PS5, XS, PC (Steam).
Game Pass Day One.
2025.
Mi-a placut foarte mult ce am vazut si pare genul de experienta de trait langa sotie, cu muzica si atmosfera perfecta![]()
PS5, XS, Switch 2, PC (EGS, Microsoft Store, Steam).
Game Pass Day One.
Lansare in 7 mai 2026:
93 pe OpenCritic
85 pe Metacritic
Pret PSN: 90 RON, 81 RON cu PS+.
Imi place trend-ul asta de indie-uri mai ieftine pe care l-a inceput Silksong.
A venit de nicaieri jocul asta. Pare un Life is Strage mai putin cringe si avand in vedere cat mi-a placut LiS, 100% o sa-l joc pe asta, arata foarte bine (mama si soundtrack-ul ala, mega hype).
Pare foarte distractiv si nu e nici scump la 90 de lei. Pe steam e foarte apreciat de jucatori Overwhelmingly Positive 96%.
Are intradevar anumite lucruri in comun cu Life is Strage.
E excelent pentru cine vrea sa se relaxeze. Pentru cateva ore poti sa fii iar adolescent "fara griji si fara bani dar cu mult timp liber si distractie".![]()
E frumos si îți dă un vibe bun. Muzică bună, actori buni, am și râs de cateva ori. Am jucat cam o oră si m-am simțit ca in serialul "That 70s Show", varianta '90s. Dar cuvântul "joc" e prea mult pt chestia asta. E mai mult o animație interactivă.
Eu sunt aproape de final, din ce am vazut ca numar de capitole, dar nu reusesc sa rezonez cu el asa cum mi-ar fi dorit/m-as fi asteptat.
Putina interactiune, mai mult film, iar muzica...ma asteptam sa fie mai buna, mai ales data fiind perioada.
Si mi se pare ciudat ca are scaderi de framerate semnificative in momentele mai rapide sau in care se intampla multe pe ecran.
10 de la IGN si o gramada de recenzii fake sau platite. A aparut de nicaieri si mai bine ramanea acolo.
Nu a aparut de nicaieri - vezi postarile initiale de pe thread - se stie de 2 ani de el.
Anywho, l-am terminat si l-am sters - 2-3 melodii care au trezit nostalgie in mine si cam atat. Mai bine ma uitam la 1-2 filme bune.
Poate daca as fi crescut prin US si as fi avut acele experiente, cu mers pe skate prin oras sau intre orase, cu drumetii prin padure sau perioade asa de "free", poate as fi rezonat altfel cu el. Dar am avut alt fel de copilarie, deci nu am putut sa rezonez cu el asa cum mi-as fi dorit.
Astept sa faca cineva un joc in care te bati cu cornete de hartie pe strada, esti alergat de caini vagabonzi sau mergi la colindat prin scari de bloc darapanateDar am avut alt fel de copilarie![]()
Bookmarks