Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: GameTrailers.com infected

1. #1 SP
    Max
    Member Max's Avatar

GameTrailers.com infected

Va sfatuiesc sa nu accesati Gametrailers.com zilele astea. Un mic gandacel(infostealer) circula pe site din motive necunoscute inca prin reteaua de reclame
    A mai fost un incident asemanator si la craciun dar cazul a fost musamalizat rapid.. iata ca virusul se intoarce in forta. Daca chiar vreti sa accesati site-ul va sfatuiesc sa aveti antivirusul up-to-date

Watch out..

2. #2 SP
    Member alalalt's Avatar
    Atata timp cat nu descarcati nimic de pe site ar trebui sa fiti ok

3. #3 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Atata timp cat nu descarcati nimic de pe site ar trebui sa fiti ok
    Din contra, il luati chiar daca accesati site-ul (HTML/Dldr.Iframe.JI!)
    Provine de pe site-ul fun6**7.com, cunoscut ca infostealer

http://forums.gametrailers.com/?do=s...read&id=571449

4. #4 SP
    Member alalalt's Avatar
    Website-urile nu au acces la calculatorul personal. Nu puteti fi infectati decat daca descarcati ceva de pe acel site.
    Acesti "virusi" care sunt de fapt niste scripturi client-side (js, actionscript) sau server-side (php, perl), pot lua datele din header (IP, OS, browser) disponibile pentru orice site pe care il accesati sau in cel mai rau caz pot incerca sa culeaga datele introduse de utilizator pe un site care inglobeaza acel script (de obicei prin intermediul unui iframe). Cu toate acestea, nu veti pati nimic daca accesati siteul. Nu veti avea probleme decat daca descarcati fisiere executabile (.exe, .bat, .vbs, .scr) de pe siteul respectiv

5. #5 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Website-urile nu au acces la calculatorul personal. Nu puteti fi infectati decat daca descarcati ceva de pe acel site.
    Acesti "virusi" care sunt de fapt niste scripturi client-side (js, actionscript) sau server-side (php, perl), pot lua datele din header (IP, OS, browser) disponibile pentru orice site pe care il accesati sau in cel mai rau caz pot incerca sa culeaga datele introduse de utilizator pe un site care inglobeaza acel script (de obicei prin intermediul unui iframe). Cu toate acestea, nu veti pati nimic daca accesati siteul. Nu veti avea probleme decat daca descarcati fisiere executabile (.exe, .bat, .vbs, .scr) de pe siteul respectiv
    Multumim pentru explicatia detaliata dar te-ai uitat un pic pe link-ul pus de mine mai sus ? Oamenii s-au infectat doar accesand gametrailers.com

6. #6 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Pai eu stiu ca browserul mereu face download cand accesezi o pagina, deci se poate infiltra orice, oricand...

7. #7 SP
    Member alalalt's Avatar
    @geoker - Da, dar nu descarca cod executabil. Un site nu poate avea acces asupra calculatorului cuiva decat prin acceptul acestuia. Ma refer aici la activex, java si flash, care au diverse module de securitate pentru a inlatura accesul nedorit.
    @max - Oamenii cred ca s-au infectat pentru ca a sarit antivirusul in sus. Dar nu sunt infectati. Alarma falsa Exemplu: acum cateva saptamani, home-page-ul consolegames declansa anumiti antivirusi. Cu toate astea, nu exista nicio amenintare.

8. #8 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    @geoker - Da, dar nu descarca cod executabil. Un site nu poate avea acces asupra calculatorului cuiva decat prin acceptul acestuia. Ma refer aici la activex, java si flash, care au diverse module de securitate pentru a inlatura accesul nedorit.
    @max - Oamenii cred ca s-au infectat pentru ca a sarit antivirusul in sus. Dar nu sunt infectati. Alarma falsa Exemplu: acum cateva saptamani, home-page-ul consolegames declansa anumiti antivirusi. Cu toate astea, nu exista nicio amenintare.
    Nu e poza mea dar have a look (ciudat e ca la mine nu a spus nimic antivirusul, nod32 up-to-date)
    Attached Images Attached Images 3176365343_7f8281ef6e_b.jpg

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Mie nu mi-a aparut nimic. Probabil se declanseaza doar la un anumit antivirus ( folosesc NOD32 ). S-au mai intamplat cazuri de genul asta.

10. #10 SP
    Junior Member wall-e's Avatar
    Chiar acu am intrat si nu m-a avertizat antivirusul (Kaspersky 7)

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Eu am fost avertizat.Poate o depinde de antivirus.Eu folosesc Avast

12. #12 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Eu am fost avertizat.Poate o depinde de antivirus.Eu folosesc Avast
    Antivirusul din screenshotu' lui max e avast. Probabil are ceva cu el.

13. #13 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Eu folosesc NOD32 + Firefox si nu mi-a spus nimic inca.. (din cate am inteles au probleme cu acest virus cei ce folosesc internet explorer)

14. #14 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    nu stie,dar eu nu am a nici o problema,la fel ca si tine Max folosesc NOD32+Firefox

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.