Grey, e cea mai tare melodie![]()
Aia care comenteaza pe Youtube sunt si mai distrusi decat ala care o canta (vezi comments).
(�n Call of Duty 5, dacă pui pauză �ntr-un meci online, �ncepe o piesă ce seamămă izbitor cu asta)
rock ballads, power metal, neo-clasical rock, glam rock, blues, jazz-rock fusion
uitati cateva
Eu ascult asa:
-Rock:Tot ce tine de balade si de "monstrii" sacri ai Rock-ului
-Reggae:Nu pot sa imi dezlipesc urechea dupa Matisyahu.Am vrut sa imi las perciuni de evreu (Rabin).Cand ma dau cu rolele ascult Reggae ca sa am stabilitate in trick-uri.
-DnB: Pendulum si melodii Random.
De mic am fost crescut cu Baladele de la Scorpions.Tatal meu era un fan inrait.Si acum ii duc eu gena mai departe.
Matisyahu
Si melodia asta imi aduce aminte de lucruri frumoase.De arcada sparta cand incercam sa fac pe Nemoritorul.
Eu nu prea sunt cu muzica, ascult cam o data la o saptamana, sau am perioade cand ascult si zile in sir. Well, in general ascult rock, mai mult System Of A Down:
I'auzi pe Nea Ploiesteanu cum o spune el asa sa te faca sa iti bagi.... si sa uiti tot.
Guys, melodia aia cantata de Monica Anghel in reclama de la divertis, tiganeasca, stie cineva cum se numeste ? Cred ca e cantata si de Damian Brothers.
ascult de toate mai putin rap si manele trupele mele preferate sunt : bon jovi,nickelback,nightwish,disturbed,nightmare,scor pions <3 ,breaking benjamin,linkin park,guns n'roses,buckcherry,aerosmith,steve conte,ne-yo <3 ,eric clapton, queen,george michael ....si multe alte trupe
By Alex Khan in forum Muzica, Filme & Seriale
By deepjinx in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
By blooder in forum Muzica, Filme & Seriale
By MonkY in forum Muzica, Filme & Seriale
By eagle-eye in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks