Eu din respect pentru echipa CG si varsta care o are darkie nu as pune asemenea greseli (de 2 lei) aici. Dar eu sunt mai de moda veche si am putin bun simt in mine. Este o diferenta intre a scrie ceva la repezeala/oboseala si a fi ANALfabet.
Bineinteles, nu e vorba de analfabetism aici, it's just 4 fun! Nu inseamna ca n-am respect, hai sa n-o dam in de-astea...
Apai mai fratilor, putem sa stam sa filosofam ore in sir despre cat de bine scriu unii si cat de analfabeti is cu adevarat aia care scriu pe forumuri. Io is de parere ca unele greseli pot fi scoase in evidenta fiindca aia care scriu is handicapati dar se mai intampla sa se si grabeasca, is obositi sau sa nu le mearga tastatura. Dar ca sa scrii corect cu punctuatie si toate alea cateodata e greu si e mai convenabil sa scrii cu abrevieri sau sa mai manci cate o litera sau 2-3. Aia care fac modificari in DEX is handicapatii care fac lumea confuza cand vine vorba de scrierea corecta. Acum ceva vreme am stat la o discutie cu o cunostinta care desi nu e proasta avea dubii cu privire la scrierea "noua" a cuvintelor.
Deci, nu putem sa cerem mai mult de la cei care scriu "mil, miau, tiau, tia-u, etc", sa nu-i criticam ci doar sa zambim la lipsa lor de talent in zona lingvistica. Va multumesc, sper ca nu am ofensat pe nimeni si ca am fost ON topic.
Ce uameni rai sintetzi,nu mai puate omu sa scrie cunva ca saritzi rpd pe iel,lasatio an puiii mei
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nu se merita ici isha sa vb de asta unpic duar nu ie sub de clasa intaia si nici pe gratis nu ie defapt
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Bookmarks