Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #181 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu o să plece ciobanul așa de cur�nd. Văd că mai nou băga oile pe teren la păscut.
    Am pierdut, asta e. Sincer, pe mine nu mă mai interesează de ceva timp Steaua din campionat, ci Steaua din Europa.
    Aș prefera să terminăm iar pe 6 dacă știu că ajungem �n primăvara europeană.
    Ce m-a enervat pe mine e cum se dădeau toți răniți. Marius Niculae se văita pe jos timp de un minut iar la faza următoare sprinta spre minge . Sau steliștii care vroiau lovituri libere și cădeau la primul contact. De parcă dau vreodată gol din lovitură liberă
    Bă, fotbalul e joc de bărbați, nu de fetițe speriate.

2. #182 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Vorba unuia de pe site-ul oficial al Stelei: "N-am reusit sa batem Dinamo!Da lasa ca batem noi Twente si Fenerbahce,nu?" si are dreptate! Daca Steaua n-a reusit sa bata o echipa sub mediocritate, care a stat cel mai mult in aparare pai cum vor ei sa treaca de Fenerbahce si Twente?Echipa de tineri amatori!Stancu, Surdu si Kapetanos + Ghionea si P.Marin sunt singurii care joaca fotbal in rest nimic!Il baga pe Tatarusanu care face gafa dupa gafa in loc sa-l bage pe Zapata care e mult mai experimentat!Din cauza lui Tatarusanu a pierdut Steaua meciul Tatarusanu i-a luat locul de titular a lui Zapata care a jucat de vreo 2-3 ori pt Steaua pana acum si a aparat fenomenal in timp ce tatarusanu face gafa dupa gafa....cand ajunge mingea la el mi-e frica sa n-o scape sau sa nu faca vreo greseala....sa dea vreo pasa proasta etc

p.s sa plece dreaq oieru ala din Ghencea!
    Kapetanos ? Omule tu iti dai seama ce spui ? Daca a dat si el cateva goluri in sezonul trecut , prin minutele 80 - 90 , inseamna ca e ceva de capul lui ? Nu pot sa il mai sufar , abia astept sa plece de la echipa , incurca tot jocul echipei , plus ca spunea ca vrea sa il aduca si pe fratele lui la echipa .. Doamne fereste ! A incercat de vreo trei patru ori sa dea gol din foarfece , voleuri , si nu ii iesea nimic , se arunca exact ca un prostalau pe teren .. Mai bine il punea Bergodi pe Stancu in locul lui ,pentru ca se stie ca Stancu si Surdu impreuna fac treaba buna . Si Tatarusanu la fel , vai de steaua lui .. Mingea aia o scotea oricine cu mainile legate la spate . dar noo , sa joace Tatarusanu in locul lui Zapata , ca e de vina Zapata ca era de tot rahatul echipa in sezonul trecut .. Oricum meciul de aseara a fost sub orice critica , amandoua echipele au jucat .. n-au jucat mai nimic , as putea sa numesc meciul de aseara bambilici , dar nici atat , dar oricum , a marcat cine a avut mai mare noroc .

3. #183 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Tu te auzi? Kapetanos a salvat-o pe steaua de la o rusine incredibila ! A salvat-o in multe meciuri in care pierdea cu Buzaul sau cu otopeni, a dat goluri multe si salvatoare + ca nu avea cum sa-l bage pe Stancu in locul lui Kapetanos pentru ca acesta era suspendat!Si lui Kapetanos nu i-au iesit foarfecele la meciul cu Dinamo pentru ca se aruncau toti dina******* pe el! Cum vrei sa dea gol cu 5 oameni in spatele lui si oriunde pe teren?

4. #184 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Cel mai tampit om din Romania Oierul Becali la dat afara pe Bergodi , cand morti....... pleca asta din ghencea o data ca distruge toata echipa .

5. #185 SP
    Diesel k1du's Avatar
    A mai cazut o stea

6. #186 SP
    Din pacate da , acum sper ca Oierul sa se tina de cuvant si sa vinda Steaua sau sa isi faca el Steaua lui 2003 , orsice numai sa scapam o data de taranul asta tampit .

7. #187 SP
    Member octav's Avatar
    din pacate, nu mai exista steaua. acum este becali bucuresti. mori ciobane!

8. #188 SP

9. #189 SP
    Member octav's Avatar
    ma bucur ca sunt vrancean!
    L.E.: Pentru banner-ul pus la intrare in judet

10. #190 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Sa ii aratam impostorului care conduce clubul nostru drag STEAUA in momentul de fata, ca suporterii nu il mai doresc in fruntea celui mai galonat club din ROMANIA!

SEMNEAZA ACEASTA PETITIE

PETITIE BECALI PLEACA DIN GHENCEA

Sursa fcsteaua.ro

11. #191 SP
    Banned Mario's Avatar
    Suporteri cu**lui pe aicea voi stiti cum e sa dai 40 de mil cum a dat becali si sa nu fie rezultate?inafara de nicolita sunt toti fraieri acolo nu alearga nimeni ce se dau toti raniti mare lucru e ca si cum ati da voi 3 mil pe un joc si sa ajungi acasa il pui in consola si nu-ti merge va-r conveni?toti pusti tampiti care vor doar fitze sa nu munceasca nimic...de ce credeti ca la dat afara pe hagi se pusesera toti jucatori pe el ca-i alerga prea mult...

12. #192 SP
    Member Cata25's Avatar
    Ia frate un abecedar și �nvață să scrii. Și să pui . (punct)
    PS: Tu știi cum e să dai 40 de mil "cum a dat becali"?
    Și cum adică, dacă nu ai rezultate te bagi tu să faci echipa? Și �l concediezi pe antrenor că nu e sclavul tău?
    Hai marș.

13. #193 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Suporteri cu**lui pe aicea voi stiti cum e sa dai 40 de mil cum a dat becali si sa nu fie rezultate?inafara de nicolita sunt toti fraieri acolo nu alearga nimeni ce se dau toti raniti mare lucru e ca si cum ati da voi 3 mil pe un joc si sa ajungi acasa il pui in consola si nu-ti merge va-r conveni?toti pusti tampiti care vor doar fitze sa nu munceasca nimic...de ce credeti ca la dat afara pe hagi se pusesera toti jucatori pe el ca-i alerga prea mult...
    Intr-adevar , sunt unii suporteri , care mai mult ca sigur sunt baietei de bani-gata , dar majoritatea au dreptate , Becali a facut mult rau acestei echipe .. Nu ma pronunt mai mult , se stie deja ce a facut si ce nu . Singurul lucru cu care sunt de acord este faptul ca Nicolita munceste cel mai mult din toata echipa . Sincer sa fiu , ma bucur ca a inceput Dinamo sa joace mai bine , si sper ca Steaua sa isi revina din toata treaba asta ..

14. #194 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    bai copchile, ia lasa-ne cu gandirea ta impertinenta. atata timp cat bolnavul ala mintal nu are rezultate si face ce facea ma doare undeva ca baga 40 de milioane. apropo, cand steaua era in ucl, banii pe care ciobanul ii baga erau cei dati de la uefa

15. #195 SP
    Junior Member EagLE's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Sa ii aratam impostorului care conduce clubul nostru drag STEAUA in momentul de fata, ca suporterii nu il mai doresc in fruntea celui mai galonat club din ROMANIA!

SEMNEAZA ACEASTA PETITIE

PETITIE BECALI PLEACA DIN GHENCEA

Sursa fcsteaua.ro
    Am semnat

16. #196 SP
    Member octav's Avatar

17. #197 SP
    Bai frate sa se duca la mama dracului cu tot cu fotbalul lor sa se impuste fotbalisti ....... lui Zapata ar trebui sa ai faca statuie singurul jucator adevarat de la Steaua orsicum pana nu pleca Ciobanu si o sa vina un atrenor cu mentalitatea lui Dan Pentrescu prafu se alege de steaua fmmsrm Becali ai distrus steaua .

18. #198 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Steaua - Fenerbahce 0 - 1, �n grupa H a Ligii Europa

Cam asa s-a desfasurat meciul din aceasta seara: (pentru cei care l-au ratat)

Min 90: Steaua forţează egalarea, căpitanul Ghionea este �n careul advers, dar deocamdată golul nu se lipeşte de stelişti.
    Min 85: Zapata este omul numărul unu al Stelei, reţine un nou balon trimis pe poartă de Andre Santos.
    Min 79: Şut al lui Topuz din marginea careului, dar Zapata este iar pe fază şi respinge �n lateral
    Min 77: Dayro Moreno şutează pe poartă, dar mingea ajunge direct �n braţele lui Volkan.
    Min 76: Loviturăliberă pentru Steaua din marginea careului.
    Min 65: Kapetanos ratează o nouă ocazie, mingea trimisă cu capul de grec nimereşte transersala porţii turcilor.
    Min 59: GOOL Fenerbahce! Kazim deschide scorul �n Ghencea, după o pasă a lui Roberto Carlos. Steaua - Fenerbahce 0 - 1! Emre �i pasează lui Santos, acesta deviază cu călc�iul pentru Roberto Carlos, urcat �n atac pe partea st�ngă, brazilianul centrează perfect �n faţa porţii, de unde Kazim Kazim �ndeplineşte o simplă formalitate.
    Min 56: Kapetanos este iar la un pas să deschidă scorul �n Ghencea, dar Volkan este la post şi respinge �n corner.
    Min 51: Cea mai mare ocazie a meciului! Kapetanos scapă singur spre poarta lui Fener, este ajuns din urmă de Gokhan, care e la un pas de autogol, balonul respins de fundaşul turc trec�nd puţin pe l�ngă bara din st�nga a lui Volkan!
    Min 46: A �nceput repriza a doua.
    Min 45: Finalul primei reprize
    Min 45: Steaua s-a mutat �n careul turcilor, dar nici Rada, nici Surdu nu reuşeşsc să devieze balonul �n poartă.
    Min 40: Lovitura liberă a turcilor din preajma careului, �nsă mingea se loveşte de zid.
    Min 33: Centrare �naltă pentru Kazim, acesta şutează din careu, Zapata intervine din nou salvator, Baciu luftează şi mingea ajunge la Santos al cărui şut trece peste poartă
    Min 30: O nouă ocazie mare a turcilor, Zapata este la post şi respinge �n corner.
    Min 29: Lovitură liberă pentru Steaua de la marginea careului, Szekely şutează direct �n zidul turcilor.
    Min 26: Zapata �şi arată iar valoarea şi respinge extraordinar două şuturi consecutive ale turcilor
    Min 23: Pătrundere periculoasă a lui Kapetanos �n dreapta, dar centrarea �n faţa porţii nu este ajunsă de niciun stelist.
    Min 19: Ozer şutează de la 30 de metri �n forţă, �nsă mingea trece pe l�ngă poarta lui Zapata.
    Min 12: Nicoliţă pleacă pe contraatac, ajunge la 30 de metri de poarta adversă şi pasează pentru Szekely, �nsă acesta nu ajunge la minge.
    Min 9: Steaua scapă pe contraatac, dar şutul lui Kapetanos se opreşte �n plasa laterală a porţii lui Volkan.
    Min 4: Un prim şut al oaspeţilor spre poarta lui Zapata, �nsă steliştii reuşesc să respingă
    Min 1: A �nceput partida.

19. #199 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu mai calc in ghencea pana nu pleaca ciobanul. Tatal meu s-a dus ieri sa cumpere 2 bilete pentru mine si un prieten pentru meciul din seara asta. Dupa ce am facut 3 ore din colentina pana in ghencea, nu am putut sa intru pe stadion. De ce? pentru ca biletele erau pe numele tatalui meu. am crezut ca mor. dupa ore in trafic, alergat pana la stadion, bani cheltuiti aiurea sa-mi zica unul de 150 kg ca nu pot intra, chiar daca am bilet. De ce nu i s-a zis la casa ca trebuie sa vin personal la stadion sa-mi iau bilet. niste nenorociti, partea amuzanta este ca am si abonament pe stadion (ca norocul la tribuna II) si ca nu am reusit sa merg la nici un meci de acasa, fiind suspendat mereu. am avut o seara foarte urata.

20. #200 SP
    Member Vami's Avatar
    VINDE, PLEACA, MORI. Un cioban care se crede dictator !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast