Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Splinter Cell: Conviction amanat (iar)

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Splinter Cell: Conviction amanat (iar)

O groaza de amanari vin din partea celor de la Ubisoft, dar cel mai dureros probabil ca va fi Splinter Cell: Conviction, care a fost mutat din Q4 2009 in Q1 2010. Cu alte cuvinte, Sam Fisher va ajunge pe consolele noastre candva intre 1 Ianuarie si 31 Martie, anul viitor. De cate ori a fost amanat Conviction pana acum, nu mai pare asa de greu de asteptat cateva luni. In plus, un joc mai putin in perioada Sarbatorilor nu-i un lucru chiar asa rau, chiar daca e vorba de Splinter Cell.
    Attached Images Attached Images splinter-cell-conviction-tom-clancy-sc5_screen3.jpg

2. #2 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Vestea asta mi-a stricat ziua !!!

3. #3 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu stiu de ce, dar ma asteptam la asta. Sunt curios care este motivul acestei amanari. Il scot totusi pe PS3? Implementeaza multiplayer? Ii pun sani lui Sam?

4. #4 SP
    Member dexx's Avatar
    Cei de la Ubisoft au avut mereu amanari la 30% din jocurile scoase...dar dupa cum a spus si Mika , dupa atatea amanari am putea sa mai asteptam cateva luni

OFF :
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ii pun sani lui Sam?

5. #5 SP
    Member televizor's Avatar
    Meh, oricum nu il scoateau pe PS3 asa ca oricum nu ma gandeam prea mult la el.
    Mai tineti minte prima varianta la el, cand Sam era gras si chelios si barbos si se laudau ca misiunile vor fi in locuri pline de oameni etc si dup-aia bam! total rehash.

6. #6 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pai daca tot Internetul a strigat ca-i proasta ideea si nimanui nu i-a placut, normal ca au schimbat directia de design.

7. #7 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Meh, oricum nu il scoateau pe PS3 asa ca oricum nu ma gandeam prea mult la el.
    Mai tineti minte prima varianta la el, cand Sam era gras si chelios si barbos si se laudau ca misiunile vor fi in locuri pline de oameni etc si dup-aia bam! total rehash.
    Stai... n-o sa mai fie asa ? Atunci mi-am pierdut si acea farama de interes pe care o aveam pentru joc...

8. #8 SP
    UberDude Honord's Avatar
    NOES!!! nuuu nu Splinter Cell..nooo!

9. #9 SP
    Member dogdan's Avatar
    mai bine sa il scoata mai tarziu decat sa il scoata "stricat",respect ubi macar anunta din timp aceste intarzieri.

10. #10 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Stai... n-o sa mai fie asa ? Atunci mi-am pierdut si acea farama de interes pe care o aveam pentru joc...
    adica tu nu ai vazut walkthrough trailer de la E3? da-i o sansa. da, e fff diferit de ce a fost initial aratat, insa e ok. mie personal mi s-a parut acelasi stealth game pe care l-am jucat de n ori si cred ca erau mai interesante tehnicile de crowd management aratate de ei initial (poate s-au gindit ca ar putea imprumuta ceva de la Altair). din pacate nu a fost sa fie. cred ca majoritatea au sarit in sus pentru ca s-au gindit ca 1. nu continua traditia stealth si 2. poate sa devina monoton. eu cred totusi ca ar fi iesit ceva interesant daca alternau misiunile si aratau mai multe detalii atunci, dar ma rog, e decizia lor si oricum pare sa fie chiar ok si asa cum e acum.

11. #11 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    damn it, not again!!

12. #12 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nu va faceti griji

13. #13 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Si s-a mai dus o franciza...jocul asta n-are nimic in comun cu restul seriei decat numele. Nu stiu daca cel care a intitulat filmul a fost ironic sau doar prost.

Splinter Cell: Conviction Video Game, SDCC 09: Stealth Gameplay (Cam) HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

14. #14 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Si s-a mai dus o franciza...jocul asta n-are nimic in comun cu restul seriei decat numele. Nu stiu daca cel care a intitulat filmul a fost ironic sau doar prost.

Splinter Cell: Conviction Video Game, SDCC 09: Stealth Gameplay (Cam) HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
    Sa stii ca ai dreptate, dar eu tot o sa-l joc pt ca e una din seriile mele preferate !

15. #15 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    WTF?? trei in camera cu SMGs si el darama usa?? nooooooo

16. #16 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    adica tu nu ai vazut walkthrough trailer de la E3? da-i o sansa. da, e fff diferit de ce a fost initial aratat, insa e ok. mie personal mi s-a parut acelasi stealth game pe care l-am jucat de n ori si cred ca erau mai interesante tehnicile de crowd management aratate de ei initial (poate s-au gindit ca ar putea imprumuta ceva de la Altair). din pacate nu a fost sa fie. cred ca majoritatea au sarit in sus pentru ca s-au gindit ca 1. nu continua traditia stealth si 2. poate sa devina monoton. eu cred totusi ca ar fi iesit ceva interesant daca alternau misiunile si aratau mai multe detalii atunci, dar ma rog, e decizia lor si oricum pare sa fie chiar ok si asa cum e acum.
    Exact la asta m-am gandit si eu: parca era un modern times Assassin's Creed. Oricum parea mai interesant dar s-au hotarat sa il faca EXACT la fel ca inainte. Daca mai adaugi si zvonul cum ca Michael Ironside NU isi mai imprumuta vocea pt personaj....

Aaa si sa nu mai zic de noul mod de afisare a obiectivelor (pe cladiri) care e de-a dreptul retard si nerealist.

17. #17 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da, si strugurii sunt destul de acrii.
    Eu unul ma bucur ca l-au amanat, bine ca nu mai vine odata cu avalansa din toamna-iarna, vom avea timp sa-l savuram mai bine la primavara.

18. #18 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cred ca mai misto era ca tu sa fii nevoit sa cauti obiectivul prin nivel (iar el sa fie random pus de fiecare data in alta parte). de ex, o bucata de ziar aruncata la cos, un pachet de tigari aruncat pe strada, un anunt intr-o statie de autobuz, etc. bine, pina la urma se gasea cineva sa faca o lista cu toate posibilitatile. si mai cool era sa poti incepe misiunea fara sa fii nevoit sa cauti obiectivul inainte si sa-ti dai seama de el pe parcurs ce avansezi. cred ca gamerul a devenit destul de destept in ultimul timp incat sa nu mai aiba nevoie de obiective scrise unul sub altul cu liniuta ca la scoala. in fond daca e joc care sa-ti puna mintea la contributie, de ce nu ti-ar pune mintea la contributie si sub acest aspect?

19. #19 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    si uite cum a devenit realizarea unui joc,rocket science!!!!!!!!!!

20. #20 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Cam era de asteptat...pana atunci o sa joc iar Double Agent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast