Don a fost cel mai bun prieten al meu pe care l-am avut in viata mea pana acum.
Si eu am avut Dobby, un puiutz pe nume Hanna... Insa nu vreau sa vb despre subiectul asta... Oricum Donely ma intelege, sunt niste animale deosebite!
Szefu' ai uitat rozatoarelehamsteri, porcusori, veveroie, etc
ehte aici ce a avut baiatu' dar au murit toti, nu tin mai mult de un an si jumatate maxim doi (din pacate) ata ete !
Ce simpatici... "erau"
Ce bine dau pozele cu soricei fix sub poza cu pisica numita hakki care se uita asa "gales" la ei![]()
HELP... una din testoasele mele tocmai a inceput sa scoata oua... si nu stiu ce sa fac cu ele... sunt californiene... din cunostintele mele, incubatia se face in nisip
Sorry man, dar n-am avut tzestoasa. Incearca aici: Daisy-Vet | Cabinet Veterinar - Contact: | Contactati medicii veterinari Multivet ca un telefon nu strica. Sau, scoate-le si tu de-acolo si pune de-o omleta delicioasa. Cate oua a facut ?![]()
a facut 4... 2 le-am salvat, restul le-a mancat... le-am pus in nisip intr-o galeata si le-am pus la soare
Sunt fooarte mare iubitori de pasari.
Am avut vreo 2 papagali. Unu l-am luat deja bolnav si saracul nu a trait mult. Si unul a trait in jur de 7-8 ani. Ambii au fost perusi.
Nu mi-am mai luat altul, pentru ca desi ma consider o persoana destul de puternica emotional, mi s-a rupt inima cand a murit ultimul papagal
.
Cum a zis si Monky, ma bate gandul sa-mi iau un papagal mai mare, mai inteligent si bineinteles mai longeviv.
Asta mica e Bazooka. Este un mic diavol. Cred ca a supt Red Bull de la maica-sa.
Dar noi o iubim.
hahahahah, auzi nume "Bazooka". mi se pare super tare numele, mai ales daca e din aia care se urca pe perdele ca sa se legane. geniale pisicile energice.
Well, daca tot a-ti adus vorba, i-am filmat si eu pe astia in dimineata asta, cand isi facea asta toaleta(Scuzati calitatea, K750i
)
'http://tinypic.com/player.php?v=2sb1g93&s=4'(fara ghilimele)
Si o poza cand erau uuuuuu nasty(well, mizeria aia e facuta de ei, dau afara miei cand ii apuca nebuneala
)
Eu prefer pestii, si acum am un acvariu de 70L. Sunt relativ usor de ingrijit si nu necesita decat juma de ora pe saptamana cat sa schimbi o mica parte din apa.
By DeathOfArt in forum Pets
By tudyniuz in forum Pets
By Execitor in forum Pets
Bookmarks