Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: King of Fighters pe drum spre XBLA

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

King of Fighters pe drum spre XBLA

Nu cred ca exista vre-un fan al jocurilor de fighting care sa nu aprecieze seria King of Fighters. Pentru ei Microsoft impreuna cu SNK Playmore se pare ca are o mica surpriza. Recenta lista jocurilor care trebuie sa fie prezentate la Tokyo Game Show 2008 contine si titlul King of Fighters '98 Ultimate Match pentru Xbox Live Arcade. Nu stim inca exact pret sau data oficiala de lansare, insa cred ca numele King of Fighters e indeajuns. Revenim imediat ce primim si noi detalii. Stay tuned
    Attached Images Attached Images king_of_fighters_98.jpg kof98u9.jpg

2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    KoF mereu a fost una dintre seriile mele preferate. Credeam ca ma si pricep, pana nu mi-a arata Catallin care-i treaba.... Prietenii stiu de ce...

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe. Am inteles ca-i zapaceste pe toti la Tekken, Street Fighter & Co. Eu unul m-am lasat de sportul asta... in sensul ca le joc, dar nu mai stau sa invat fatalities, hidden tricks, super mega combos. Not enough time left...

4. #4 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hehe. Am inteles ca-i zapaceste pe toti la Tekken, Street Fighter & Co. Eu unul m-am lasat de sportul asta... in sensul ca le joc, dar nu mai stau sa invat fatalities, hidden tricks, super mega combos. Not enough time left...
    Catallin e axat pe MK2, la 2D-uri Gatsu face legea dar nu prea joaca deci..Aquashark is the master.
    La Tekken sunt mai multi buni, cei f buni (rhadoo de ex) s-au cam lasat in asteptarea lui Tekken 6.
    Repet, la MK2, Catallin nu prea are adversar.

5. #5 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Crede-ma ca nici la Tekken sau KoF nu are rival... Intreaba-l si pe Gatsu si pe Aqua daca nu crezi, o sa-ti confirme! Eu nu prea ma stiu decat la SF, si acolo sa zicem la nivel mediu...

In alta ordine de idei, te astept Taw la un SC4 in week-end... sper sa rezolv cu netu maine...

6. #6 SP
    Member Catallin's Avatar
    Pacat ca e doar pe XBOX KOF-ul. Daca ar face si SONY un PS3 arcade sau ceva de genul ar fi mai mult decat frumos. Sau sa puna mai multe jocuri arcade cum este MK2. Ceva de neo-geo ar fi bine...

Legat de MK2 se mai gaseste cate unul care sa joace bine din pacate de fiecare data ii uit userul si nu stiu cum sa-l gasesc. Chiar, e vreo metoda sa vezi care sunt ultimii cu care ai jucat sau ceva de genul ca am vazut ca ei mai imi trimit mesaje dupa (sau poate tin ei minte userul). La players met nu i-am gasit, din nu stiu ce motiv din MK2 nu ii arata acolo, doar Grid, Tekken si altele.

@Taw o sa jucam si Tekken sper sa apucam, dar acum ca te-ai axat doar pe un singur caracter... sa vedem ce iese

@DonAdryan sa inteleg ca ai ramas cu "sechele" de la ultimul online de KOF?

7. #7 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Cataline, daca vrei KOF competitiv, exista GGPO, pe Xbox nu intrevad prea multa lume oricum.
    Bizar ce se intampla la MK2, de obicei userii cu care ai intrat in contact raman salvati, poate MK2 nu are inclusa chestia asta?

Jucam Tekken, ca de cand zic ca te prind.Dap, joc doar cu un singur caracter, asa imi place si oricum mai am muuult de invatat cu el.
    Tekken e un joc prea complex ca sa te poti axa pe mai mult de 2-3 caractere, nici macar jucatorii profi nu joaca cu mai multi decat cativa.Eu astept Tekken 6 mai mult decat orice alt joc (in afara de Starcraft 2, of course ).

8. #8 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Super tare KOF'98 a fost cel mai bun dupa mine l-am rupt pa PSX cu tovarasii, gatsu intradevar cam le are dar nu e sef

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Nu e drept deloc. King of Fighter '98 e preferatul meu, il jucam intr-una in arcade. Si iese numai pe Xbox Live.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Nu e drept deloc. King of Fighter '98 e preferatul meu, il jucam intr-una in arcade. Si iese numai pe Xbox Live.
    Lasa ca la cat s-au ieftinit Xbox 360-urile, deja merita consola luata strict pentru astfel de "exclusivitati". Parol.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.