Desi Naruto se cam apropie de final, evenimentele nu pot fi trecute cu vederea, pentru ca totul a luat o intorsatura "bizara", mai ales dupa nr. 559. Eu am sa incep prin a spune ca asteptam mai multe de la nr. 560, dar e bine si-asa. La ochi Madara e un fel de Nagato + Sasuke. Pe mine ma lasat placut impresionat, mai ales ca n-are nici o problema in a folosi jutsul care ii scurta viata lui Nagato.

). Din cate vad Madara chiar e un fel de zeu. El ar trebui sa fie final boss-ul de la fiecare JRPG
. Tot nu stim cine e sub masca da sa speram ca in 2-3 saptamani maxim aflam adevarata identitate. Si de asemenea abia astept sa vad ce s-a mai intamplat si cu Sasuke. Nu l-am mai vazut de nu stiu cate luni de zile....
). Daca ar vrea sa aiba un rating super mare de la fani, ar fi ceva sa refaca multe lupte de la care se stiu numa povesti. Gen Madara vs 1st Hokage, Muu vs tipul ala cu scoica, al 3lea Raikage vs 8 tails etc. Cred ca oamenii nu s-ar putea dezlipi de ecran vreme buna.... so much epicness. it might even hurt the viewer 
.
. Oricum cred ca nici asa nu prea are cine stie ce sanse Naruto. Poate daca tragea un pui de somn, manca si era 100% odihnit atunci avea o sansa...acuma se bazeaza numa pe chakra Kyuubi-ului. Si in sfarsit a decis Tsunade sa se implice... asa privire i-au facut artistii manga-ului ca zici ca se pregatea Madara sau al 4lea Hokage sa mearga in locul ei.... sincer eu o consider pe ea ca fiind cea mai slaba dintre toti 5 Kage. Si btw ce naiba se mai intampla cu Sasuke? O sa vina? S-au a decis sa se duca din nou solo
. Si poate lupta finala o sa fie impotriva lui Tobi care se va lupta si cu Naruto da si cu Sasuke.
...
daca nu baga din nou mega intorsaturi de situatie... nu ma asteptam ca razboiul asta sa fie asa de mare si asa de variat
(acum in varianta imbunatatita cu sharingan

Bookmarks