Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Tribut: Call of Duty pe mormantul unui soldat!

1. #1 SP
    Member Solozaur's Avatar

Tribut: Call of Duty pe mormantul unui soldat!

In cadrul ceremoniei in memoria soldatului Richard Hunt - al-200lea soldat Britanic mort in conflictul din Afghanistan pe langa florile si biletele lasate de sutele de oameni prezenti a fost lasat si un joc Call of Duty: World at War de catre tatal acestuia insotit de un bilet care spunea: ""Happy Birthday 'Hunty'. Play you again one day. Dad." (Traducere: "La multi any 'Hunty'. Ne vom mai juca impreuna intr-o zi.").

Am vrut sa postez aceasta stire pentru ca pe mine personal m-a marcat sentimental! Poate pentru ca abia am terminat de vazut seria Band of Brothers sau poate pentru ca sunt mai sensibil dar ne arata ca pana si un joc poate intari relatii, fie ele intre tata si fiu, frati, prieteni, si poate lega noi prietenii intre oameni care poate niciodata n-o sa aiba ocazia sa se cunoasca fizic!
    Attached Images Attached Images cod5-1.jpg cod-funeral.jpg

2. #2 SP
    Member sarpe's Avatar
    tare ideea.

rip soldier

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Sincer chiar mi se pare o idee buna si originala . Ce ma atins cel mai tare e ce scrie pe bilet . Intr-adevar un gest deosebit . Deci putem spune 2 lucruri despre call of duty : 1. e o adevarata opera de arta in materie de gaming si 2. poate avea o adevarata valoare sentimentala (mai ales pentru cei care au trait momente asemanatoare celor din joc ) R.I.P. Richard Hunt

4. #4 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Sunt deja peste 200 de soldati britanici cazuti la datorie in Afganistan si Irak. In fiecare saptamana vad la stiri cum creste numarul. Devine un subiect sensibil pentru opinia publica din Anglia si se fac multe dezbateri pe aceasta tema in ultimul timp.

Am vazut si eu Band of Brothers. Excelent serialul. Pentru noi e o joaca, dar e cumplit sate gandesti prin cate au trecut acei oameni, si ce curaj nebun au avut. Odihneasca-se in pace.

5. #5 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Da, intr-adevar, merita respectul, dar sa nu uitam ca ei fac asta de buna voie si primesc bani grei pentru ceea ce fac. Si ei la randul lor au omorat multi oameni, asa ca nu trebuie sa ii sanctificam.

6. #6 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    corect uziwood!

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Uziwood, asta e "ideea" unui razboi. fiecare lupta pt ce crede. asta insemana un razboi. omori tu pe cineva ca sa nu fii omorat. asta nu inseamna ca nu esti un erou. omori pentru tara, nu pentru tine. omori pentru niste idei preconcepute a unor oameni cu putere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.