Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: Fuel

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Fuel

Fuel este un open world racing game ce va fi lansat la sfarsitul lunii mai de Codemasters pentru Playstation 3, Xbox 360 si PC. Probabil ca in curand vom avea parte si de un demo pentru a putea incerca jocul.

Freedom of FUEL: The Q&A -- PlayStation Universe (PSU)

Filmulete cu jocul: Fuel Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com
    Gamespot Preview: Fuel Updated Hands-On - Xbox 360 Previews at GameSpot
    IGN Preview: IGN Advertisement

2. #2 SP
    Member collector's Avatar
    Imi place la nebunie senzatia de libertate ! e un must buy pentru mine.

3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Eu consider ca FUEL este inca un exemplu de joc unde producatorii muncesc extraordinar de mult sa fac lucruri iesite din comun si uita de lucrul cel mai elementar gameplay-ul.
    In cazul de fata au creat cel mai mare spatiu de joc facut vreodata (apar in guiness book of records 2009), dar uita ca e un joc de racing unde controlul masinii este totul.
    Am prostul obicei de a critica fara sa joc
    Judec pe baza informatiilor care le-am citit si a catorva review-uri deja aparute.
    Un review: Nota 5.4 / 10
    FUEL PS3 Review, FUEL Player Reviews

PACAT!

4. #4 SP
    Junior Member console's Avatar
    Daca a primit 5.4 inseamna ca o sa fie o podoaba

5. #5 SP
    Nu cred pana nu joc eu

6. #6 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Din ce vad eu,e un fel de Motorstorm numai ca e Open-World.
    Nu conteaza nota,si skate a luat nota 7 si mie imi place la nebunie!

7. #7 SP
    Cam mica nota. Sper sa lanseze un demo ca sa vedem daca e o nota corecta

8. #8 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    citeam prin Level ca treci din desert la vulcani si la nu stiu e paduri ..dar cine stie , e posibil sa fi iesit ceva interesant..dar la marimea spatiului de joc ma indoiesc din cauza precedentelor jocuri de acest gen in care ceva e super ca alte parti nu sunt luate in considerare in masura in care ar trebui..si uite asa faci dintr-un joc ce putea fi bun, un joc bun sau mediocru.
    Poate FUEL chiar merita asa ca nu cred pana nu vad

9. #9 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    IGN: Fuel Review

din pacate e o cauza pierduta

Long live MOTORSTORM

10. #10 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    IGN: Fuel Review

din pacate e o cauza pierduta

Long live MOTORSTORM
    "Unfortunately, Fuel falls short in almost every category, crumbling under its own weight. "
    da...se pare ca e de ajuns incat sa ne dam seama ca nu au reusit sa faca ce si-au propus

11. #11 SP
    nu se poate , ce mai mare dezamagire ever ptr mine

12. #12 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Long live MOTORSTORM

13. #13 SP
    Inca o nota mica, foarte mica.

Sper totusi sa lanseze un demo pentru ca jocul pare interesant ca idee, dar are note foarte mici. Un demo i-ar ajuta si pe ei, ar putea face niste persoane sa-l cumpere

14. #14 SP
    eu tot il iaulol

15. #15 SP
    Member dexx's Avatar
    Din cate am vazut in videoclipuri , adrenalina este la maxim ...deci ce sa mai zic ->MUST BUY

16. #16 SP
    L-a jucat cineva? Cum e? E chiar atat de slab cum zic majoritatea reviewerilor?

17. #17 SP
    l-am jucat , din pacate .. DA

18. #18 SP
    Banned cryyo's Avatar
    O mare dezamagire pt. mine, eram in cautare pt. un nou joc cu masini sa ma mai distrez si eu...
    Grafica subtire (pt. 2009), fara damage,...deci cam praf.
    Eu cand am vazut primele screenshot-uri si am aflat ca e facut de codmaster am zis "asta-i frate!!!"...pfff, de geaba...
    Incep sa regret din ce in ce mai mult ca mi-am dat GRID-ul si Motorstorm 2, ambele fiind jocuri extraordinare.
    Poate sau concentrat pe Dirt 2 si vor sa rupa gura targului cu acesta.

19. #19 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Eu cand am vazut primele screenshot-uri si am aflat ca e facut de codmaster am zis "asta-i frate!!!"...
    Pai asta e ca defapt jocul nu e facut de codemasters ci doar publicat de ei, din cate stiu eu jocul l-au facut niste francezi Asobo nu stiu cum.Daca ar fi fost facut de Codemasters probabil ca era mai bun jocul dar asa e destul de slabut.
    Eu l-am terminat,mai ma chinui acum sa fac gold la toate cursele da nu stiu daca o sa mai am rabdare,AI-ul din jocul asta e unul din cele mai proaste ce le-am vazut pana acum deci oponentii ceilalti cu care concurezi n-au nici o idee de tine,si au un timp exact prestabilit in care tb sa ajunga la sfarsitul cursei,daca reusesti sa ajungi tu mai repede ai castigat daca nu nu.Deageaba incerci sa ai mai scoti de pe traseu sa te lovesti in ei fiindca te ajung din urma imediat fiindca ei tb sa termine cursa in timpul prestabilit.Unele curse is destul de faine,si cu o dificultate moderata,dar altele sunt atata de enervante ca iti vine sa spargi controllerul.Challange-urile sunt si ele faine dar unele atat de grele incat daca nu gasesti vreo scurtatura ceva pe traseu nu ai nici o sansa sa castigi.A si apropo de castigat,f enervant ca nu primesti nimic decat daca termini pe locul 1,e...asta e, retry!

20. #20 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Da, corect, e facut de 'Asobo Studio' (francezi).
    Oricum, dupa micul tau review nici atat nu mai am de gand sa ma apropii de jocul asta.
    Bani aruncati, asteptam GT5 sau Dirt 2 ... poate GRID 2, flebetea mea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast