Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Urmatoarea consola ?

1. #1 SP
    Junior Member logy's Avatar

Urmatoarea consola ?

Cat de curand o sa imi cumpar si eu o consola din noua generatie. Problema este ca inca nu m-am hotarat care. Deocamandata detin un wii si un ps3, iar jocurile de pe wii mi-au placut mai mult ca de pe ps3, care ps3-ul pt mine nu a insemnat decat GTA V. Voi ce m-ati sfatui mai bine sa imi iau ? PS4, Xbox one sau Wii-U ? Nu am avut niciodata ocazia sa incerc un xbox dar am vazut ca xbox one stie sa ruleze si jocuri de xbox 360 (poate ma insel). PS4 ma cam atrage, dar in categoria de jocuri, nu prea, as vrea sa merg spre WII-u unde este mario maker, zelda, etc. Sunt mai mult fan nintendo.

2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Wii U sau poti astepta pana apare noua consola de la Nintendo, nu ar trebui sa mai dureze mult.

3. #3 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cam ce jocuri ai încercat pe ps3 de nu ti-au plăcut?

4. #4 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ti-ai răspuns singur la întrebarea ta, nu o sa găsești niciodată mario, zelda pe o consola playstation sau xbox.

Sent from my D6503 using Tapatalk

5. #5 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Surprinzator la Wii-ul meu anterior tot jocurile m-au prins, Nintendo vad ca nu inseamna hardware puternic ci mai degraba exclusive.

6. #6 SP
    Junior Member logy's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Cam ce jocuri ai încercat pe ps3 de nu ti-au plăcut?
    Assasins creeds black flag, god of war, farcry 3, nfs rivals, rain, borderlands, mk, call of duty, watchdog, etc, se pare ca nu ma atrage grafica

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

7. #7 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici un Uncharted, Last of Us, Killzone, Little big planet, Journey, Ratchet and Clank, Sly Cooper? Sunt multe jocuri exclusive pe ps3 care merita jucate. Sau daca iti place GTAV încearcă si Red dead Redemption.

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca nu ti-au placut toate cele de pe PS3, nu iti va placea nici ce gasesti pe PS4/One. Iti sugerez sa mergi pe WiiU, noua consola de la Nintendo poate fi anuntata inca de anul asta, dar mai mult ca sigur mai e mai mult de un an pana la o posibila lansare, caz in care actuala lor consola te va multumi. Un mare plus este si faptul ca toate jocurile de Wii merg pe WiiU.

9. #9 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    asteapta pana la E3 si vezi ce v-a spune Nintendo despre consola .

10. #10 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Sunt surprins de cat de neflamat este acest thread. Mai ales ca e vorba de Nintendo. Gg, CG... gg.

Wii U are deja cel mai bun joc al acestei generatii (Bayonetta 2), cel mai bun racing game (Mario Kart 8), cel mai bun fighting game (Super Smash Bros. 4), cel mai bun shooter (Splatoon), cele mai bune platformere, 2D (Donkey Kong Country Tropical Freeze) si 3D (Super Mario 3D World), cel mai dragut joc (Yoshi's Wooly World), al doilea cel mai bun RPG (Xenoblade Chronicles X), cel mai prost joc al acestei generatii (Mario Party 10), cel mai mare controller al unei console, cele mai scumpe accesorii si cea mai mare gaura de bani sub forma figurinelor amiibo. Este, evident, cea mai consola.

Chiar daca NX o sa se lanseze la toamna (callin' it here!), tot merita sa iei un Wii U. Plus ca ofera un numar nelimitat de nivele cu Mario, in Super Mario Maker.

11. #11 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu avem nimic cu Nintendo, noi nu suportăm XBone

12. #12 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Clar merita WiiU-ul acuma mai mult ca niciodata, drept dovada eu am aceasta consola din Decembrie si pana acum cred ca am bagat mai multi bani in ea decat in PS4 pe care il am de aproximativ 2 ani.

Quote Originally Posted by solecon View Post
    Chiar daca NX o sa se lanseze la toamna (callin' it here!), tot merita sa iei un Wii U. Plus ca ofera un numar nelimitat de nivele cu Mario, in Super Mario Maker.
    Nu stiu de ce spune toata lumea ca NXul se va lansa in toamna acestui an, eu tind sa cred ca se va lansa la anul si spun asta deoarece va avea de suferit fara un lineup de jocuri Nintendo care sa vina concomitent cu lansarea consolei

13. #13 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pai nu avem nimic cu Nintendo, noi nu suportăm X̶B̶o̶n̶e̶ PS4

fixed it for you

14. #14 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Toate jocurile pe care nu le-au anuntat la E3 sunt lineup-ul pentru NX. Exista, totusi, un motiv pentru care toamna asta am avut doar Mario Tennis si Animal Crossing amiibo din partea Nintendo. Si pe viitor nu avem nimic. Da, sunt cateva jocuri pentru Wii U, dar niciunul facut de echipele Nintendo. E Star Fox, dar cred ca partea Nintendo a acelui joc a fost terminata demult. Acum e la Platinum, sa-l repare.

Revenind la subiectul threadului, inca un plus pentru Wii U este pretul. Spre deosebire de PS4, aici nu ai nevoie de garantie, pentru ca nu o sa se strice; deci poti sa cumperi consola noua, de la distribuitorii pe persoana fizica de pe olx, cu maxim 1000 ron. Si daca iti vinzi consola Wii, pentru ca nu o sa mai ai nevoie de ea, pretul o sa scada si mai mult.

15. #15 SP
    Member Remediu's Avatar
    Cum adica nu ai nevoie de garantie ca nu se strica. Eu stiam ca orice produs electronic se poate strica

Sent from mTalk

16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Aparent WiiU nu se strica niciodata, are cele mai bune jocuri la toate categoriile si e cea mai buna investitie ever

In unele cazuri e cea mai buna consola, precum cea de fata unde initiatorul topicului prefera jocurile tipice Nintendo. E si motivul pentru care i s-a recomandat WiiU de catre toata lumea.

Cat despre garantie, nici eu nu m-as prosti sa iau fara.

17. #17 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mergi cu Dumnezeu si Sfantul Duh pe umeri in continuare pe Nintendo, fie ca e WiiU fie ca astepti urmatoarea consola Nintendo, ca mergi bine. Si eu strang bani de-un WiiU acum si abia astept sa-mi pun ghearele pe unul.

18. #18 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Urmatoarea consola ?

Ochi de soim , te astept !

In alta ordine de idei, ce fel de om sa fii sa urasti Nintendo .

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #19 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    n-ai cum sa-l urasti , dar nici sa-l pui pe un piedestal

on topic :

se pare ca iti plac jocurile de tip Wii asadar alegerea urmatoare este clara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.