Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Codec Settings

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Post Codec Settings

Hello,

Am o nelămurire... - deja mă disperă

Eu, de multă vreme, folosesc K-Lite Codec Pack / K-Lite Mega Codec (unul din ele - le mai schimb). Mereu au update făcut la zi...totul e oki (sunt și cele mai bune să rezolvă tot ) - merg perfect, sunt foarte mulțumit, etc - deci recomandări de alte pack-uri n-am nevoie.

...totuși ceva nu-i bine. De c�teva luni bune...atunci c�nd mă uit la filme vocea actorilor/personajelor e super scăzută iar efectele speciale, efectele de fundal se aud super tare (orice film, orice extensie). Am stat așa o perioadă apoi am zis să intru prin setări la FFV/FFa să văd care-i treaba (menționez că nu mă prea pricep la setări de codecuri). Am reușit să aduc volumul la normal (voce/efecte)...dar nu se salvează mereu și c�teodată chair dacă fac acele setări nu se sehimbă nimic.

Partea gay este că mereu c�nd vreau să mă uit la vre-un film (indiferent ce film, ce extensie, ce calitate) trebuie să tot frec setările la codecuri...c�te 5-10 minute. Păi �mi pierd interesul și ...

Știe cineva care-i problema?

De exemplu acum mă uit la Into the Storm (super film despre al 2-lea Război Mondial) - și se aud efectele speciale de 10 ori mai tare dec�t vocea iar dacă dau maxim...c�nd tr�ntește unu ușa �mi explodeaza urechile.

MOR!

2. #2 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Sigur nu ii AC3Filter ? Tin minte ca acel codec putea avea efectul acesta... cat despre faptul ca nu salveaza ciudat... vezi ca normal K-lite trebuie sa aiba si un tweaker poate acela interfereaza cumva. Eu unul folosesc CCCP (combined community codec pack) este foarte simplu cu minimum de codec-uri si reda cam tot cu ce am aruncat in el....

3. #3 SP
    Thanks Andrei. Mă uit acum iar dacă nu se rezolvă �ncerc CCCP (grrr ).

---------- Post added 02-05-2010 at 04:09 PM ----------

Am rezolvat - phew!

Rog un moderator să mute acest topic la secțiunea corespunzătoare (Software - Console Games Forum)

Mulțumesc și scuze.

4. #4 SP
    ...iar am problema asta

Vreau să mă uit la The Wolfman și efectiv din minut �n minut trebuie să modific volumul. Dialogul se aude SUPER �NCET iar dacă dau volum maxim...c�nd intervine un efect special (de exemplu c�nd merge trăsura...) �mi explodează casa! - am sistem 5.1 (poză)

WTF?!

Doar la MKV-uri �mi face așa.

Ce naiba trebuie setat și de unde? Că m-am uitat p�nă mi-a venit rău...

Am căutat pe google, am găsit astea:

voice audio quiet - effects loud = Help! - AVForums.com
    Voice Track Too Quiet in Movies [Archive] - AppleInsider

...asta am și eu: voice audio quiet - effects loud.
    Help?

Thanks
    Attached Images Attached Images 5328d1258333158-cumpar-sistem-genius-5-1-defect-19380423-1-500_500.jpg

5. #5 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Daca e luat de pe torrent e ceva normal...encodat prost

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Daca e luat de pe torrent e ceva normal...encodat prost
    N-are legătură.

Am rezolvat. Am dezinstalat CCCP, am instalat ultima versiune K-Lite_Codec_Pack_604_Mega și-am ales (spre finalizarea instalării) Enable Sound Normalization.

Acum totul se aude așa cum trebuie...vocea E VOCE (nu vorbit �n șoaptă) iar efectele speciale sunt efecte speciale (nu bombe! ).

Cool.

7. #7 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ciudat n-am avut niciodata problema asta oO.

8. #8 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    ce as putea face si eu...am o problema filmele 1080p imi merg in reluare iar cele pe 720 nu...o fi de la codec?nu am decat bsplayer...si un 8800gts 512/256*4gbram*9500phenom quad deci nici ce tine de componente nu cred ca ar fi o problema...sau ar fi?placa video posibil?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.