Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Cele mai bune jocuri Current-Gen

1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Cele mai bune jocuri Current-Gen

Vorbeam azi cu un amic despre generația asta de console, PS4/XOne care din pacate parcă nu are atâtea jocuri foarte bune sau pe gustul nostru. Pentru mine a fost ok, spun a fost pentru că deocamdată nu mai am consolă. Hai sa nu mai pierd timpul cu părerile mele, vreau, daca puteți bineînțeles, sa faceți un top 10 cu cele mai bune jocuri de pe generația actuală de console. *Topul meu nu are 10 din păcate, pentru că nu pun la socoteală jocuri Remastered

1. The Witcher 3
    2. Uncharted 4
    3. Life is Strange
    4. The Vanishing of Ethan Carter
    5. Until Dawn
    6. Batman AK
    7. Alien Isolation
    8. Destiny
    9. The Order 1886
    10. Shadow of Mordor

Nu am încercat mai multe titluri care cu siguranță le voi găsi în topurile voastre. Fiecare cu părerea lui, nu vreau să văd comentarii aiurea la adresa colegilor care poate nu au aceeași părere. Așadar vă aștept, chiar sunt curios.

PS: Nu am pus GTA5 pentru că nu îl consider un joc "current-gen". L-am jucat la vremea lui pe PS3, chiar dacă l-am avut si pe PS4.

PPS: Îmi pare rău după un singur joc, RotTR, poate am să mă întorc la console după ce văd mai multe jocuri pe gustul meu.

*LE: hai ca am completat până la 10, mi-am adus aminte

LLE: noroc cu Radu, am uitat un joc

2. #2 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Mi-ai dat de gandit cu topul asta, ma uit pe lista de jocuri terminate pe generatia asta si observ ca multe nu merita luate in calcul pentru un top 10, iar restul sunt variante remaster

1. Uncharted 4
    2. The Witcher 3
    3. Forza Horizon 2
    4. inFAMOUS Second Son
    5. Dying Light
    6. Assassin's Creed Syndicate
    7. Middle-earth: Shadow of Mordor
    8. Wolfenstein (ambele)
    9. The Order: 1886
    10. Murdered: Soul Suspect

3. #3 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Dupa locul 1 nu mai conteaza ordinea.

1. Witcher 3
    2. Dark souls 3
    3. Arkham Knight
    4. AC Syndicate
    5. Dragon Age Inquisition
    6. MGS Phantom Pain
    7. Rise of The Tomb Raider
    8. Bloodborne
    9. Uncharted 4
    10. Just cause 3

Si ar mai fi jocuri care n-au prins top 10 dar demne de mentionat: Rise, Lords of The Fallen(pacat de optimizare).

4. #4 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    1. Rocket League
    2. The Witcher 3
    3. Bloodborne
    4. Alien Isolation
    5. Uncharted 4
    6. Until Dawn
    7. Batman Arkham Knight

Din pacate am ramas in urma cu cateva titluri foarte importante si nu am cum sa le includ in lista, desi sunt convins ca unele dintre ele ar ajunge direct in varf.
    Inca nu am terminat Life is Strange, restul nici nu le-am inceput: Divinity: Original Sin, Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Far Cry 4 sau Primal.

5. #5 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    1. Witcher 3
    2. inFAMOUS Second Son
    3. Shadow of Mordor
    4. FALLOUT 4
    5. Until Dawn
    6. Batman Arkham Knight
    7. FAR CRY PRIMAL
    8. The Order: 1886
    9. AC Syndicate
    10. MAD MAX
    .. DRIVECLUB
    .. WATCH DOGS

+

11. battlefield 4

6. #6 SP
    Junior Member deepsky85's Avatar
    1.Bloodborne
    2.The Witcher 3
    3.Uncharted 4
    4.Dark Souls 3
    5.Alien Isolation
    6.Until Dawn
    7.Far Cry 4
    8.AC Black Flag
    9.The Vanishing of Ethan Carter
    10.Driveclub

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La mine cred ca ar fi cam astea (eu includ si o remasterizare cu diferente clare de grafica, dar exclud pe cele in care diferente sunt prea mici, gen The Last of Us sau Uncharted Collection). Ce e dupa nr 3 sunt puse random, toate putand sta atat pe 4 cat si pe 10.

1. GTA V
    2. Witcher 3
    3. Uncharted 4
    4. Until Dawn
    5. The Order 1886
    6. The Division
    7. The Crew
    8. Driveclub
    9. Infamous Second Son
    10. Batman Arkham Knight

Dar basically, de app 2 ani de cand am acest current gen, cel mai mult timp l-am petrecut in: Witcher 3, GTA V, FIFA 16, The Division si The Crew. Restul le pot numi "episodice", fiind doar jucate si terminate (mai putin Infamous din acest top, care m-a pierdut la un moment dat si nu m-a mai atras).

8. #8 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    1. Witcher 3
    2. BloodBourne.
    3. Uncharted 4
    4. Dark Soul 3
    5. Starcraft
    6. Until Dawn
    7. Borderlands Pre-Sequel ( ca l-am ratat ps PS3 )
    8. inFAMOUS Second Son
    9. The Order: 1886
    10. Driveclub

Lista posibil sa fie alta de la 5 in sus cand voi termina de jucat Dying Light, MK, Doom etc.

Nu stiu daca puteam spune ca Generatia asta are lipsa de jocuri. Este o lipsa pe toata gama de gaming. Nici o platforma nu sta bine. Nici nu ai cum sa renunti la una sa treci la alta ca dai de aceeasi problema. Poate pe mobile ca ai Pokemon GO

9. #9 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^ În prima postare am specificat, generația asta de console, nu înțeleg ce cauta Starcraft. Lista se poate schimba oricând, nici eu nu am jucat tot ce a apărut. Voiam să îmi fac o părere până lansează ăștia Neo

@Razvan Legat de Uncharted 1, eu cred ca nu ai jucat versiunea de PS3 sau te-ai uitat pe vreun site dubios. Diferența este uriașă.
    Cum de lipsește Shadow of Mordor, știu că ți-a plăcut mult?

10. #10 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    1. The Last of Us Remastered, pentru ca desi l-am jucat la vremea lui, tot mi-a oferit o experienta mai buna decat orice altceva.
    Mai departe lista este aleatorie:
    • Furi - de mult imi era dor de un joc cu gameplay oldschool, autentic, dificil si echilibrat
    • Witcher 3 - poveste, grafica si combat system de nota 10, insa elementele de role play au fost aproape inexistente, de la alegerea skillurilor (desi existau 3 optiuni in skill tree, oricum toata lumea folosea melee, signs si alchemy la un loc, nu are diversitate) si pana la construirea personajului
    • Hyper Light Drifter - cred ca jocul asta e un exemplu pentru cum ar trebui sa arate pixel art-ul; IGN a facut un review care s-a concluzionat cu "povestea a fost prea inteligenta si nu am inteles-o, deci joc mediocru", clar ca e ceva de capul lui
    • Journey - nevoia mea pentru arta si frumos a fost incarcata de de Journey mai mult decat in orice vizita la o expozitie de arta
    Ar mai fi cateva, dar deja s-au zis in repetate randuri mai sus.

11. #11 SP
    Member Hansel31's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    1. Witcher 3
    2. inFAMOUS Second Son
    3. Shadow of Mordor
    4. FALLOUT 4
    5. Until Dawn
    6. Batman Arkham Knight
    7. FAR CRY PRIMAL
    8. The Order: 1886
    9. AC Syndicate
    10. MAD MAX
    .. DRIVECLUB
    .. WATCH DOGS

+

11. battlefield 4
    hahah eu cred ca ai pus invers top-ul fac pariu

12. #12 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Rise of the Tomb Raider
    Uncharted 4
    Bloodborne
    Infamous Second Son

Alien Isolation
    Far Cry 4
    Shadow of Mordor
    Batman Arkham Knight
    Fallout 4

AC Black Flag

Astea ar fi cele 10 pe care cred ca le-am jucat cel mai mult. Ar mai fi cateva care merita amintite:

GTA V
    The Witcher 3
    The Order
    Far Cry Primal
    Dying Light
    Mortal Kombat X
    Ratchet & Clank
    Mirror's Edge Catalyst
    Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The New Order
    Hitman
    The Evil Within
    Mad Max
    Metal Gear Solid V
    No Man's Sky
    AC Syndicate

Plus jocuri care urmeaza sa apara pe generatia curenta si se pare ca vor arata corespunzator:

God of War
    Gears of War 4
    Forza Horizon 3
    Horizon Zero Dawn
    The Last Guardian
    Days Gone
    Death Stranding
    Injustice 2
    For Honor
    Mafia III
    Battlefield 1
    Dishonored 2
    Watch Dogs 2
    Sourth Park TFB
    Mass Effect Andromeda
    Resident Evil 7

Multe au aparut si pe generatia precedenta, dar astea nu sunt remastered si oricum arata mai degraba ca si cum ar fi fost facut pentru gen actuala decat ptr cea veche.

Am adaugat si jocuri care urmeaza sa apara pentru ca au fost anuntate teoretic tot pentru generatia asta cu Xbone si PS4.

