Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: World of Warcraft: Cataclysm anuntat

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

World of Warcraft: Cataclysm anuntat

Dupa cum era de asteptat, Blizzard a anuntat ca ultimul expansion din seria World of Warcraft va fi numit Cataclysm. In loc sa adauge un continut cu totul nou, expansion-ul (ganditi-va la ceva distructiv) va modifica Azeroth-ul asa cum il stim. Zvonurile precedente au fost confirate si Goblinii si Wolvari vor fi o clasa nou in joc, iar level cap-ul a fost ridicat la 85. Desigur, o serie noua de raid-uri, catacobme si quest-uri au fost adaugate pentru a va rapi timpul liber.

Din moment ce jocul este jucabil la BlizzCon, asteptam in scurt tip cateva hands-on-uri de la jurnalistii prezenti acolo.

PS: Desi nu e o stire legata de "Console", e legata de "Games", si totusi cand Blizzard anuntat ceva important ...
    Attached Images Attached Images wow_cataclysm.jpg cataclysm.jpg

2. #2 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Hmm... si nu inteleg totusi ce cauta un news despre WoW pe pagina principala. S-a portat cumva jocul pe console si noi nu stim?
    Daca avem "dezlegare" pentru PC news cred ca ar fi bine de stiut
    LE:
    PS: Desi nu e o stire legata de "Console", e legata de "Games", si totusi cand Blizzard anuntat ceva important ...
    Ok... i get the ideea

3. #3 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Woohoo, cea mai buna stire care putea veni de la Blizzcon pentru mine.

P.S. Mika, am auzit ca te-ai apucat de wow, pe ce realm joci si ce factiune ?

4. #4 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    O da, WoW e cea mai buna afacere din lume. O data pe an baga o clasa noua, vreo 2 zone noi si mai castiga cateva sute de milioane de euro

5. #5 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Inca un motiv sa va mai ia banii ... zgarcitii astia de Blizzard.

6. #6 SP
    Junior Member 360fan's Avatar
    aici aveti un trailer:
    deabea astept sa fiu cu worgen sau goblini,sau sa fiu tauren paladin/priest app numele HolyCow rezervat pe orice server

7. #7 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    "The drug dealing continues"

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/

wallpapers

8. #8 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    lolz.... se zvonea pe net chestia asta de ceva timp ... dar nu am crezut.. ma gandeam... wargi la alianta ?!! wtf!! nici titlul nu parea prea profesional ... dak e adevarat inseamna k va fi si The Undermine care se zvoneste a fi noua atractie in materie de raiduri in noul exp.......ma rog nu mai joc wow demult so.. i don't really care

9. #9 SP
    Member cobain's Avatar
    Daca ajung sa modifice si Azeroth-ul, jocul asta se duce de rapa. Parca s-a dus tot farmecul care il avea la inceput si l-au transformat intr-un S.F. care incepe sa bata usor usor spre EVE. Un lucru e cert: mi-a parut foarte tare rau cand m-am lasat dupa 4 ani de activitate, dar vazand cum evolueaza lucrurile de la Burning Crusade incoace, ma bucur sincer ca m-am lasat la timp si am ramas cu o impresie foarte buna despre World of Warcraft.

10. #10 SP
    Member Skaar's Avatar
    Burning Crusade mi-a placut... dar nimic din ce au scos astia in WotLK nu se putea compara cu ce simteai la kael'thas/m'uru 1st kills. Acum jocul se duce foarte mult spre casual si spre chestii care nici nu prea au sens... worgs la alianta, thrall un simplu gardian, distrugerea azeroth-ului, etc. Ma bucur ca am renuntat la WoW si am trecut la jocuri pe consola in loc

11. #11 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Blizzard nu baga mana in buzunarele nimanui, cine vrea sa joace joaca, cine nu, nu joaca. E simplu

Cobain, sunt de acord cu tine, nici mie nu imi prea place ca vor sa schimbe Azerothul asa, dar nu sunt de acord cand spui ca se transforma in SF. Ce te face sa spui asta?

Worgii au un lore destul de interesant iar eu cred ca au picat foarte bine la alianta.

Singurul lucru ce nu imi place la jocul asta e schimbarea prea mare ce o aduc Azerothului, dar poate e nevoie de o schimbare

12. #12 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Blizzard nu baga banii in buzunarele nimanui, cine vrea sa joace joaca, cine nu, nu joaca. E simplu
    Daca blizzard ar baga bani in buzunarul meu, m-as apuca din nou de wow lol

13. #13 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by Grold View Post
    Daca blizzard ar baga bani in buzunarul meu, m-as apuca din nou de wow lol
    Am vrut sa spun ca nu baga mana in buzunarul nimanui

Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    chiar asta ai spus....
    Poate pentru ca am editat dupa ce el mi-a atras atentia?...

14. #14 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    chiar asta ai spus..
    mie mi se pare ca fac foarte bine prin faptul ca schimba azerothul...e ca si cum ceva chiar se intampla in poveste...nu mai e acelasi lucru neschimbat de nu stiu cati ani.era timpul ca si cei mai buni dintre jucatori sa invete lucruri noi, sa isi mai iasa din mana desi dupa 1 noapte in wow isi revin la sigur lol.
    charurile s-au autoeducat pentru ca taurenul sa arate belea cu o armura de pala pe el si mai stiu eu ...dwarful cu aripi de warlock?

15. #15 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by cobain View Post
    Daca ajung sa modifice si Azeroth-ul, jocul asta se duce de rapa. Parca s-a dus tot farmecul care il avea la inceput si l-au transformat intr-un S.F. care incepe sa bata usor usor spre EVE. Un lucru e cert: mi-a parut foarte tare rau cand m-am lasat dupa 4 ani de activitate, dar vazand cum evolueaza lucrurile de la Burning Crusade incoace, ma bucur sincer ca m-am lasat la timp si am ramas cu o impresie foarte buna despre World of Warcraft.
    Ce ai cu EVE-ul ?

16. #16 SP
    Member cobain's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Ce ai cu EVE-ul ?
    Nu am nimic cu EVE. Este un joc care m-a tinut cam jumatate de an prins in fata calculatorului, dar care a inceput sa ma enerveze cand avea nevoie de 27 de zile sa pot upgrada nu stiu ce skill.
    EVE-ul este un MMO excelent pentru cei care prefera spatiul, dar WOW mai are sa adauge nave spatiale pe langa fly mount-ul existent si putem sa unim cele 2 jocuri pe un singur server.

Ce ma face sa spun ca WoW ajunge sa bata spre SF ? Dupa Burning Crusade au inceput sa tot urce in lvl, sa creasca damage-ul, tot felu de teleportari pe o planeta dubioasa. Am asteptat cu mult interes cel putin o "denominare" a damage-ului care incepuse sa imi umple tot ecranu de cifre.

Poate sunt eu mai old school, dar mie mi-a placut World of Warcraft cat a fost in versiunea initiala. Am incercat si Burning Crusade-ul dar pur si simplu nu l-am putut digera. Mult timp dupa lansarea lui am preferat sa raman in Azeroth si sa cresc toate tipurile de clase decat sa trec in universul din Burning Crusade, cu toate ca detineam update-ul. Wrath of the Lich King habar nu am ce a adus nou jocului, dar imi e si frica sa aflu.

Oricum WoW este un episod de mult apus din viata mea, de care prefer sa imi aduc aminte cu placere. Poate si din aceasta cauza am hotarat sa ma las inainte de a fi maltratat din dorinta de a pastra serverele pline.

17. #17 SP
    Member Devergo's Avatar
    Again?Mi se parea o ideea mai buna ca goblinii sa apartina aliantei si worgen hoardei.Un lucru care ma deranjeaza foarte mult la acest expansion sunt combourile idioate de race/class.Tauren paladin?Undead hunter???Orc mage????Pana la urma vor face toate clasele valabile la fiecare rasa(wich is bull****).Probabil o sa ma las cand se va lansa.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Again?Mi se parea o ideea mai buna ca goblinii sa apartina aliantei si worgen hoardei.Un lucru care ma deranjeaza foarte mult la acest expansion sunt combourile idioate de race/class.Tauren paladin?Undead hunter???Orc mage????Pana la urma vor face toate clasele valabile la fiecare rasa(wich is bull****).Probabil o sa ma las cand se va lansa.
    E amuzant cum toti cei care nu au habar de lore isi dau cu parerea ca era mai bine asa si asa. Pune mana si citeste despre Gilneas, The Greymane Wall si altele si dupa aia revino si spune ca mai bine mergeau worgenii la hoarda.

19. #19 SP
    Member Devergo's Avatar
    Am vorbit din perspectiva unui jucator activ bro(spre deosebire de tine),n-am zis nimic despre poveste,ci despre cum vor afecta schimbarile lor gameplay-ul.Prefer o carte de Poul Anderson,decat una despre un univers al unui joc.Fa si tu 3000 de questuri la hoarda si dupa aia revino si spune ca nu mergeau worgenii la hoarda ,smartass.

20. #20 SP
    Sunt destul e activ, believe me, joc constant cu 2 caractere de 80, dintre care unul la hoarda. Asa ca nu ma lua pe mine cu fa tu questuri la hoarda. Worgenii sunt oameni, transformati ce-i drept, dar care n-au nimic impotriva aliantei, pentru ca nu alianta i-a tradat, ci ei au tradat alianta si acum s-au intors la propunerea Night Elfilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks