Hello,
Am o nelămurire... - deja mă disperă
Eu, de multă vreme, folosesc K-Lite Codec Pack / K-Lite Mega Codec (unul din ele - le mai schimb). Mereu au update făcut la zi...totul e oki (sunt și cele mai bune să rezolvă tot) - merg perfect, sunt foarte mulțumit, etc - deci recomandări de alte pack-uri n-am nevoie.
...totuși ceva nu-i bine. De c�teva luni bune...atunci c�nd mă uit la filme vocea actorilor/personajelor e super scăzută iar efectele speciale, efectele de fundal se aud super tare(orice film, orice extensie). Am stat așa o perioadă apoi am zis să intru prin setări la FFV/FFa să văd care-i treaba (menționez că nu mă prea pricep la setări de codecuri). Am reușit să aduc volumul la normal (voce/efecte)...dar nu se salvează mereu și c�teodată chair dacă fac acele setări nu se sehimbă nimic.
Partea gay este că mereu c�nd vreau să mă uit la vre-un film (indiferent ce film, ce extensie, ce calitate) trebuie să tot frec setările la codecuri...c�te 5-10 minute. Păi �mi pierd interesul și...
Știe cineva care-i problema?
De exemplu acum mă uit la Into the Storm (super film despre al 2-lea Război Mondial) - și se aud efectele speciale de 10 ori mai tare dec�t vocea iar dacă dau maxim...c�nd tr�ntește unu ușa �mi explodeaza urechile.
MOR!

) - merg perfect, sunt foarte mulțumit, etc - deci recomandări de alte pack-uri n-am nevoie.
(orice film, orice extensie). Am stat așa o perioadă apoi am zis să intru prin setări la FFV/FFa să văd care-i treaba (menționez că nu mă prea pricep la setări de codecuri). Am reușit să aduc volumul la normal (voce/efecte)...dar nu se salvează mereu și c�teodată chair dacă fac acele setări nu se sehimbă nimic.
...
).

Bookmarks