Tekken 6.5/10
destul de bun filmul,dar finalul e dezamagitor...pacat pana spre final a fost chiar bun pt un film facut dupa un joc.
Tekken 6.5/10
destul de bun filmul,dar finalul e dezamagitor...pacat pana spre final a fost chiar bun pt un film facut dupa un joc.
The Breakfast Club - 10/10
Tekken 8.5/10
+mi-a placut la nebunie tot la el (sound-ul in special muzica, design-ul, o parte din cast, actiunea) cu exceptia a urmatoarelor doua lucruri:
-dialogul are nevoie de mici imbunatatiri
-acting needs more spirit put into it, cel putin la cativa actori.
Dupa ending se pare ca exista posibilitatea unei continuari abia astept XD.
John Q - 7/10
District 9 10/10 loved it.
Alte 5 review-uri:
Get Him to the Greek - 7/10
+ Jackie Q B-)
+ P Diddy (nu credeam ca o sa amuze atat de mult acest individ, mai ales in calitatea de actor)
+ Melodiile lui Jackie Q (perverse :naughty:)
+ Jonah Hill care il ador dupa rolul din Superbad (9/10)
-Russel Brand
-chestiile scarboase din film
-poveste foarte comuna si previzibila
(Jackie Q in actiune) http://www.youtube.com/watch?v=o70r3j34n18
Death at a Funeral - 6/10
+ Castingul ( Chris Rock, Martin Lawrence, James Marsden, Danny Glover, Luke Wilson etc) - acesta fiind si singurul lucru care m-a facut sa vizionez filmul
+ Este evident ca prestatia lui James Marsden salveaza filmul, toate scenele in care apare te fac sa razi cu pofta :)) (personajul lui inghite o pastila din cauza durerilor de cap(parca, sau din cauza emotiilor intalnirii cu viitorul tata socru), dar acea pastila nu este ceea ce pare, ci reprezinta un compus derivat a unor droguri usoare ce il fac sa 'zboare pe alta planeta')
- evolutia proasta a tuturor actorilor in afara de Dl Marsden (jos palaria)
- lipsa flerului
- Tracy Morgan care a inceput sa ma calce pe nervi cu rolurile sale din Cop Out si acest film :((
Knight & Day - 7,5/10
+ Reaparitia lui Tom Cruise pe marile ecrane:D
+ Contrastul dintre cele doua personaje
+ glume bune si inteligente (nu foarte multe la numar)
- incadrarea necorespunzatoare in categoria de filme din care face parte
- nu prea am ras, dar am zambit
Salt - 6,5/10
Nu ma dau in vant dupa Angelina Jolie si nici dupa acest film. Am fost oarecum fortat sa vad acest film si regret acest lucru:( Nu m-a impresionat absolut deloc, avem asteptari mult mai mari de la acest film... pur si simplu m-am plictisit si nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat, filmul fiind un fiasco total.... sunt satul de filmele americane care scot rautatea rusilor in fata (cum au rapit ei copii americani pentru a-i transforma in niste 'cyborgi' pentru misiunile lor ultra secrete care se vor desfura in viitorul extra indepartat(:|). Vedeti-l acasa daca aveti de gand, la cinema nu merita!
The Last Airbender - 7/10
Ii dau nota mare pentru ca mi-a placut povestea, efectele vizuale si pentru ca nu am vazut serialul animat. Sunt sigur ca daca il vedeam nota ar fi fost la fel ca a celor care sunt fani a acestei povesti. Prestatia actorilor este oribila, ajunsesem la un moment dat sa imi astup urechile si sa citesc traducerea atunci cand deschidea gura Nicola Peltz/ Katara%-(.
Imi pare rau de acest film, chiar eram nerabdator sa-l vad si cand am aflat ca se doreste cel putin o trilogie eram :circles:@-) dar din pacate prestatia actorilor => prestatia la box office lasa viitorul acestei francize intr-o enigma totala.... Producatorii ar trebui sa riste si ca sa aibe succes ar trebui sa schimbe cel putin jumatate de actori din prima parte..... Pot spune ca a fost un film horror:disturbing:
100/10 pentru EXPENDABLES... THIS MOVIE ROCK!
Acest film piatra?lol Ai uitat s-ul :P.
Donnie Darko-revizualizat a 12931318391'mia oara,superb.Nu ma lasa sufletul sa ma uit la S.Darko.Unele filme nu ar trebui sa aibe continuari.
Centurion - 9/10
Bun, merita vazut.
Friday(1995)-Am murit de ras lol
10/10
+Ice Cube
+Umor de calitate
+Negrii:)>-
Merita vazut ca si alte filme de genul:How High,Don't be a menace...
American History X 10/10
Nazis, guns and ****.
Shrek Forever After 3D - 6.5 / 10
Amuzant la unele faze si bine realizat dpdv grafic. Nu am inteles de ce l-au facut in 3D, ca a avut mult prea putine faze in 3D cu adevarat. Un film mediocru, fara nimic neasteptat. Au incheiat o serie bunicica, cu un film destul de slab.
Shrek Forever After (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY0OTU1NzkxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI2NDUzMw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY0OTU1NzkxMl5BMl 5BanBnXkFtZTcwMzI2NDUzMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
Salt
"Nu m-a impresionat absolut deloc, avem aşteptări mult mai mari de la acest film... pur şi simplu m-am plictisit si nici nu mi-am dat seama c�nd s-a terminat, filmul fiind un fiasco total.... sunt satul de filmele americane care scot răutatea ruşilor in fata (cum au răpit ei copii americani pentru a-i transforma in nişte 'cyborgi' pentru misiunile lor ultra secrete care se vor desfășura in viitorul extra �ndepărtat"
scofield91
Ii dau dreptate in tot ce a spus... filmul se putea fi mai bun dar sincer după EXPENDABLES acest film mi s-a părut un rahat pe bețișor
2/5
nu se merita vazut... mai bine va duceti la EXPENDABLES de 3 ori...
Salt 8/10
Pepper 5/3.
Ah stai.. asta nu-i thread-ul in care scriem un film si 2 numere la intamplare.
e nota... in cazul meu e un film de nota 2 adica merita sa-l vezi si sa il uiti si 5 inseamna ca merita sa-l cumperi in original... Scuze daca am gresit cu ceva...
@dristiandark,nu cred ca se referea la tine.Pardon,sigur nu se referea la tine.