Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Postere jocuri - Postere Xbox 360

1. #1 SP
    Member SpitFire's Avatar

Postere jocuri - Postere Xbox 360

Are cineva idee unde pot gasii asa ceva? As vrea sa-mi pun vreo doua in camera, si nu am vazut mai pe nicaieri. Eventual se comercializeaza vreo revista in RO care vine cu un poster sau ceva de genu?

2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Revistele de jocuri ieftine au postere de obicei, gen pc games 4 fun.

3. #3 SP
    Member SpitFire's Avatar
    So, revista asta de care zici tu, ai idee cat costa? O gasesc la orice dintrasta de ziare?

4. #4 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Nu stiu pe unde o gasesti, eu am luat-o acum vre-un an pentru ca avea joc full guilty gear nu mai stiu care pentru PC. Probabil ca mai exista.

5. #5 SP
    Member SpitFire's Avatar
    O sa ma uit zilele astea dupa ea, poate are vreo bomba de poster cu Spiderman or so :-s Deci din alta parte numai am cum sa fac rost nu? Nu va mai ramas la niciunu' pe acasa vreun poster prafuit care nu-l folositi? Daca e nevoie platesc, vreau sa am macar doua cat de cat interesante....... ca-mi renovez camera saptamana asta, si nu ar strica si doua postere
    LE: Am citit pe forum la PC Games astia, cica s-au lasat de postere ca a intrebat unul, aiurea Heeeeeeeeelp

6. #6 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    In revista PSM3 gasesti postere A0 (adica 1 m patrat) - o gasesti in magazinele diverta sau la chioscurile inmedio.

Pretul actual -> 43 RON

Eu am prins (2 cu GTA 4 / 1 cu MGS 4 si 1 cu Ghostbusters) revista vine insotita si de DVD (dual side) si este destul de interesanta - as putea spune una dintre cele mai interesante reviste de pe piata din RO.

PS: de asemeni poti face si abonament la ei pe site - te costa cam 250 - 300 RON (cu tot cu transport) / 1 an (adica mult mai ieftin)

7. #7 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Mersi mult, o sa arunc o privire unde ai mentionat tu, dar specifica si cu ce poster/e vine?
    LE: Ai idee daca se mai gasesc pe piata cele cu GTA IV si MSG4? Le poti face o poza la coperte te rog sa stiu si eu ce iau daca gasesc? Mersi.

8. #8 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ele vin ambalate in pungi frumos colorate - pe fiecare punga este specificat clar cu ce vine (scrie sus, sau jos free gifts - atentie MARE de tot ce scrie, pentru ca uneori cadourile sunt valabile doar pentru UK - de ex joculete pentru telefonul mobil, au fost la un moment dat triggere pentru controlerul de PS3, tricou cu MGS 4 la reducere daca il iei de pe un anumit site .. etc)

9. #9 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Nu prea ma intereseaza restul, doar posterele Deci zici tu ca scrie pe cover clar cu ce vine, poster etc. da? O sa ma uit zilele astea dupa ea, thx

10. #10 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Si eu mi-as pune niste postere prin casa, insa m-ar zapaci nevasta-mea... Asa ca-mi pun la birou!

11. #11 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Eh, va trebuii sa te multumesti si cu atat daca altfel nu se poate

12. #12 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Da, am 1 cu Beatles si 1 cu un tablou de Picasso... Nu va ganditi la prostii...

13. #13 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    daca coafeaza pe cineva, am 3 postere.. battlefield bad company, call of duty 4 si frontline fuels of war

14. #14 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    daca coafeaza pe cineva, am 3 postere.. battlefield bad company, call of duty 4 si frontline fuels of war
    M-a coafat pe mine pe Y!M Mii de multumiri, mi-ai facut ziua senina Cred ca se poate inchide Thread-ul, multumesc inca odata mo My room is pimped

15. #15 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Si uite ca mi-au ajuns Cel cu Frontline nu am reusit sa-l pun(poate pare mic, dar e jumatate de perete ) il voi pune luna asta dupa ce imi modific mobila, iau LCD, sa migrez din sufragerie aici, acum nu are rost, la BF am zis sa fac o exceptie ca-i mai micut :-" Mai tin sa-i multumesc lui Mo pentru gestul facut, un om extraordinar
    LE: Nu nu, nu am pus posterul cu BF stramb, am tinut eu telefonul şui
    Attached Images Attached Images dsc00475.jpg dsc00478.jpg

16. #16 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Nu e prea buna pozitia la poster acolo,incearca sa il lipesti cu banda dublu adeziva pe un carton apoi pe perete ca sa nu se deterioreze cand le scoti.
    uite cum am facut eu.
    Attached Images Attached Images img_0601.jpg

17. #17 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Neah, pai cand le scot, daca vad ca se deterioreaza, mai trag o banda de scoci deasupra si o lipesc unde vreau daca e sa-l mut Anyway, thanks for tip

18. #18 SP
    Junior Member Sandman's Avatar
    In reviste gasesti in general postere de slaba calitate (ma refer la hartie si print). Posterele "profesionale", ca sa le zic asa, se fac doar la comanda data de oamenii de la marketing, si au ca scop precis reclama in magazine/diverse locatii si nu se comercializeaza datorita costurilor mari de productie.

19. #19 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Pai Mo le avea de la Collectors edition/ Special edition etc

20. #20 SP
    Junior Member Sandman's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    Pai Mo le avea de la Collectors edition/ Special edition etc
    Alea sunt cazuri speciale cand primesti asa ceva la Collector's Edition, dar foarte putine jocuri au chestia asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast