Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 115

Thread: Supernatural

1. #81 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    tot Supernatural ai mai tare asta ai o comedie

2. #82 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dupa ce terminati Supernatural, daca va uitati dupa ceva asemanator... ar fi Reaper. E un fel de Sam & Dean, dar fara Dean
    Pacat ca si asta, dupa 2 serii... s-a decis cineva acolo sus sa-l opreasca
    Oricum, it was fun...
    YouTube - CW l Reaper Promo
    Mi'ai zis de el ultima oara cand ne'am vazut...culmea e ca am vazut toata seria cand a fost difuzata pe HBO, dar denumirea in engleza nu'mi zicea nimic lol.

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sacalul273 View Post
    tot Supernatural ai mai tare asta ai o comedie
    Si dupa ce l-ai terminat, ce faci ? Te uiti in reluare tot la el ?
    Eu doar propuneam alternative... pt. ca nu prea mai sunt la acelasi nivel altele. Poate daca vreti puteti incerca si Sanctuary (grr), True Blood... Orice alta idee e binevenite

4. #84 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Eu din cate am inteles..americanii au un serial cev cu vampiri(nu true blood) cev cu vampire diaries..cica ii f popular dincolo..aici inca nu sa anuntat nimic

5. #85 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Il vizionez eu...mie unuia imi place enorm + ca arata demential Nina Dobrev :X
    Attached Images Attached Images vampire-diaries-poster-6.jpg

6. #86 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    trebe sa incep sa ma uit si eu...ca am auzit ca`i super...pana incepe supernatural season 6

7. #87 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Se pare ca mai este un sezon. Vad ca a aparut episodul 1 din sezonul 6.

8. #88 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu sincer sunt putin dezamagit de inceputul de sezon nou,adica...what the hell e treaba cu [spoiler=story]djinii? si au dat cumva /cast resurrection pe Sam si pe bunica'su?Si cu Castiel ce se mai aude?Ar fi fost mai ok episodul daca il integrau si pe el cumva..imho![/spoiler]

9. #89 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Noul sezon a inceput prost dar promite totusi multe.

10. #90 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Se pare ca mai este un sezon. Vad ca a aparut episodul 1 din sezonul 6.
    Asta este ca trilogia in 4 acte, cvartetul din 5 piese, hexagonul cu 7 laturi... nu ?
    Una peste alta, mie nu-mi pare rau ca il continua... fiind unul din serialele favorite. Doar sa nu ajunga ca si Lost... Uite insula nu e insula

11. #91 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    TAre is curios cum se sfarseste sezonu 6

12. #92 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Episodul de astazi a fost chiar interesant,dar de celelalte nu prea stiu ce sa zic,sper ca o sa fie din ce in ce mai bune cat mai repede.

13. #93 SP

14. #94 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    can't wait for it... şi episodul de ieri a fost genial... de funny dar �n acelaşi timp a pus multe �ntrebări la cer sper ca primim răspunsuri

15. #95 SP
    Pan la urma ce se intampla cu Sam ?

16. #96 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ramane de vazut... can't wait....

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Pan la urma ce se intampla cu Sam ?

Pai nu a spus ca a stat ceva timp in [spoiler=Spoiler]iad?Acolo timpul trece mai repede decat pe pamant,o fi stat omul cativa ani acolo.Eu sunt curios unde e Dumnezeu sii cine este ALPHA VAMPIRE...[/spoiler]

18. #98 SP

19. #99 SP
    Senior Member nops66's Avatar

20. #100 SP
    [spoiler=spoiler]Daca Chuck era Dumnezeu nu inseamna ca atunci cand Castiel era in preajma lui il simtea?Ca avea amuleta aceea.[/spoiler]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast