Arata destul de bine. are grafica de Most Wanted combinat cu Undercover. Pentru un joc online, arata chiar foarte bine. In beta-u asta vad ca nu se poate controla si cu controller de x360, dar pe site-u lor spun ca se va putea.
Este arcade, ceea ce este fun. Masinile se controleaza usor, se poate termina o cursa intreaga fara sa iei mana de pe acceleratie.
Scap destul de greu de politie si trece foarte repede de la un nivel la altul de urmarire - in 5 minute eram lev 3 urmarire si era prima data cand dadeam ochii cu ei. Masinile de politie se distrug mai spectaculos, si politistii conduc mai realist - daca-l am pe stanga/drepta si virez puternic il bag in zid destul de serios (in MW nu prea reuseam).
Harta nu este nici pre amare nici prea mica. este ok, momentan. imi place ca poti alege direct de pe harta cursele, fara sa mai fi nevoit sa mergi pana la ele.
Ca si customizare a masinilor, sunt prea la inceput si nu prea am ce zice. momentan nu-mi pot schimba decat culoarea si pune viniluri.
Ca optimizare, mi se pare super ok. Pe calc meu foarte vechi (X2 4400+, 8600 GT, 3 gb ram) merge in 1680x1050, cu detaliile pe Verry High merge in app 20 fps. daca il joc in 1280 imi merge in 40, ceea ce este super ok.
Mai jos aveti cateva capturi de ecran facute de mine
PS: ce ciudat ma simt sa joc de la sageti

au trecut app 2 ani de cand nu am mai "prestat"
Am uitat sa precizez cateva lucruri:
Se pot face atat curse multyplayer cat si singleplayer, cu 8 adversari controlati de AI.
Exista powerups-uri (care inca nu stiu cum se castiga

)
Masinile se deformeaza doar vizual.
Daca aveti intrebari, go ahead

Bookmarks