Una peste alta, daca acceptam ca toate jocurile de mai sus au fost macar bune, si unele foarte bune, chiar cu anumite neajunsuri, si faptul ca sunt inca destule pe vine, atunci eu spun ca putem concluziona ca generatia asta va avea un numar cel putin decent de jocuri bune si foarte bune. Asta daca vom considera aceasta generatie ca nefiind moarta incepand cu sfaristul lui 2016 inceputul lui 2017.

PS: le-am colorat pe alea exclusive ptr generatia actuala

PPS: nu mai spun de vreo cateva indies (unele care au aparut e adevarat si pe generatia anterioara - precum Journey), dar care cu siguranta ar putea fi incluse.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    @Razvan Legat de Uncharted 1, eu cred ca nu ai jucat versiunea de PS3 sau te-ai uitat pe vreun site dubios. Diferența este uriașă.
    Cum de lipsește Shadow of Mordor, știu că ți-a plăcut mult?
    Am jucat fiecare joc la vremea lui, dar acum, comparand cu Uncharted 4, jocurile au tot grafica de PS3 fff putin imbunatatita. La fel si The Last of Us. Desi un joc excelent pe care-l termin cam odata pe an (chiar l-am reinceput in urma cu 2 saptamani), trebuie sa recunoastem faptul ca grafic este doar foarte putin peste versiunea de PS3 (care arata excelent pe acel hardware).

Cat de Shadow of Mordor, nu e pe lista intrucat mi-a placut foarte mult la aparitie, dar intre timp au aparut tone de jocuri mai bune dpdv grafic si gameplay, iar cand l-am luat din nou, in urma cu o luna, am constatat ca nu mai e la fel de fun si nici nu mai arata asa bine, astfel incat nu cred ca-l voi mai putea termina inca o data.

Si oricum, am incercat sa pun in lista doar jocurile cu adevarat "next gen", jocuri care au adus ceva in plus, ce nu se putea aduce pe old gen.

14. #14 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am jucat fiecare joc la vremea lui, dar acum, comparand cu Uncharted 4, jocurile au tot grafica de PS3 fff putin imbunatatita.
    Comparația asta nu își are rostul, mi se pare că exagerezi câteodată. Nu se putea face mai mult decât dacă ar fi ales poate sa lucreze la un Remake. E un joc Remastered din 2007. Trilogia Uncharted si Metro Redux chiar sunt wow. Poate nu am eu ochiul atât de sensibil.
    Eu voiam de la voi un top personal, sa vad ce părere aveți despre aceasta generație. Voiam sa vad care sunt jocurile pe care le considerați bune sau foarte bune, nu next-gen, nu ce urmează sa apară cum a postat Radu. Se împlinesc 3 ani iar eu sunt un pic dezamăgit, asta nu înseamnă că peste încă 3 o sa rămân la fel

15. #15 SP
    Cu siguranta exagerez cateodata, d-aia e o parere personala

Nu m-am atins de Metro Redux, dar nu sunt nici ok cu remasterizarile facute asa. Si da, trilogia Uncharted am rejucat-o cu o ff mare placere la aparitie si probabil m-as fi jucat fara probleme si pe PS3. Dar, repet, jocul nu se ridica la nivelul unui joc de PS4. Parerea mea proprie si personala este ca singurul remaster care se ridica la acest standard, este GTA V. Care oricum nu cred ca se poate cataloga ca remaster, cat doar ca s-a lansat SI pe noua generatie.

Si oricum, chiar tu ai zis "Fiecare cu părerea lui, nu vreau să văd comentarii aiurea la adresa colegilor care poate nu au aceeași părere."

16. #16 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am zis ca nu discut despre gusturi, discut atunci când vad pe cineva care compară un joc din 2007 cu unul din 2016. Remastered nu înseamnă Remake, este o diferență uriașă.

17. #17 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Ordinea este complet random, dar cam astea ar fi:
    1. Dark souls 3
    2. Bloodborne
    3. The witcher 3
    4. Fallout 4
    5. Rise of the tomb raider
    6. Halo 5
    7. Shadow of mordor
    8. Batman AK
    9. Ratchet & Clank
    10. FH 2

Peste 150 ore am doar in Halo si in Paragon so there's that.

18. #18 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Damn, uitasem de Dark Souls III

19. #19 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    La mine ar fi in felul urmator:
    1. Witcher 3.
    2. Rocket League
    3. Towerfall Ascencion
    4. Shadow of Mordor
    5. Bloodborne
    6. Destiny
    7. Infamous Second Son
    8. Batman AK
    9. Fallout 4
    10. The Order

Mai sunt cateva mentiuni: Mad Max, Watchdogs si Driveclub. Nu am inclus Uncharted 4 in lista pentru ca nu l-am jucat inca deci nu ma pronunt, plus ca nici nu sunt fan Uncharted ( shocker, right?).

20. #20 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    ^ Max Payne pe generatia asta? Sau te gandeai la Mad Max?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast