Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 25 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 496

Thread: Anime Fans Thread !

1. #341 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by bughy_89 View Post
    Salut, sunt si eu un fan anime de vreo 4 ani deja dar am vazut destul de multe serii. Nu am avut inca tupeu sa incep vreo serie populara gen Bleach, Naruto, One Piece pt ca nu imi plac anime-urile neterminate. Totusi doar seria Dragon Ball va ramane pe primul loc, e geniala.
    Pentru cei care vor sa vada un anime bun care te tine in suspans le recomand Phantom:Requiem for the Phantom e pur si simplu tare. Daca stiti cumva cand se tine ceva Festival Otaku in 2012 anuntati-ma si pe mine va rog.
    Ms mult!
    Nici eu nu suport sa ma uit la ongoing dar la bleach te poti uita linistit pana la sfarsitul sezonului 15 adica pana la episodul 342 este conclusiv si nu o sa regreti ^.^, deasemenea merita vizionate si filmele, primul si ultimul Bleach Hell Verse Chapter, fiind excelente. Recomand si Nurarihyon, primul sezon are o tenta axata mai mult pe comedie, dar sezonul 2 devine mult mai serios si actiunea si plotul sunt intersante.

2. #342 SP
    Junior Member bughy_89's Avatar
    De regretat nu am ce, am vazut episoade asa pe sarite din Bleach si cu siguranta e tare. De Nurarihyon am vrut sa ma apuc zilele trecute dar am zis ca il mai las putin. De vreo 2 saptamani am terminat Rave Master dar nu a fost cine stie ce, in sensul ca nu m-a prea multumit. Ce puteti sa imi spuneti in schimb de Hitman Reborn? E bun de ceva?

3. #343 SP
    Este excelent cu exceptia unei probleme, are fillere groaznice si inceputul lasa de dorit, daca nu ar fi insistat un amic ca o sa-mi placa m-as fi lasat de el dar asa de mult ma bucur ca nu am facut-o deoarece ajunsesem sa vad unul din anime-urile mele favorite, chiar vreau sa-l revad intr-una din zilele acestea, anime-ul dupa cum am zis incepe destul de prost, dar are o evolutie foarte buna si foarte mare, daca gasesti prea enervante filler-ele si inceputul am sa notez momentele peste care sa sari (cu exceptia inceputului oricum nu adauga nimic relevant anime-ului):

Dupa cum am spus poate nu ar strica sa vezi inceputul dar daca nu rezisti atunci vizioneaza doar primele 9 episoade si dupa sari la 19, pana la episodul 26 o sa fie interesant, de aici poti sari linistit la episodul 34 fara sa pierzi nimic, te uiti pana la 65 dupa care iara sari la 74 fara sa pierzi absolut nimic, aici fiind momentul unde spectacolul devine cu adevarat superb, dar sunt momente bune si anterioare dar de aici totusi straluceste.

Dupa cum am spus eu unul m-am bucurat nespus ca l-am vizionat este unul din favoritele mele in ciuda defectelor cu filerele si inceputul, este surprinzator cat de mult se poate schimba:

4. #344 SP
    Ma faci teribil de curios. N-am mai simtit un anime tare de cand m-am uitat la Rurouni Kenshin sau Inuyasha. Daca Hitman Reborn ti-a placut asa mult inseamna ca merita. Dupa sesiune ma pun pe el serios. Ms fain. Daca mai ai ceva care te-a impresionat spune-mi sa dau si eu o geana, in cazul in care nu l-am vazut deja.

5. #345 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Am vazut deja Basilisk, intr-adevar a fost bun dar parca i-a lipsit ceva in sensul ca s-a terminat prea dintr-o data. Puteau sa mai continue macar luptele sa fie mai lungi. N-am apucat inca sa ma uit la Ninja Scroll dar o sa fie urmatorul anime la care ma uit. Mai spune-mi daca stii ceva serii tari

Ms mult.
    NINJA SCROLL (anime movie) e un MUST WATCH (el cam cel mai de referinta cand se vorbeste de animeuri cu samurai/ninja).
    Ninja Scroll TV (seria) e o bazaconie (nu recomand, dar dac esti un fan inrait merge vazut odata, dar nu de 2-ori).

Pai depinde ca pot si anime-movies, pot fi anime ova (format din vreo 2-4 parti fiecare de 30-60 de minute) sau serii.

Cand zici tari cred ca te referi la actiune. Eu ma uit (sau ma uitam) la anime cu : yakuza-gangsters; vampires; samurai-ninja; sports; fighting-tournaments; unele mecha; cyberpunk; outlaw-robbers; future-SF; magic; sword fighting; psihologic, and FUNNY (Gintama cel mai tare, e ongoing acum).

---------- Post added 30-01-2012 at 02:22 PM ----------

Anime tari si very cool desenate:
    NINJA SCROLL (the movie)
    Vampire Hunter D: Bloodlust
    Hellsing TV
    HELLSING ULTIMATE OVA (atentie parca pana acum s-au realizat cam 8 parti, o parte tine 1 ora si ceva si sunt realizate odata la jumate de an sau 1 an)
    GUNGRAVE TV
    STREET FIGHTER II The Animated Movie
    BERSERK TV
    BASTARD!!!!! OVA
    BLACK LION
    COWBOY BEBOP
    TRIGUN TV + TRIGUN Movie
    REDLINE
    SUNABOUZU - Desert Punk
    GRAPPLER BAKI 1 si 2
    HAJIME NO IPPO seria 1 si 2
    TENJOU TENGE
    AIR MASTER
    SHURA NO TOKI
    SHIGURUI (e hardcore, nu se termina, dar daca citesti mangaul [care e mic] atunci afli si sfarsitul)
    HIGHLANDER: Search for vengeance (e cool)
    AFROSAMURAI I si II cred ca le stii

6. #346 SP
    Multumesc mult. Vad ca tu te-ai specializat pe anime movies si ova-uri. O sa incerc ceva anime movies.

---------- Post added 30-01-2012 at 06:19 PM ----------

Vreau sa te intreb ceva de Hellsing. Seria Tv si OVA-urile au legatura? In sensul ca sunt una in continuarea celeilalte sau sunt independente si pot sa ma uit la ele indiferent de ordine.

Ms mult!

7. #347 SP
    Multumesc mult. Vad ca tu te-ai specializat pe anime movies si ova-uri. O sa incerc ceva anime movies.

---------- Post added 30-01-2012 at 06:19 PM ----------

Vreau sa te intreb ceva de Hellsing. Seria Tv si OVA-urile au legatura? In sensul ca sunt una in continuarea celeilalte sau sunt independente si pot sa ma uit la ele indiferent de ordine.

Ms mult!
    Da in ultimii 2 ani am inceput sa o dau pe movies si ova din cauza timpului redus (si asa am putut viziona mai multe tipuri de povesti si creatii deosebite). Serii tv am vizionat destul dar nu imi vin imediat in minte (scriu de la servici) si le am tras pe dvd-uri (notate pe agenda de anime).
    HELLSING TV e bunicel asa de introducere (desenat mai slab , e anime mai vechi), nu urmareste povestea originala din manga in timp ce HELLSING ULTIMATE OVA e de generatie noua, e desenat demential, partile-episoade apar la un decalaj mare asa ca sunt regizate foarte bine si urmareste povestea originala din MANGA.
    Recomand intai sa te uiti la Hellsing TV si apoi la Ultimate OVA (dupa partea 2 din Ultimate ele nu mai au legatura intre ele).
    Hellsing TV are putine parti vreo 13-15 episoade.

Mai recomand HOKUTO NO KEN (si seria veche , dar e greu de gasit varianta originala R2J din Japan si subtitrata) OVA si Hokuto no ken movies (sunt desenate brici, parca sunt cam 4-5 filme).

---------- Post added 31-01-2012 at 08:49 AM ----------

Shura No Toki e TV, Trigun e TV, Hajime no Ippo e TV, BErserk e TV, Hokuto no ken I si II e TV, Shigurui e TV, Desert Punk e TV, Cowboy Bebop e TV, Grappler Baki e TV, Tenjou Tenge e TV, Air Master e TV pD

8. #348 SP
    Imi place chestia cu serviciul si eu tot acolo ma ocup de cautat si raspuns pe forumuri De obicei m-am uitat la serii Tv cu mai mult de 26 ep, adica imi place actiunea prelungita, chestia cu multe personaje si asa mai departe. Recomandam mai devreme un anime Phantom:Requiem for the Phantom, pe mine m-a fascinat, in cazul in care te tenteaza poti sa il incerci. Ms pt toate detaliile

9. #349 SP
    Daca ar fii sa ma apuc sa fac o lista cu recomandari anime nu as stii de unde sa incep pur si simplu am vazut prea multe : Strike105X's Anime List - MyAnimeList.net , dar hai sa incerc o lista mica cu ce imi vine in cap (din cate obsserv preferi actiune):

Ga-Rei Zero (asta ar trebui sa-l vezi si tu Blood neaparat daca nu l-ai vazut sigur ti-ar place)
    Hakuouki (avand in vedere ca observ ca-ti plac cele cu samurai ti-l recomand si tie Blood).
    Hyakka Ryouran: Samurai Girls (la fel ca mai sus, plus ca are si o tenta de ecchi ala tenjou tenge)
    Ikkitousen (daca ti-a placut tenjou tenge ar trebui sa-ti placa si asta, sezonul 2 este totusi unde seria straluceste)
    Chrono Crusade
    Baccano+Durarara!!
    Black Lagoon
    D.Gray-man
    Code Geass
    Darker Than black
    Deadman Wonderland
    Ergo Proxy
    Elfen Lied
    Fate/stay night
    Full Metal Panic!
    Gantz
    Grenadier
    Initial D
    Innocent Venus
    Jubei Chan the Ninja Girl (in mare nu se rupe cu actiunea pana la sfarsitul sezonului 2 unde are loc una dintre cele mai bestiale sword fights in anime ever)
    Katanagatari
    Kure-nai
    Mai-HiME
    Majutsushi Orphen (vizioneaza doar primul sezon, cel de-al doilea merita considerat ca nici nu exista, sa numai pomenim ca nu prea are nici o legatura cu primul)
    Murder Princess
    Nurarihyon no Mago
    Rurouni Kenshin
    Samurai 7
    Samurai Champloo
    Samurai Deeper Kyo
    Shakugan no Shana
    Tekkaman Blade (desemenea recomand sa te limitezi doar la prima serie)
    The Third: Aoi Hitomi no Shoujo
    Toaru Majutsu no Index
    Trinity Blood
    Utawarerumono
    Witchblade
    Si cum am mai zis Bleach pana la 342 + filme .

10. #350 SP
    Si uite cum ploua cu anime-uri. Din ele am vazut si eu, de unele am mai auzit, iar de altele acum aud prima data. Oricum ms fain, o sa dureze ceva pana o sa termin listele astea...de obicei nu imi place sa ma uit la mai multe anime-uri in acelasi timp, imi place sa ma concentrez pe cel la care ma uit

Vreau sa mai deschid o discutie. Ce parere aveti despre Code Geass? Fratilor pe mine nu m-a prins deloc si m-am uitat la vreo 3-4 episoade, n-am prins eu firul povestii sau??

11. #351 SP
    Cand aud de un anime in genul "phantom" ma gandesc la Blade of the Phantom Master Blade of the Phantom Master (movie) - Anime News Network .
    Da sunt asa de multe anime care imi amintesc ca le-am vazut abia dupa ce e pomenit de altcineva.
    Samurai Deeper Kyo (printre primele mele anime downloadate), Hakuouki (vazut cateva, cam yaoi), Hyakka Ryouran: Samurai Girls (vazut jumate)
    Ikkitousen (vazut bucati).
    Thanks Strike105x pt. recomandari.
    Pe mine nu m-a cucerit Code Geass .Anime mecha am cateva si obscure si cool (MD GEIST, unele facute de Go Nagai [sau inspirate] Mazinkaizer SKL - Wikipedia, the free encyclopedia, Getter Robo Armagheddon OVA (atentie sunt mai multe Getter Robo varinate, dar asta parca a fost bine construit cap coada). Break Blade / Broken Blade, Gurren Langann , super robot taisen OG: the inspector TV
    etc

12. #352 SP
    Despre Code Geass ar fi mai bine spus ca el contine mecha decat ca face parte din genul mecha, spun asta deoarece desi anime-ul contine mecha nu se axeaza in jurul lor, caracterele avand spot light-ul, mie mi sa parut interesant dar este un show construit pe complexitate si plot, sunt multe momente in care nu se intelege adevaratul scop al protagonistului.

Apropo de mecha va recomand Vandread este un anime excelent si pentru cei ce nu sunt interesati de genul asta garantez satisfactie din cauza situatiei unice din acel anime , chiar vreau sa-l revad intr-una din zilele astea este unul din favoritele mele:

13. #353 SP
    Exact!!! (descrierea la Code Geass). Varu meu s-a uitat la el si mai mult ia placut acel anime datorita personajului principal, nu pt. mecha. Si in special sezonul 2 a fost exact cum trebuia , il citez "****1ng awesome" . Bineinteles cand a vazut cu mine Hellsing Ultimate OVA 8 era "demential, ****1ng demential" cam vreo 2-3 zile .

14. #354 SP
    Mai este un anime in genul acela, ma refer care sa contina mecha, dar sa nu se axeze in jurul mecha-urilor, Gundam SEED si SEED Destiny, acesta axandu-se pe personaje, pe razboi si in cea mai mare parte pe sentimente, pana unde poate impinge omul pierderile suferite in razboi, sau pana unde poate duce dorinta de control snobismul, foarte interesant acest spectacol, acest anime parerea mea contine unul dintre cele mai faine personaje feminine, Lacus Clyne. Si la asta mai trebuie sa ma uit odata .

15. #355 SP
    Imi plac decat gundam-urile vechi (si cele OVa). Astea mai noi, desenate modern nu imi par the real deal. Imi place cum e desenat :
    Mobile Suit Gundam - The 08th MS Team Remastered, si Char's Counterattack

16. #356 SP
    Gundam n-am vazut niciunul, si la cat sunt de multe nici nu as stii cu care sa incep.

---------- Post added 31-01-2012 at 08:50 PM ----------

Quote Originally Posted by BloodSamurai View Post
    Cand aud de un anime in genul "phantom" ma gandesc la Blade of the Phantom Master Blade of the Phantom Master (movie) - Anime News Network .
    Da sunt asa de multe anime care imi amintesc ca le-am vazut abia dupa ce e pomenit de altcineva.
    Samurai Deeper Kyo (printre primele mele anime downloadate), Hakuouki (vazut cateva, cam yaoi), Hyakka Ryouran: Samurai Girls (vazut jumate)
    Ikkitousen (vazut bucati).
    Thanks Strike105x pt. recomandari.
    Pe mine nu m-a cucerit Code Geass .Anime mecha am cateva si obscure si cool (MD GEIST, unele facute de Go Nagai [sau inspirate] Mazinkaizer SKL - Wikipedia, the free encyclopedia, Getter Robo Armagheddon OVA (atentie sunt mai multe Getter Robo varinate, dar asta parca a fost bine construit cap coada). Break Blade / Broken Blade, Gurren Langann , super robot taisen OG: the inspector TV
    etc

Ai fi surprins sa vezi cum e Phantom. N-are nicio treaba cu samurai si chestii din astea, ba mai mult as putea sa zic ca e cat se poate de modern.

17. #357 SP
    Poftim o analiza facuta de catre mine despre gundam scuze ca fac copy paste si nu refac analiza in romana dar este mult de rescris pentru momentul acesta si nu am destul timp :

18. #358 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    daca vreti sa vedeti un anime bizar care sa va de-a batai de cap atunci "recomand" Chaos Head...deci au ales cel mai bun nume ever. Sunt doar 12 episoade, care le-am vazut in doua zile dar sincer tot nu inteleg care e ideea povestii . Daca a inteles careva despre ce era vorba si nu are ce face, atunci as ruga sa ofere o mica explicatie folosind functia de spoiler ca sa nu "stricam" cheful altor oameni care vor sa il vada. Chaos Head...cred ca un alt nume bun ar fi fost Mind F%^k...fara sa exagerez . Si inainte mi se parea ca Death note are o idee foarte complexa pt un anime

19. #359 SP
    Death Note a fost psihologic. Asa este si AKAGI (jucatori de mah jong) si ONE OUT (baseball, aruncatorul are tot felul de strategii si interiorizari).

20. #360 SP
    Daca v-a placut Death Note si inca n-ati vazut Monster merita sa va uitati, e super tare, te tine lipit de monitor

O sa incerc eu Chaos Head astazi si cand il termin o sa imi exprim parerea!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 25 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast