De fapt e al prietenei, dar dupa aproape 4 ani petrecuti impreuna, putem spune ca e ca si al meu
Se numeste Berlioz, dupa Pisicile Aristocrate, si se afla in cautare de afectiune din partea unei reprezentante feminine a rasei sale /persian that is/.
se pune?primul este baiat, am mai cumpar unul, ca sa ii tina companie la al 2-lea....acuma am pereche
Mai il stiti pe iepurasul meu Leo?Ehh acum i-am luat si o fetita,sa aiba si el companie.Se va mari familia..Revin cu poze.
Pozele promise:Nu i-am ales un nume,o s-o botez odata cu puisorii.Este si ea tot alba complet,la fel ca baiatul,numai ca ea are ochii rosii.Am separat-o de baiat,am lasat-o cu el o saptamana,peste 3-4 saptamani astept sa nasca.
Eu am avut 3 papagali si o pisica birmaneza (poza). Era foarte neastamparata..ii placea sa se bage peste tot prin casa, sa se joace tot timpul.lol Din pacate,dupa cateva luni am dat-o altcuiva..
![]()
acum 2 saptamani m-am ales cu 3 pisoi...mama lor i-a abandonat si nu am putut sa-i las sa moara...![]()
am o hamsterica pe nume scrappy..am avut mai multi dar i-am dat si una a murit
are un anisor si vreo 3-4 luni (de cand o am) este o scumpa, e prietenoasa si are o fata de desene animate:X
(cea crem e scrappy si cea maro coco..erau puiuti atunci)
un pisoi numit Grimm... de profesie cascador... a sărit de la 5! de aceea are cheliuță pe stomăcel
El e Zack. Am reusit sa-l prin cu limba afara, dar nu cand dormea.
Cel portocaliu e Cody, dar din pacate a decedatsi e singura poza care o mai am cu el....
Pe caine il cheama Aeris, are 11 anisori.
By MonkY in forum Pets
By RonanN1 in forum Pets
By razvanrazy in forum Offtopic
By MonkY in forum Pets
By MonkY in forum Console News
Bookmarks