Nu este un film dar poate fi numit serial deoarece are episoade si sezoane.Momentan este sezonul 1 si sunt 19 episoade.In aceasta seara va aparea episodul 20.Eu vreau sa stiu daca urmareste cineva de pe forum ROBOTZI.
Episodul 19:
Nu este un film dar poate fi numit serial deoarece are episoade si sezoane.Momentan este sezonul 1 si sunt 19 episoade.In aceasta seara va aparea episodul 20.Eu vreau sa stiu daca urmareste cineva de pe forum ROBOTZI.
Episodul 19:
Nu cred ca isi are rost topicul, fiecare episod poate fi urmarit pe site-ul oficial al celor de la CretiveMonkeyz si nimeni nu stie cu ce va fi fiecare episod viitor pana la aparitie insa cu siguranta sunt multi care il urmaresc...
Daca tot e facut topicul, sa va anunt ca robotzi nu apare azi pentru ca nu e terminat (echipa CM au fost avut treaba la TIFF) asa ca il vor scoate maine.
eu as sugera sa schimbam numele thread-ului in Creative Monkeyz (de nu stiu cat timp ma batea gandul sa fac un thread da nu stiam daca se merita sau nu). Zic ca baietii merita macar atat avand in vedere ce site grozav au, ce treaba buna fac, ce episoade misto din robotzi fac saptaman, ce tutoriale ofera si ce chestii interesante posteaza (am vazut unele artwork-uri pe site-ul lor incredibile). Am putea sa postam tot felu de chestii interesante aici, nu doar episoadele cele mai noi din roboti si sa discutam tot felu de teme ca doar e un forum. nu?
mi se pare un umor destul de ieftin, pe care personal nu pot sa zic ca il agreez. am incercat din rasputeri sa rad insa nu mi-a reusit. slab.
Nu e chiar asa. Lasand laoparte 2-3 faze si expresii mai funny, serialul este chiar foarte slab si cu un umor de foarte slaba calitate. Toti prietenii mei sunt innebuniti dupa el dar pe mine nu m-a prins. Mi se pare de prost gust sa aud niste glume care, poate, le faceam cand eram mic, spuse cu accent ca sa fie mai funny si niste traduceri motamo (cred ca asa se scrie in romana, desi pare cam ciudat...) care unele din ele sunt chiar penibile.
Nu asta este umor.
Fara suparare, dar este pe aria de Filme si Seriale... Creative Monkeyz sunt in cu totul alta bransa. Daca vreti thread despre ei, o puteti face pe aria de Grafica/design... Robotzii sunt totusi un serial romanesc. Care mie unul mi se pare foarte tare dealtfel, si sper sa trezeasca pe multi din somnul "americanesc". As vrea sa vad mult mai multe idei de genul asta chiar si la TV. Inainte se faceau desene animate in Romania la un nivel chiar mai bun decat in afara. Acum... am ajuns sa ne bucuram ca vedem un episod pe saptamana, realizat moka de niste baieti (si fete). Bravos lor!
By gvingi76 in forum Videos
Bookmarks