In mai putin de o saptamana incepe cel mai asteptat festival al anului in Romania. 3 zile de heavy metal non-stop cu cele mai tari trupe ale momentului. Line-up-ul zilelor este:
Vineri, 25 iunie: Orphaned Land, Paradise Lost, Volbeat, Accept, Manowar.
Sambata, 26 iunie: The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax), headliner Vita de Vie (just joking).
Duminica, 27 iunie: Luna Amara, Anathema, Stone Sour, Alice in Chains, Rammstein.
Eu am abonament pe toate cele 3 zile la normal. Manowar si Metallica deja am mai vazut, dar nu strica inca o data. Deci, ne intalnim mai multi acolo sa bem o bere impreuna?
Sonisphere Romania

.Numai sa-mi spui cand se ne intalnim and stuff,trimite-mi un pm.Anyway,am castigat si eu un wallpaper cu Jurnalul National,credeam ca am norocul sa ii intalnesc in carne si oase.Ce se mai,avand in vedere ca am castigat abonamentul pe Metalhead ma asteptam sa ma bata iar norocul lol.
.
,mersi pentru poze.
.Din pacate nu am putut sa ajung la Lunara Amara/Alice in Chains/Rammstein din cauza unor probleme/treaba,eh,asta e,la anu'.Ziua 2 a fost cea mai tare imo,a inceput Vita de Vie care sincer sa spun a fost o surpriza(alaturi de Orphaned Land din prima zi),dupa Anthrax care au reusit sa ne incalzeasca,un Megadeth plin de viata cu Dave Mustaine care era pus pe sotii,Holy Wars la inceput Holy Wars la sfarsit(ma rog,ce mai ramasese din melodie),Slayer,care pe mine nu prea m-au impresionat,foarte multi cretinoizi,90% din persoane au fost de nota 10,dar au mai ramas betivii,care impingeau,dadeau cu pumnii,faceau orice sa ajunga la gard,ma bucur ca au primit papara de la un tip de 2m lol.Metallica nu mai zic,s-a meritat chinul de stat in picioare de la ora 13:00 pana la 23:30,imi pare rau doar ca a spus Hetfield "scream for me BUDAPEST",eh,se iarta 

Bookmarks