M is for Michael !!!
Te iubim Michael Jackson si nu te vom uita niciodata!!!!
In Italia se vorbeste cum ca Doctorul lui l-ar fi omorat....el lua niste pastile pentru a fi in forma buna pentru concertele din Marea Britanie , si doctorul lui nu stiu ce pastile i-a dat , ceea ce a provocat atacul de cord...nu stiu sigur , dar cel putin stirile din Italia asta zic .
...eu știu de varianta cu injecția (un painkiller prea puternic) după ce a repetat ore �n șir la coregrafie.
�Era �ngrozitor de slab, doar piele ?i os� :: Libertatea.ro
Deci a murit din cauza unei supra doze de calmant si daca se dovedeste ca doctorul i-a dat cu buna stire poate sa fie acuzat de omor , i-a fost ridicata si masina (doctorului)
M is for Michael!
From Laurentiu & Friends.
P.s: Regret foarte mult ca nu am apucat sa il vad live. Eram prea mic cand a fost in Romania.
S-a gandit cineva ca Michael Jackson ar putea trai inca ? Adica sa-si fi inscenat moartea .. Pentru ca stim cu totii , ca un artist "mort" , aduce vanzari mult mai mari , cum ar fi Elvis.
nu cred....ma uitam acum pe vh1 hits si ascultam melodiile lui.....incredibil....a fost foarte copilaros si a fpost fraier. s-a lasat condus de oamenii din spatele lui...
Cica in camera lui de hotel avea dou statuete,un fiind a lui Batman si a doua a lui Spider-Man![]()
Macar asa sa-l pot si eu il comemorez... Repet, cu omul Michael Jackson nu am avut prea multe in comun... cu muzica, versurile si ideile sale mi-am croit o parte din copilarie. Can't stop this feeling...
Chiar imi aduceam aminte azi de o intamplare din tinerete... eram pusti si-am mers cred ca prima oara intr-o discoteca (la bunici), care de fapt era "Camin cultural". Nu mai tin minte exact dar au pus o melodie de-a lui Michael, si-am inceput sa dansez cum vazusem in Moonwalker. Nici nu mi-am dat seama ca se golise ringul si eu dansam acolo frenetic... m-am trezit pe jos fiind lovit de un tzaran poreclit foarte corect "Fierarie". Deh, taranul roman, musculos de atata munca la camp si gelos ca probabil erau fetele in extaz. Memories...
Pop Star Michael Jackson passed away yesterday at the young age of 50, and Sony has officially commented on the tragic event, as follows: Sony Comments on the Passing of Michael Jackson - PS3 NEWS - PlayStation 3 News
Pfft... ai intarziat cu vre-o 20 de ani. Cand cluburile oficiale din .ro se inchid (vezi Michael Jackson Romania, news, stiri de ultima ora, images, online club, king of pop, muzica, stiri, imagini, audio, video, turnee, biografie, visionary, fans, invincible, history, dangerous, thriller, moonwalker, neverland) tu iti infiintezi unul nou...![]()
Si acum au sarit ca sacalii... nici nu s-a racit corpul lui M.J. si deja familia intreaba ingrijitoarea daca stie pe unde a ascuns M.J. banii... Ce-am vazut la TV m-a socat. Si mi-a placut si atitudinea ingrijitoarei, care le-a zis ca la cat l-au respectat, ar face bine sa se duca sa caute in gunoi...
Prima nevasta, care in 10 ani nu si-a vizitat odata copiii... brusc s-a trezit ca are sentimente maternale... Pffft. Jenant. Macar Lisa Marie Priesley a fost sincera (daca ea a scris acolo acel text)... C'est la vie...
P.S. Eu doar sper sa fi lasat mostenire ceva piese secrete...
Bookmarks