Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Borderlands (movie)

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Borderlands (movie)

    Synopsis

    Two-time Academy Award® winner Cate Blanchett teams up with Kevin Hart in director Eli Roth’s Borderlands.

    Lilith (Blanchett), an infamous outlaw with a mysterious past, reluctantly returns to her home planet of Pandora to find the missing daughter of the universe’s most powerful S.O.B., Atlas (Ramirez). Lilith forms an alliance with an unexpected team – Roland (Hart), a former elite mercenary, now desperate for redemption; Tiny Tina (Greenblatt), a feral pre-teen demolitionist; Krieg (Munteanu), Tina’s musclebound, rhetorically challenged protector; Tannis (Curtis), the scientist with a tenuous grip on sanity; and Claptrap (Black), a persistently wiseass robot. These unlikely heroes must battle alien monsters and dangerous bandits to find and protect the missing girl, who may hold the key to unimaginable power. The fate of the universe could be in their hands – but they’ll be fighting for something more: each other. Based on the game from Gearbox and 2K, one of the bestselling videogame franchises of all time, welcome to Borderlands.
    Cast

    Cate Blanchett – Lilith
    Kevin Hart – Roland
    Jack Black – Claptrap
    Jamie Lee Curtis – Tannis

    Director Eli Roth
    Screenplay by Craig Mazin and Eli Roth
    Based on the Video Game ‘BORDERLANDS’ created by Gearbox Software and published by 2K
    Borderlands | Official Movie Site | Lionsgate
    Attached Images Attached Images borderlands_movie.jpg curtis.jpg img_8831rc_crop.jpg photo-may-05-1-29-57-pmr_crop.jpg photo-may-05-1-41-19-pmr_crop.jpg photo-may-05-2-41-55-pmr_crop.jpg

  2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 9 august 2024:
    Attached Images Attached Images f1gaxz5wia0srrw.jpg

  3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Forian Munteanu - Krieg, Tina's musclebound, rhetorically chalenged protector:
    Attached Images Attached Images borderlands_coming_soon_2024.jpg

  4. #4 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Doamne ce porcarie. Blanchett e mega baba pentru Siren si Kevin Heart nu are absolut nicio treaba acolo, holy s*it they messed up the casting

  5. #5 SP
    Member olteanug's Avatar
    Preferam oricând un serial de Amazon Prime cu o altă distribuție decât așa ceva. O poveste de Borderlands merită măcar un serial de 8-10 episoade ca să înțeleagă cineva lore-ul fără să fi jucat niciun joc din serie. Și fără CGI-uri proaste.
    Măcar să iasă ceva la limitele decenței, precum The Last of Us și primele 2-3 sezoane din The Witcher, care e de fapt după romane, și serialul anime Cyberpunk Edgerunner. Chiar așa, în format de anime, parcă sunt mai captivante.

    Mi-am mai luat țeapă cu Warcraft, Tomb Raider, Uncharted, Pokemon, Resident Evil, Prince of Persia, Assassins Creed, Sonic, Pokemon, Hitman, Max Payne, Need for Speed, Tekken, Mortal Kombat, Doom, Far Cry, Angry Birds și Mario. Vome comerciale de 2 lei.

    Cum se face că m-au impresionat mai tare filmele despre gaming, precum TRON, Wargame sau Ready Player One care au avut originalitate, nefiind inspirate după un joc anume?
    De fapt, ele au inspirat industria de gaming - Ready Player One a dus la apariția conceptului de metaverse. Că altceva e când îl ai la cârmă pe Steven Spielberg.

    Ah, stai că acuși urmează să ruineze și Minecraft, Bioshock, Splinter Cell, Half Life, God of War etc.

  6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Trailer:

  7. #7 SP
    Member olteanug's Avatar
    Ce este acolo în trailer n-are nicio legătură cu Borderlands. E mai degrabă un Suicide Squad pe ieftinache.

    CGI-ul? Teribil la cum mă așteptam, a se vedea Claptrap care arată mai realistic în jocuri decât în film.
    Distribuția - exact la cum mă așteptam - teribilă.
    Povestea? Nici nu mă interesează, avem trei main-games, un prequel și jocul de la Telltale, mai bine le rejoc.
    Costumele și designe-ul - astea sunt ok, ca la fiecare film americănesc de altfel, că doar la asta se mai pricepe industria cinematografiei americane.

    Cum spuneam - mai bine îl dădeau pe mâna unor japonezi și scoteau un anime mai decent. Cinematografia americană nu mai e în stare nici să scoată adaptări cum trebuie, dar să vină cu idei originale.

  8. #8 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Asa vorbesc unii despre povestea, lore-ul si personajele din jocurile Borderlands de parca ar fi ceva capodopera .
    Mie tot timpul astea mi s-au parut printre cele mai slabe parti ale jocurilor, si nu tin minte mare lucru din ele doar cat de enervante erau unele personaje.
    Nu zic ca filmul asta cu siguranta va fi bun, dar cam aceeasi reactie am vazut-o si la serialul Twisted Metal, care pana la urma a iesit destul de bun.

  9. #9 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu am nimic sa-i reprosez filmului decat ca tot castingul ala e pe langa total si arata toti cu 20 de ani mai batrani decat ar trebui sa fie (exceptie facand Munteanu si Jack Black care oricum sunt wild cards). Mi se pare ca vor sa emuleze guardians of the galaxy, dar mi-e greu sa-i iau in serios pe actori in rolurile alea.

  10. #10 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Asa vorbesc unii despre povestea, lore-ul si personajele din jocurile Borderlands de parca ar fi ceva capodopera .
    Mie tot timpul astea mi s-au parut printre cele mai slabe parti ale jocurilor, si nu tin minte mare lucru din ele doar cat de enervante erau unele personaje.
    Nu zic ca filmul asta cu siguranta va fi bun, dar cam aceeasi reactie am vazut-o si la serialul Twisted Metal, care pana la urma a iesit destul de bun.
    Protagonistul pe care îl alegeai nici nu prea vorbea în trilogia Borderlands.
    Claptrap, Handsome Jack și Angel făceau povestea în Borderlands 2. Și NPC-urile. Și personajele care îți mai vorbeau prin radio, o metodă de comunicație inspirată după Bioshock, și pe care a preluat-o și seria Far Cry.
    Îți vorbea Handsome Jack prin radio la o misiune sau la o oră, câteodată pe ton batjocoritor, în timp ce ronțăia chipsuri. Împuști inamici ore întregi, explorezi zone pustii în care nu auzi pe mimeni, mai dai de un NPC care se întâmplă să fie mai redneck și mai ciudat de la unul la altul.....și să descoperi arme mai de care, upgrade-uri, ce loot mai găseai, mai un mijloc de transport....
    Glumele erau bune, râdeai la ele, nu ce auzi acum în trailerul la film. .

    Toate astea dădea farmec jocului, în alea 15-20 ore.

    E greu să reproduci atmosfera aia într-un film de aproximativ 2 ore.


    În niciun caz, n-ai cum într-un film comercial de 2 lei care copiază Suicide Squad 2 combinat cu Mad Max și e menit să aibă pac-pac, gălăgie și bum-bum + piss jokes copiate după filmele Marvel (precum asta: „ahha, it's in my mouth”) la fiecare minut.

    Ăsta nu e Borderlands. E ca și cum ai vrea să faci film despre Warcraft 1 (care era RTS), dar nu reușești să ilustrezi mecanicile din jocul de strategie (cum defrișează ăia copacii, cum fac minerit, cum construiesc fortărețe, cum recrutează soldați sau orci, cum se luptă= să redai farmecul jocului video în sine, asta vrem noi, fanii jocurilor) și o dai mai mult într-o aventură de action-RPG, care nici elementele de RPG nu sunt bine implementate și iese doar o poveste hollywoodiană tristă, încercând să imite succesul lui LOTR...oh, wait, s-a întâmplat în 2016! O adevărată tragedie!

    Revenind, o bătaie de joc la adresa fanilor. Nu știu cum au putut producătorii să vândă drepturi de autor pentru o mizerie care nu o să scoată prea mulți bani. Credeam că Gearbox se respectă.

    Dacă voiau bani, serial anime direct pe Netflix și ieșeau mai bine!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Movie trailers By MonkY in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 947 Last Post: 11-04-2024, 11:50
  2. Ghost of Tsushima (movie) By paul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1 Last Post: 26-03-2021, 13:29
  3. Yakuza (movie) By paul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 0 Last Post: 24-09-2020, 19:18
  4. Firewatch (movie) By paul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1 Last Post: 18-08-2020, 16:02
  5. Army of Two movie By Bobby in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 27-10-2008, 12:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts