Chief , mi-au dat lacrimileFoarte tari pozele
Crow Takes A Bath
Purina Animal All Stars
De noul model de LED-TV ce spuneti? Filmuletul are vreoi 2 ani dar eu abia azi l-am descoperit. Oricum, impresionant.
Doar l-au lasat fetele un pic in masina pe bancheta din spate... si cand s-au intors baiatul deja se credea Schumacher![]()
Incredibil!
A fisherman from Costa Rica named Gilberto Shedden, found a dying crocodile and saved him. He taught reptile to perform a few tricks: close one eye, shake his hand and roll over. Surprisingly, the 450-pound alligator obeyed the fisherman. The friendship lasted 20 years, and then the crocodile died.
La ultimele sesiuni de diving au fost descoperite niste forme ciudate intro zona tropicala, la 80ft sub nivelul marii. Toti au ramas socati, crezand ca sunt intr-adevar urme care dovedesc ca in zona respectiva au "amerizat" ceva OZN-uri. Nu mica le-a fost mirarea insa, dupa ce au instalat ceva camere in zona, sa descopere ca nu era vorba de niciun OZN, ci de niste puffer fish care munceau de zor la acele forme geometrice. Beat that, humans!
De ce sunt cateii cei mai buni prieteni ai omului? Well, o imagine face cat o mie de cuvinte... so here they are!
Daca au invatat deja sa conduca masinile... in cateva sute de ani cred ca va fi bye bye humanity
By sky350z in forum Sony PlayStation 3
By nevilica in forum Android
By OEE in forum Videos
By RonanN1 in forum Videos
By paul in forum Videos
Bookmarks