Critical Hit Games , o companie poloneză, a anunțat primul joc video cu tematică futuristă, combinată cu puțin supranatural. Se numește Nobody Wants to Die și se va lansa în acest an, pe PC și pe consolele current gen PS5 și Xbox S/X.

Acțiunea se petrece într-un New York City distopic, în anul 2329, aflat sub controlul unui regim totalitar. Jucătorii vor intra în rolul unui detectiv, James Karra, care va investiga cazurile de crimă, folosind tehnologie avansată.

Ce se observă în trailer:
-e un detectiv îmbrăcat în stilul filmelor noir
-folosește o brățară inspirată după jocul Forespoken care nu mută obiecte, ci întoarce timpul, și care zice Bull**** în loc de „I can move **** with my mind”
-New York pare să fie împărțit în două nivele, nivelul superior unde locuiesc americanii bogați și nivelul inferior, unde e orașul original, devastat parcă de un război nuclear și populat de americanii săraci care fac focuri de tabără
-Statuia Libertății e distrusă, cu capul răsturnat ca-n Crysis 2/3
-americanii bogați se deplasează cu mașini zburătoare ca în Cyberpunk 2077 și Blade Runner, dar sunt îmbrăcați ca la 1910-1940, mai ales femeile care au coafuri specifice, ceea ce înseamnă că revine moda vintage și muzica jazz în secolul 24. Eh, îtot e ceva față de Deus Ex Human Revolution, unde oamenii purtau moda din vremea Barocului.
-vedem oameni sintetici fabricați în laborator ca în Blade Runner.

Lose yourself in the dystopian world of New York in the year 2329 in Nobody Wants to Die, a new detective noir adventure where immortality comes at a price that someone has to pay. As Detective James Karra, you'll lead the investigation using advanced technology, risking it all in pursuit of a serial killer targeting the city’s elite. Nobody Wants to Die is Coming to PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5 in 2024.



Așteptăm gameplay-ul.