Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ce preferati ?

Voters
122. You may not vote on this poll
  • Papagal

16 13.11%
  • Pesti

20 16.39%
  • Caine

73 59.84%
  • Pisica

47 38.52%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 65

Thread: Papagal, pesti, caine sau pisica ?

1. #21 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Don a fost cel mai bun prieten al meu pe care l-am avut in viata mea pana acum.
    Attached Images Attached Images img_0018.jpg

2. #22 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Si eu am avut Dobby, un puiutz pe nume Hanna... Insa nu vreau sa vb despre subiectul asta... Oricum Donely ma intelege, sunt niste animale deosebite!

3. #23 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    hakki cred ca vrea sa ne transmita un mesaj iar keyra ca de obicei urmareste parcarea
    Attached Images Attached Images 21062008.jpg 29092007.jpg

4. #24 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Szefu' ai uitat rozatoarele hamsteri, porcusori, veveroie, etc

ehte aici ce a avut baiatu' dar au murit toti, nu tin mai mult de un an si jumatate maxim doi (din pacate) ata ete !
    Attached Images Attached Images hamsteri13.jpg hamsteri36.jpg hamsteritze04.jpg hamsteritze43.jpg hamsteritze49.jpg

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce simpatici... "erau"

Ce bine dau pozele cu soricei fix sub poza cu pisica numita hakki care se uita asa "gales" la ei

6. #26 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    HELP... una din testoasele mele tocmai a inceput sa scoata oua... si nu stiu ce sa fac cu ele... sunt californiene... din cunostintele mele, incubatia se face in nisip

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry man, dar n-am avut tzestoasa. Incearca aici: Daisy-Vet | Cabinet Veterinar - Contact: | Contactati medicii veterinari Multivet ca un telefon nu strica. Sau, scoate-le si tu de-acolo si pune de-o omleta delicioasa. Cate oua a facut ?

8. #28 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    a facut 4... 2 le-am salvat, restul le-a mancat ... le-am pus in nisip intr-o galeata si le-am pus la soare

9. #29 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Sunt fooarte mare iubitori de pasari.
    Am avut vreo 2 papagali. Unu l-am luat deja bolnav si saracul nu a trait mult. Si unul a trait in jur de 7-8 ani. Ambii au fost perusi.
    Nu mi-am mai luat altul, pentru ca desi ma consider o persoana destul de puternica emotional , mi s-a rupt inima cand a murit ultimul papagal .

Cum a zis si Monky, ma bate gandul sa-mi iau un papagal mai mare, mai inteligent si bineinteles mai longeviv .

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    a facut 4... 2 le-am salvat, restul le-a mancat ... le-am pus in nisip intr-o galeata si le-am pus la soare
    Of man... sa ne tii la curent cu evolutia...

E posibil sa iasa puisori? Ai aflat ce trebuie facut?

11. #31 SP
    cotyandrei's Avatar

Smile Meet Bazooka

Asta mica e Bazooka. Este un mic diavol. Cred ca a supt Red Bull de la maica-sa.
    Dar noi o iubim.
    Attached Images Attached Images bazooka.jpg _mg_3658.jpg

12. #32 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    hahahahah, auzi nume "Bazooka". mi se pare super tare numele, mai ales daca e din aia care se urca pe perdele ca sa se legane. geniale pisicile energice.

13. #33 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Well, daca tot a-ti adus vorba, i-am filmat si eu pe astia in dimineata asta, cand isi facea asta toaleta (Scuzati calitatea, K750i )

'http://tinypic.com/player.php?v=2sb1g93&s=4'(fara ghilimele)

Si o poza cand erau uuuuuu nasty (well, mizeria aia e facuta de ei, dau afara miei cand ii apuca nebuneala )
    Attached Images Attached Images dsc00449.jpg

14. #34 SP
    Member EvilG's Avatar
    asta e catzelul meu dupa ce papase smantana e mic da...pechinez metish ...e o scumpa
    Attached Images Attached Images dscf2192.jpg

15. #35 SP
    Nice dog man! Love it!

16. #36 SP
    Member I-Ray's Avatar
    eu na-m numai melci, ca se aduna in fata casei dupa ce ploua, o data mia intrat unu in casa.

17. #37 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Eu prefer pestii, si acum am un acvariu de 70L. Sunt relativ usor de ingrijit si nu necesita decat juma de ora pe saptamana cat sa schimbi o mica parte din apa.

18. #38 SP
    Junior Member aveul's Avatar
    Eu am peste 50 de tarantule si peste 11-12000 de gandaci tropicali

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Mergi cu ele la un vivariu sa ti le incubeze, altfel nu ai sanse de reusita! Gandeste-te, ele se incubeaza in nisip dar la ce temperaturi? In orice caz nu la cele din Romania sau din casele noastre!

19. #39 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    I love cats! and raccons!
    Attached Images Attached Images alfred_000422.jpg miu7.jpg miu3.jpg

20. #40 SP
    Junior Member kordel's Avatar
    Pisicile ruleaza

dsc00790.jpg dsc01203.jpg
    dsc01355.jpg dsc01413.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast