimitată, nu am ajuns inca sa testez chestiunea asta, filozofic vorbind, nici nu am cum. Instinctul inițial este sa iei resursele din mașină, să le pui in ghiozdan și pe urmă să le duci la aspirator, însă am găsit o cutie prin preajmă și le duc pe toate integral mutandu-le cu aceea cutie, este ceva natural și așa ai proceda și în viața reală.

    Dialogurile din interceptări sunt savuroase și presimt că povestea va fi una foarte interesantă.

    Unele locații arată foarte bine iar condițiile meteo sunt impresionante, am prins la un moment dat o furtună care arata spectaculos!

    Am jucate aproximativ trei ore și până acum a fost totul superb.



    Ar fi, totuși, un element care mi se pare ciudat, chestiunile random sau generate automat. Nu îl iau neapărat ca pe un aspect negativ, ci mai degrabă ca ceva pe care nu l-am deslușit încă. Unele hărți sunt alese aleator, altele nu. Cateodata intri pe harta din sud iar in alte dati din nord, va las mai jos un exemplu, am rotit eu imaginea ulteior. Fiecare harta are elemente care sunt generate automat pentru rejucabilitate. La un moment dat pe o hartă am prins un semnal foarte interesant la radio, era o discuție. Ulterior am dat load si când eram la aceeași misiune, am un prins un semnal cu totul diferit. In alta ocazie nu l-am mai prins deloc. Este in regulă daca are anumite elemente surpriză, însă nu vreau sa le pierd din anumite cauze ale factorului "random". Sper totusi ca dezvoltatorii s-au gandit la aspectul acesta si nu vom pierde nimic important pe parcurs.
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg 3.jpg 5.jpg 4.jpg 6.jpg

  6. #6 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    O sa apara cumva si pe disc?

  7. #7 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Da, pe 9 aprilie.
    Attached Images Attached Images screenshot_2024-03-04-19-26-14-879_com.twitter.android.jpg

  8. #8 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. The Pacific By Dj Mo in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 9 Last Post: 17-05-2010, 11:51
  2. Battlestations: Pacific Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 8 Last Post: 16-04-2009, 22:35
  3. Motorstorm: Pacific Rift Update By Mika in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 29-01-2009, 14:40
  4. MotorStorm Pacific Rift Videos By paul in forum Videos
    Replies: 7 Last Post: 11-11-2008, 20:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts