lucky bastard ... da stiu ca e ala dar eu il vreau pentru a completa colectia - tin minte ca am alergat vreo 3 ore dupa film pe la chioscuri si nimic - a fost low print.
Le-am gasit la un bun amic. Ieri la un pahar de bere s-a adus in discutie subiectul "Filme Romanesti" si... din vorba-n vorba, gazda mi-a prezentat colectia sa de filmulete, printre care si aceste doua super colectii. Apoi a fost dragoste la prima vedere... n-am putut sa le mai las din mana si intr-un final mi le-a dat cadou
P.S. Astazi am mai primit un lot( Sursa: ?Film romanesc? ? Filme ?Film romanesc? pe Provideo.ro )
Volumul 5
Sursa: http://www.deagostini.ro/index.php
Astazi le-am primit cadou de la: Pro Video Magazin
Date techince:
"Daca sunteti in cautarea unui Blu-ray player de calitate si nu doriti sa investiti intr-o consola PlayStation 3, va recomandam modelul LG BD370. Produsul soseste cu player YouTube, suport pentru majoritatea formaturilor video, output audio HD si o imagine excelenta a Blu-ray-urilor.
La capitolul design, LG BD370 nu prea iese in evidenta, poate doar prin butonul Power/Play din mijloc, in stilul anilor �80, sau prin disc tray-ul, care se inchide si deschide foarte greu. Telecomanda playerului se comporta excelent, iar lista lunga de formaturi suportate include DVD-uri, MPEG2, MPEG4 AVC (H2.64), fisiere raw VC1, DivX si MKV. Decodarea audio se realizeaza prin variate optiuni audio care DTS-HD si Dolby TrueHD, sau puteti opta pentru un receiver. In ce priveste output-ul sunteti limitati la HDMI, component si composite (Video), coaxial si optic digital si stereo out. Nici urma de iesiri 5.1 sau 7.1 din pacate� Iata mai jos si o demonstratie video a functiilor playerului:"
P.S. Am testat atat formatul "MKV", cat si "MP4". Merge perfect !
Update Filme Romanesti:
Sursa: Filme romanesti pe DVD - Carturesti
ARMIN VAN BUUREN
Sursa: Video : Discomania, Muzica ta preferata
Prison Break: Season 4
Sursa: ?Evadarea - Sezonul 4, 6 discuri? pe DVD ?cumpara filmul ?Evadarea - Sezonul 4, 6 discuri? in format DVD
Bookmarks