Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Dragon Age: Origins - O capodopera in creatie?

  1. #1 SP
    Member weriwulf's Avatar

    Dragon Age: Origins - O capodopera in creatie?

    Noua capodopera a celor de la BioWare, fantasy RPG-ul Dragon Age: Origins, succesorul spiritual al seriei Baldur's Gate este asteptat a fi un titlu important, unul dintre aceste motive fiind si acela conform caruia un port pe console ce nici un alt RPG (PC style) nu l-a mai adus ne va face fiecare bataie a inimii sa se simta in magicul univers. Este posibil sa intreaca RPG-ul polonezilor de la CD Projekt The Witcher: Rise of the White Wolf (one of my favorites) ce va fi lansat tot in acest an.

    Jocul probabil va fi privit ca o relansare a genului fantasy, iar Bioware are cartile deja aruncate, acestea continand toate elementele necesare unui RPG bun, plus cateva noi idei ce par a fi geniale si nu au mai aparut inca in vreun joc. Bineinteles, nu putem avea un RPG fantasy la o scara epica fara cel putin trei rase distincte: elf, om, dwarf si bineinteles, conform universului lui Tolkien, nu putem avea elful si dwarful linistiti la o cafea dimineata decat daca adaugam otrava. Asadar dwarfii tot rasisti si ai dracu raman.

    "Your experience... is going to be very different depending if you choose to play an elf origin story or a human," Muzyka.
    Experienta de joc asadar va fi diferita pentru elf si om, acest fapt ridicand gradul de rejucabilitate. La inceput poate suna ca o alegere la fel de usoara ca hotararea sexului lui Shepard din Mass Effect, insa daca BioWare se tine de cuvant, totul va depinde de rasa si chiar sex: alegerea e a ta - tu vei fi rasistul, tu vei fi cel persecutat. Unul din ingredientele ce ar putea sa faca Dragon Age un joc bun pare a fi sistemul de combat, acesta nefiind unul neaparat nou, insa unul detaliat si eficient, spell-chaining-ul fiind pur si simplu genial: foloseste un ice-spell sa ingheti inamicul, foloseste pe personaj un stone-spell si pumnul tau va fi la fel de tare ca o piatra (rock-hard baby, rock-hard!). Combat-ul functioneaza asemanator jocului Baldur's Gate: se poate pune foarte usor pauza in timpul unei lupte...sau poti lasa combat-ul sa decurga pur si simplu ca la un RTS.

    "We're defining a new type of fantasy genre. That's one of our goals is to make this a landmark event in fantasy, defining something that hasn't been done before quite the way we're doing it — dark heroic fantasy." Muzyka
    BioWare nu a confirmat insa nici nu a negat existenta unui sistem de relationship in acest joc, iar daca si acest sistem va fi prezent, atunci mai mult ca sigur va fi unul din cele mai bune jocuri ale acestui an. Sa il asteptam cu totii cu inima deschisa pana pe 3 noiembrie 2009 si sa speram ca nu ne va dezamagi. Mai multe detalii aici: BioWare : Dragon Age : Agegate
    Attached Images Attached Images dragon_age_000.jpg dragon-age-001.jpg dragon-age-002.jpg dragon-age-003.jpg dragon-age-004.jpg 01915518-photo-dragon-age-origins.jpg 01915522-photo-dragon-age-origins.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Avand in vedere ca jocul are bunici precum Baldurs Gate in care pana si copilul, fructul relatiilor dintre personajele tale, era inclus in party, fii sigur ca vom avea sistem de relationship.

  3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Unul dintre cele mai interesante jocuri pe 2009. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca alte titluri de la BioWare.

  4. #4 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Unul dintre cele mai interesante jocuri pe 2009. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca alte titluri de la BioWare.
    Si eu sper acelasi lucrusi probabil va fi...tinand cont ca BioWare nu ne-a prea dezamagit niciodata.

  5. #5 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Norocu' celor de la Bioware ca nu lanseaza Blizzard D3 in toamna asta! Norocul lor si supararea noastra... Anyway, astept de mult un RPG non-turn-based de calitate!

  6. #6 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Anyway, astept de mult un RPG non-turn-based de calitate!
    KotOR?

  7. #7 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    KotOR?
    Nu-mi place nimic ce are legatura cu Star Wars... Nu mi-au placut filmele, si in consecinta, nu prea ma atrag nici jocurile. O fi bun, nu zic...

  8. #8 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pacat. Ratezi o super poveste ce nu are nici o tangenta cu filmul .

  9. #9 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Am vazut, povestea se invarte in jurul relatiei discipol - maestru... Nu merci, mai degraba m-as juca Sacred 2, numai sa-l gasesc pe undeva!

  10. #10 SP
    Member Sanjuro's Avatar

    Off-topic

    Adrian, ia de-aici!
    Steam Search

  11. #11 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Arata binisor jocul,dar mai avem mult de asteptat pana apare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Dragon Age: Origins Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 26 Last Post: 30-09-2010, 20:54
  2. Dragon Age: Origins By erik95 in forum Console Club
    Replies: 233 Last Post: 27-09-2010, 10:59

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts