Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Project Eternity, noul "campion" pe Kickstarter

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Project Eternity, noul "campion" pe Kickstarter

    Industria jocurilor incepe sa devina un lucru din ce in ce mai serios peste tot in lume: apar tot mai multe campionate de gaming, site-uri de livestream in care butonatul manetei/tastaturii e singura grija a utilizatorilor si mai nou, developerii reusesc sa isi finanteze jocurile datorita donatiilot oferite de jucatori din jurul lumii. Cu siguranta foarte multi dintre voi ati auzit de Kickstarter si nebunia ce a inceput-o Tim Schafer cand a reusit sa stranga 3,3 milioane de dolari pentru urmatorul sau proiect desi a cerut doar 400 000 de dolari.

    Dar iata ca cei de la Obsidian Entertainment au promis un old school D&D RPG gen Icewind Dale sau Baldur's Gate daca vor reusi sa stranga 1,1 milioane de dolari...destul de mult, nu? Ei bine nu pentru ei. Acestia au reusit sa stranga intr-o luna incredibila suma de 4,16 milioane de dolari! Aproape de 4 ori suma propusa. Si deoarece au strans asa de multi bani, acestia au promis nenumarate imbunatariri jocurilor precum: rase si clase noi, un al doilea oras extrem de mare (la fel de mare ca si orasul principal stabilit de la inceput), un nou mega-dungeon si multe altele.

    Acestia au declarat ca se vor incepe munca a doua zi (adica azi), dar nu avem nici o data de lansare de la ei. Avand in vedere ca nu sunt grabiti de nici un publisher, Obsidian se poate bucura de tot timpul din lume pentru a aduce acel old-school RPG extrem de dorit de unii jucatori chiar si in ziua de azi.

    Deci ce parere aveti? Sunteti surprinsi de aceste cifre? Pana la ce sume vor ajunge proiectele de pe site-uri precum Kickstarter sau Indie GoGo? Sa fie acesta viitorul studio-urilor care s-au saturat de publisheri care tot pun presiune pe ei? Lasati-va parerea un pic mai jos!
    Attached Images Attached Images 344574.jpg

  2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 7 Last Post: 10-04-2013, 16:53
  2. Kojima anunta "Project Ogre" By paunstefan in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 27-12-2011, 13:12
  3. "Devil Project", urmatorul joc al lui Kojima By erik95 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 04-02-2011, 16:27

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts