The Expendables.
Un film clasic de actiune. Stallone filmat numai din unghiuri in care sa nu i se vada varsta, Rourke intr-o stare continua de degradare, Statham are un rol slab dar macar il joaca decent. Povestea filmului este decenta pentru un film de actiune. Efectele speciale nu mi se par demne de un astfel de film, cu nume asa grele in distributie, dar ne descurcam cu ce primim. Cel mai mult mi-a placut Terry Crews. Cea mai mare dezamagire: finalul.
Nota: 7/10
The Experiment.
Fascinant. Nu m-a mai tinut asa lipit de ecran un film, de la Shutter Island incoace. Cel mai bun exemplu de natura umana. Brody si Whitaker au jucat de exceptie. Cea mai mare dezamagire: nu am. Ce mi-a placut cel mai mult: suspansul si gradul de realism al intamplarilor. Orice set de oameni, alesi la nimereala, pusi in conditii similare, ar proceda LA FEL! Groaznic...
Nota: 9/10
Repo Men.
Un alt scenariu apocaliptic al viitorului nostru. De data aceasta, bolile si practic moartea au fost eliminate din viata de zi-cu-zi, pentru un pret potrivit. Totusi, nimeni nu iti spune ca daca nu mai poti sa iti platesti ratele, un agent va intra in casa ta ca sa recupereze "investitia". Filmul urmareste "evolutia spirituala" a agentului Remy. Ce nu mi-a placut: salturile de la killer la mielusel apoi iar la killer. Puteau sa il pastreze mai consecvent, partea in care era mielusel (de altfel pusa pe fast forward comparativ cu resstul filmului) putea sa fie eliminata cu totul. Ce mi-a placut: VW Touareg. Badass car.
Nota: 6/10
Shutter Island.
Genial! Suspansul la el acasa. Unul din cele mai bune roluri ale lui Leo. Am vazut filmul de 5 ori si tot nu mi-a ajuns! Astept cu nerabdare ocazia sa vad si "Inception", mai ales fiind considerat mai bun decat Shutter Island, ceea ce nu pot sa concep...
Nota: 10/10